" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149

Anladım canım testlerimi paylaşırım insAllah sizinle .. yardimci olursan o zamanda duacin olurum

Canim sende erkek bebek için mi araştırma yapıyorsun

Canım ben yaklaşık 7 ay testle takip yaptım. 5. ayda hamile kaldım ama o ay düşük yaptım. Bu bebeğime hamile kaldığım ay süt ürünlerini azaltmaya çalıştım ama benim eşim çok duskundur süt ürünlerine. Sadece akşam yoğurt vermedim. Sabah peynir falan yedi. Öyle çok fazla et yemeği de yapmadım. Sadece 3-4 ay kadar saka su kullandık. Bi de sadece o ay eşime keçi boynuzu özünün içine ceviz badem ve fıstık karıştırdım her gün 1-2 kaşık yedirdim. Testim gece pik yaptı. Saat 12 falandi. O gece 3 saatte bir test yaptım t çizgisi açılmadı. Eşim saat 12.30 da ise gitti. Saat 1 de test yaptım t çizgisi epey açılmıştı. İlk kez bu kadar aniden açıldı t nin rengi. Hemen eşimi cagirdim. Saat 1.30 gibi geldi. Soğuk su falan tuttu. İşte de kahve icmisti. 1.40 gibi ilişki oldu. Ben fazla yatmadim. 10-15 dk kadar yattım. Sağa da dönmedim çünkü ayaklarimi duvara dayadim. Ben çizgi çok çabuk açıldığı için çok ümitli değildim ama tuttu. Rabbim in ne zaman nasip edeceği belli olmuyor. Allah isteyen herkese hem kız hem erkek evlat versin inşallah.

Canım fazla hareket etmesi iyiye işaret zaten bırak son günlerini istediği gibi geçirsin karnında annesi oda demek hissediyor zamanın yaklaştığını oy yesinler Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım çok sağol, gündüz pek hareket yok ama akşamları çok fena bakalım doğunca nasıl olacak :)

Canim 7 takip etmissin ya her ay degerlendirdiniz mi yoksa yumurtlamani takip adina mi ? Sağlıkla kucağına al paşani insAllah darısı bize :)

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbim bizede nasip eder.

Evet canım araştırıyorum 1 kızım var 2.de karnımda oda kız heralde 3.ye bakıyorum ara vermeden yaparım diye düşünüyorum :)

Hadi hayırlısı bende araştırma içindeyim insAllah bizimde gonlumuzden geçen olur yardimlasalim :) .. ikincisinde test kullandin mi canım

Hadi hayırlısı bende araştırma içindeyim insAllah bizimde gonlumuzden geçen olur yardimlasalim :) .. ikincisinde test kullandin mi canım
Hiç bişey kullanmadım çünkü bilmiyordum.Iki ilişki oldu benim yumurtlama öncesi ve sonrası diye tahmin ediyorum senin çocuk kaç tane?Tabiki yardımlaşalım :)

Hiç bişey kullanmadım çünkü bilmiyordum.Iki ilişki oldu benim yumurtlama öncesi ve sonrası diye tahmin ediyorum senin çocuk kaç tane?Tabiki yardımlaşalım :)

Benimde prenseslerim var ben test kullandım ama yanlış kullandım :) çift çizgiden hemen sonrayi degerlendirdik tek ilişkiyle hamile kaldım sonuç prensesim :) iki gün daha beklemem gerekiyormuş erken ilişki oldu

Benimde prenseslerim var ben test kullandım ama yanlış kullandım :) çift çizgiden hemen sonrayi degerlendirdik tek ilişkiyle hamile kaldım sonuç prensesim :) iki gün daha beklemem gerekiyormuş erken ilişki oldu

Canım riske atmışsın işte çift çizgiyi görünce doktora gidecektin bi baktıracaktın yumurtalara kaç ml diye.Kaç yaşında senin prensesler rabbim sağlıklı uzın ömür versin kuzularımıza

Yumurta nin ömrü 24 saat diye bir ya
Çok sağol canım benim rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.bu ay bayrama denk geliyor yumurtlama eylül ayında deniycem ınş. Dün testlerimi aldım bu ay takip amaçlı bakicam doktora da gitmeyi düşünüyorum ki eylül ayı için az çok fikir edinmiş olurum diye düşünuyirum 2 kızım var rabbim bagislasin birde bu yöntemi deniycem rabbim isteyen herkese nasip etsin ınş.

Evet canım bu ay bayrama denk geliyor hayırlısıyla eylülde deniycem yorumları okuyup bilgi edinmeye çalışıyorum bende

Hadi hayırlısı imsAllah benim biraz daha vaktim var bayagi bilgi edindim ama çok yardımcı oldular Allah razı olsun Allahım gonlundekini versin insAllah

Canım riske atmışsın işte çift çizgiyi görünce doktora gidecektin bi baktıracaktın yumurtalara kaç ml diye.Kaç yaşında senin prensesler rabbim sağlıklı uzın ömür versin kuzularımıza

Bilemedim canım bi doktora sormuştum çift çizgiyi gördükten 12 saat sonra ilişki olsun demişti öyle yaptım ama ertesi gün yine yaptım hâlâ koyuydu demek catlamasi 2 gün sürmüş .. amin ecmain canım biri beş diğeri küçük daha dokuz aylık canım

Hayırlısı hakkımızda küçüğün 1 yaş olsun yürümeye başlasın dene ınş. Arkadaş olur beraber oynayıp buyurler ınş rabbimin izniyle

slm hanımlar okullar tatıl çocuklar evde bırde bebek olunca pek gıremıyorum nasılsınız yenı doğum yapanlar ıyısınızdır kuzucuklarınız da ıyıdır ınsallah uykusuz geceler zor degılmı :) bızımde 4. ayımız bıttı sayılır hareketleniyor gıttıkce kuzum dönmeler başladı :) cok sukur hersey yolunda. S sahra_89201 S snfogretmeni gunlerınız az kalmış hayırlısıyla doğurur bebıslerınızı alırsınız ınsallah kucağınıza Papatyam321 maşallah canım sıze rabbım bagıslasın oglusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…