- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.541
Masallah bebisimize az kalmis canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahİyi akşamlar kızlar bizim kontrolümüz vardı bugün çok şükür bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş 38 haftalık gözüküyor.Eylülü bekleyemiyecek bebiş dr 25 ağustosa gün verdi sezeryan ya zaten.Dua edin bana nst ye bağladı şükür yolunda herşey.Haftaya tekrar çağırdı kontrole sonraki hafta inşallah doğacak.
Bebekler genelde son zamanlarda daha cok hareketli oluyor canim ne yaptinKızlar bebeğim yaklaşık 2 saatir acaip hareketli resmen iç organlarım harap oldu, midem ağzımdan çıkacak gibi oluyorum, o kadar hareket ediyorki midem bulanmaya başladı, acile gitsem ne diyeceğim, bebek çok hareket ediyo desem gülerler heralde, ağrım sancım bişeyim yok ama resmen bitap düştüm hareketinden, hiçde böyle olmamıştı
Canım dene çünkü geç kalıp kalmadığını bilemezsin bazen yumurta kaliteli olduğunda ömrü de uzun oluyor onun için sen elinden geleni yap gerisini Allah bilirCanim önerin nedir? gündüz e denk gelirse hiç denemeyelim bi daha ki aya birakayim riske atamam
Geçmiş olsun canım dikkat et klima geceleri hiç iyi değil hasta olursunşükür geçti canım gece klimanın altında uyudum sıcaktan herhalde ondan oldu.
İdrar rengine de bakıyorlar açık sarı ise erkek koyu mat sari ise kız diyorlar ne kadar doğru bende bilmiyorum canim. Rabbim inşallah gönlündekini nasip eder sana hayırlısıylamec zup Teşekkür ederim canım Hayatimsiniz121385 sol gogusum digerine gore biraz sertlesti gibi fazla buyume yok ama daha ilk ay yani
Iyiz allaha şükür canım çok sağol. Ayneen bana da öyle geliyor ama misafir bende olmadığı için daha çok yorgunluk basıyor telefonu elime alamıyorum hele kaç gündür ev internetini de yaptık diye maşallah çocuklarım telefonu elime zor veriyorlar oyun oynuyorlar. Bende akşam işi bitirip tam biraz elime aldığım da telefon elimden düşmüş uyuya kalmışım her uyandığım da telefonum yerde oluyor. Rabbim bize kolaylık güç sabır versin inşallah canım aminnn. Sen nasılsın prensesin uykusu biraz olsun düzene girmedimiSelam kızlar tam giriyorum foruma okumaya basliyorum hep yarim kaliyor sayfalar cocuk agliyor uyaniyor biri geliyor herkes iyidir insallah
Canım buna bende bir ara çok takmıştım ama inan ki tek yumurta ile her iki cinsiyete de hamile kalanlar var sağ ve sol yumurta ile hiçbir ilgisi yok bence çünkü yumurta ortaya atılıyor ve krozomlarda hazir orda bekliyorlar x ve y hangisi delerse o cinsiyet tutuyor sağ sol ile alakası yokKızlar erkek bebek için sol yumurtaliktan hamile kalıp tutan var mi. Bide erkek bebek yöntemini deniyenler herkes sağına mi dönüp yatiyor
Maşallah size canım sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün allahin izniyle inşallah. Doktor kontrolün ne zaman yine canımBiz 20 haftalık olduk bugün teyzeler :))
Hadi hayırlısı inşallah canım sağ salim kucağına da alırsın allahin izniyle inşallahİyi akşamlar kızlar bizim kontrolümüz vardı bugün çok şükür bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş 38 haftalık gözüküyor.Eylülü bekleyemiyecek bebiş dr 25 ağustosa gün verdi sezeryan ya zaten.Dua edin bana nst ye bağladı şükür yolunda herşey.Haftaya tekrar çağırdı kontrole sonraki hafta inşallah doğacak.
Canım dene çünkü geç kalıp kalmadığını bilemezsin bazen yumurta kaliteli olduğunda ömrü de uzun oluyor onun için sen elinden geleni yap gerisini Allah bilir
Zaten kaç ay böyle denersin olmazsa bir dahakine çizginin siliklesmesini beklemezsin o zaman çizgiler pik ten sonra geri aynı koyuluga geldiğinde ilişki doğru olur. Yumurta nin nasıl ve çatlaması ne kadar sürüyor bilmediğimiz için başta siliklesmesini beklersin o olmazsa bunu denersin canım
maşallah canım benim sağlıkla kucağına al inşallah: )Biz 20 haftalık olduk bugün teyzeler :))
inşallah sağlıkla al kucağına canımİyi akşamlar kızlar bizim kontrolümüz vardı bugün çok şükür bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş 38 haftalık gözüküyor.Eylülü bekleyemiyecek bebiş dr 25 ağustosa gün verdi sezeryan ya zaten.Dua edin bana nst ye bağladı şükür yolunda herşey.Haftaya tekrar çağırdı kontrole sonraki hafta inşallah doğacak.
canım cok siliklesince denemenin şöyle bir riski var vajina ortamı yumurta ilk catladiginda alkalidir bu ylerin sevdigi ortamdir fakat zaman gectikce asidiklesir ortam buda xlerin sevdigi ortamdir o yuzden cok fazla siliklesmeden ilişki olmali hafif acilinca en ideali en fazla orta derece de acildiginda siliklesme belirginlesince biraz riskli tutma sansida azalir tutarsada asidik ortamin etkisi xlere yarayabilir..Arkadaşlar hayırlı geceler herkese araştırma içindeyim ve kafama takılan bişey var, tecrübe ve bilgi sahiplerinden öneri bekliyorum lütfen son şansım Rabbim de ol derse bunu vesile olmasını diliyorum .. erkek bebek için test silikleşmeye başladıktan sonra en az kaç saat içinde ilişki olmalı? Diyelim ki gündüz silikleşti ve eşim evde değil aksami değerlendirmeliyiz? Kız çocuk için risk taşır mi degerlendirirsek ? siz nasıl yaptınız herkesin ki gece silikleşmiş olamaz lütfen paylaşınaradtirmami tamamlayayim bende
canım cok siliklesince denemenin şöyle bir riski var vajina ortamı yumurta ilk catladiginda alkalidir bu ylerin sevdigi ortamdir fakat zaman gectikce asidiklesir ortam buda xlerin sevdigi ortamdir o yuzden cok fazla siliklesmeden ilişki olmali hafif acilinca en ideali en fazla orta derece de acildiginda siliklesme belirginlesince biraz riskli tutma sansida azalir tutarsada asidik ortamin etkisi xlere yarayabilir..
Rabbim denk getirsin inşallah. hic telaş yapma canim rahat olmak cok önemli yumurtlamayi catlamayi hep etkiliyor Rabbim ol derse olur hersey denk gelir eger olmiyacaksa denk gelse bile gebelik tutmayabiliyor o yuzden hic stres yapma sen tedbirini al Rabbimde inşallah takdir etsin hayirli salih bir erkek evlatÇok saol Allah razı olsun .. bu durumda gündüz e denk gelirse açılma bi daha ki aya erteleyeyim gece bulurmuyum nasip artık
Canım fazla hareket etmesi iyiye işaret zaten bırak son günlerini istediği gibi geçirsin karnında annesi oda demek hissediyor zamanın yaklaştığını oy yesinler Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar bebeğim yaklaşık 2 saatir acaip hareketli resmen iç organlarım harap oldu, midem ağzımdan çıkacak gibi oluyorum, o kadar hareket ediyorki midem bulanmaya başladı, acile gitsem ne diyeceğim, bebek çok hareket ediyo desem gülerler heralde, ağrım sancım bişeyim yok ama resmen bitap düştüm hareketinden, hiçde böyle olmamıştı
Rabbim denk getirsin inşallah. hic telaş yapma canim rahat olmak cok önemli yumurtlamayi catlamayi hep etkiliyor Rabbim ol derse olur hersey denk gelir eger olmiyacaksa denk gelse bile gebelik tutmayabiliyor o yuzden hic stres yapma sen tedbirini al Rabbimde inşallah takdir etsin hayirli salih bir erkek evlat
Ayy maşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecanlı ya. Tek tek doğumlerınızı öğrenmek çok güzel. Allah ım bana da nasip etsin inşallahİyi akşamlar kızlar bizim kontrolümüz vardı bugün çok şükür bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş 38 haftalık gözüküyor.Eylülü bekleyemiyecek bebiş dr 25 ağustosa gün verdi sezeryan ya zaten.Dua edin bana nst ye bağladı şükür yolunda herşey.Haftaya tekrar çağırdı kontrole sonraki hafta inşallah doğacak.
Yarıladım canım çok şükür. Valla bazen zaman hizlanip yavaşlıyor sanki. Sağ salim dogsunlar da biz beklerizOh maşallah yolu yarıladın, valla 39 hafta geçiyorda şu bir hafta geçmiyor ya :))
Canım ben eşimi işten çağırmıştım. Bence riske atma. Madem son şansın gereken her şeyi yap.Arkadaşlar hayırlı geceler herkese araştırma içindeyim ve kafama takılan bişey var, tecrübe ve bilgi sahiplerinden öneri bekliyorum lütfen son şansım Rabbim de ol derse bunu vesile olmasını diliyorum .. erkek bebek için test silikleşmeye başladıktan sonra en az kaç saat içinde ilişki olmalı? Diyelim ki gündüz silikleşti ve eşim evde değil aksami değerlendirmeliyiz? Kız çocuk için risk taşır mi degerlendirirsek ? siz nasıl yaptınız herkesin ki gece silikleşmiş olamaz lütfen paylaşınaradtirmami tamamlayayim bende