" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Maşallah size canım sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün allahin izniyle inşallah. Doktor kontrolün ne zaman yine canım
Sağol canım. Bugün gittik doktora. Her şey yolunda çok şükür. 300 gr olmuş. Bu doktor da erkek dedi. Artık değişmez herhalde

Canım benimki çok degisiyordu. İlk zamanlar 3 gün catlamiyordu. Sonradan 12 saatte bile catladigi oldu. Ama şunu farkettim her türlü ilaç catlamayi geciktiriyor. İlaç kullandığın ay deneme yapma derim ben.

Sağol canım. Bugün gittik doktora. Her şey yolunda çok şükür. 300 gr olmuş. Bu doktor da erkek dedi. Artık değişmez herhalde
Değişmez artık annesi.Bana da etrafımda bazı hazımsız tipler yok 8 aya kadar kız dediler sonra erkek çıktı bilmem ne neler dediler hep içimde bi kuşku kaldı geçen kontrolde direk sormuştum dr a sonradan değişir mi bazıları değişiyomuş diye dr 100 de 100 dedi Allahın izniyle.İnsanın içine kurt düşürüyolar.Hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza canım

Öyle canım. İnsan hep kuskuda kalıyor. Ben bugun gittim. Doktor kendi direk erkekmis senin bebek dedi. Ben de bunu söyleyen üçüncü doktorsunuz . Değişme hikayelerini duyunca insan emin olamıyor dedim. İyice baktı. Bacak arasını falan gösterdi. Yüzde 99 erkek dedi. Yüzde yüz doğunca olur dedi.

Canım ben eşimi işten çağırmıştım. Bence riske atma. Madem son şansın gereken her şeyi yap.

öyle yapayım bende ama 1 saati bulur canim sıkıntı olmaz dimi ? Senin ne kadar süre geçmisti eve gelmesi felan .. çizgiler aynı koyuluga dönünce çağırsam eşimi daha garanti olmaz mı kafam çok karışık

Amin canim bazen bende telefona bakarken uyuyakaliyorum su halimize bak :) benim cadı kızın hala uykusu duzelmedi uykusu acilinca saatlerce uyumuyor

1 saat geç değil canım. Ama akşamı beklersen geç olabilir

Bi de bu kadar stres yapma. Benim hamile kaldığım ay dışında hep ya geceye ya da haftasonuna denk geldi. Rabbim rast getirsin inşallah

Bebeğimgelsin takip yaptığın ayki hikayeni anlatirmisin rica etsem zahmet olmazsa diyet uyguladin mi test ne durumdayken birliktelik oldu sağa yattin mi aynı anda doktor takibide yaptirdin mi bide ayıptır sorması belki ama hepimize yardımcı olmak adına önce bayan orgazm olmalı diye okudum sanki bu sayfada bir yorumda

Bebekler genelde son zamanlarda daha cok hareketli oluyor canim ne yaptin
Evetcanım ya nasıl sıkıntılı bi geceydi anlatamam çok kötüydüm ama sabaha geçmişti, bu gecede öyle ama dünki kadr kötü değilim çok şükür, sanrım doğuma kadar bu böyle gidecek

Değişebiliyor canım, benim normalde çok erken çatlamıyordu ancak hamile kaldığım ay neredeyse 5-6 saatte çatladı o yüZden dikkat etmek gerekiyor, ağrı kesici bile alsan çatlama zamanını değiştiriyor

Normalde yumurta catladiktan yani rahme atıldıktan sonra 24 saat canlı kalma süresi var canım ama bazen 12 saat sonra da canlılığını yitirebiliyor kadından kadına farklı. Ama şöyle dersek en az 12 saat en fazla 24 saat süren vardır hafif açılmasını gördüğün an da

Hayır canım hep aynı olmuyor stres aldığında ilaç içtiğinde illaki etkisi oluyor ya erken ya geç catlayabiliyor ama ortalama hemen hemen aynı oluyor eğer takip edersen bende mesela çok erken çatlıyor ama diyelim ki stres yaptım veya ilaç aldım o zaman belki etkisi olur ama o kadar da fazla olmaz. Sen sen ol önceden takibini güzelce yap sonradan da güzelce takip edip iliskinizi değerlendirin

Bir iki ay önce yapayım takibi canım sonra degerlendireyim .. Allah razı olsun igilendigin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…