" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Masallah bebisimize az kalmis canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

Bebekler genelde son zamanlarda daha cok hareketli oluyor canim ne yaptin

Canim önerin nedir? gündüz e denk gelirse hiç denemeyelim bi daha ki aya birakayim riske atamam
Canım dene çünkü geç kalıp kalmadığını bilemezsin bazen yumurta kaliteli olduğunda ömrü de uzun oluyor onun için sen elinden geleni yap gerisini Allah bilir
Zaten kaç ay böyle denersin olmazsa bir dahakine çizginin siliklesmesini beklemezsin o zaman çizgiler pik ten sonra geri aynı koyuluga geldiğinde ilişki doğru olur. Yumurta nin nasıl ve çatlaması ne kadar sürüyor bilmediğimiz için başta siliklesmesini beklersin o olmazsa bunu denersin canım

mec zup Teşekkür ederim canım Hayatimsiniz121385 sol gogusum digerine gore biraz sertlesti gibi fazla buyume yok ama daha ilk ay yani
İdrar rengine de bakıyorlar açık sarı ise erkek koyu mat sari ise kız diyorlar ne kadar doğru bende bilmiyorum canim. Rabbim inşallah gönlündekini nasip eder sana hayırlısıyla

Selam kızlar tam giriyorum foruma okumaya basliyorum hep yarim kaliyor sayfalar cocuk agliyor uyaniyor biri geliyor herkes iyidir insallah
Iyiz allaha şükür canım çok sağol. Ayneen bana da öyle geliyor ama misafir bende olmadığı için daha çok yorgunluk basıyor telefonu elime alamıyorum hele kaç gündür ev internetini de yaptık diye maşallah çocuklarım telefonu elime zor veriyorlar oyun oynuyorlar. Bende akşam işi bitirip tam biraz elime aldığım da telefon elimden düşmüş uyuya kalmışım her uyandığım da telefonum yerde oluyor. Rabbim bize kolaylık güç sabır versin inşallah canım aminnn. Sen nasılsın prensesin uykusu biraz olsun düzene girmedimi

Kızlar erkek bebek için sol yumurtaliktan hamile kalıp tutan var mi. Bide erkek bebek yöntemini deniyenler herkes sağına mi dönüp yatiyor
Canım buna bende bir ara çok takmıştım ama inan ki tek yumurta ile her iki cinsiyete de hamile kalanlar var sağ ve sol yumurta ile hiçbir ilgisi yok bence çünkü yumurta ortaya atılıyor ve krozomlarda hazir orda bekliyorlar x ve y hangisi delerse o cinsiyet tutuyor sağ sol ile alakası yok

Hadi hayırlısı inşallah canım sağ salim kucağına da alırsın allahin izniyle inşallah

Tamam canım Allah razı olsun .. son bişey merak ediyorum bir kadının yumurta çatlama süresi her ay aynı mı ? Mesela benim kizimda test kullandığım da iki günde anca catlamisti bu durumda hep mi öyle iki güne anca mi catliycak arada değişir mi? ..ben yine takip etmek adına iki ay önce baslicam test kullanmaya

inşallah sağlıkla al kucağına canım

canım cok siliklesince denemenin şöyle bir riski var vajina ortamı yumurta ilk catladiginda alkalidir bu ylerin sevdigi ortamdir fakat zaman gectikce asidiklesir ortam buda xlerin sevdigi ortamdir o yuzden cok fazla siliklesmeden ilişki olmali hafif acilinca en ideali en fazla orta derece de acildiginda siliklesme belirginlesince biraz riskli tutma sansida azalir tutarsada asidik ortamin etkisi xlere yarayabilir..

Çok saol Allah razı olsun .. bu durumda gündüz e denk gelirse açılma bi daha ki aya erteleyeyim gece bulurmuyum nasip artık

Çok saol Allah razı olsun .. bu durumda gündüz e denk gelirse açılma bi daha ki aya erteleyeyim gece bulurmuyum nasip artık
Rabbim denk getirsin inşallah. hic telaş yapma canim rahat olmak cok önemli yumurtlamayi catlamayi hep etkiliyor Rabbim ol derse olur hersey denk gelir eger olmiyacaksa denk gelse bile gebelik tutmayabiliyor o yuzden hic stres yapma sen tedbirini al Rabbimde inşallah takdir etsin hayirli salih bir erkek evlat

Canım fazla hareket etmesi iyiye işaret zaten bırak son günlerini istediği gibi geçirsin karnında annesi oda demek hissediyor zamanın yaklaştığını oy yesinler Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım Allahü teâlâ razı olsun amelinden cemalinden

Ayy maşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecanlı ya. Tek tek doğumlerınızı öğrenmek çok güzel. Allah ım bana da nasip etsin inşallah

Canım ben eşimi işten çağırmıştım. Bence riske atma. Madem son şansın gereken her şeyi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…