- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.561
Oldu canım çok şükürAy masallah okadar oldumu ne kadar cabuk geciyor zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu canım çok şükürAy masallah okadar oldumu ne kadar cabuk geciyor zaman
Sağol canım. Bugün gittik doktora. Her şey yolunda çok şükür. 300 gr olmuş. Bu doktor da erkek dedi. Artık değişmez herhaldeMaşallah size canım sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün allahin izniyle inşallah. Doktor kontrolün ne zaman yine canım
Canım benimki çok degisiyordu. İlk zamanlar 3 gün catlamiyordu. Sonradan 12 saatte bile catladigi oldu. Ama şunu farkettim her türlü ilaç catlamayi geciktiriyor. İlaç kullandığın ay deneme yapma derim ben.Tamam canım Allah razı olsun .. son bişey merak ediyorum bir kadının yumurta çatlama süresi her ay aynı mı ? Mesela benim kizimda test kullandığım da iki günde anca catlamisti bu durumda hep mi öyle iki güne anca mi catliycak arada değişir mi? ..ben yine takip etmek adına iki ay önce baslicam test kullanmaya
İnşallah canım. Sağolasınmaşallah canım benim sağlıkla kucağına al inşallah: )
Değişmez artık annesi.Bana da etrafımda bazı hazımsız tipler yok 8 aya kadar kız dediler sonra erkek çıktı bilmem ne neler dediler hep içimde bi kuşku kaldı geçen kontrolde direk sormuştum dr a sonradan değişir mi bazıları değişiyomuş diye dr 100 de 100 dedi Allahın izniyle.İnsanın içine kurt düşürüyolar.Hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza canımSağol canım. Bugün gittik doktora. Her şey yolunda çok şükür. 300 gr olmuş. Bu doktor da erkek dedi. Artık değişmez herhalde
Öyle canım. İnsan hep kuskuda kalıyor. Ben bugun gittim. Doktor kendi direk erkekmis senin bebek dedi. Ben de bunu söyleyen üçüncü doktorsunuz . Değişme hikayelerini duyunca insan emin olamıyor dedim. İyice baktı. Bacak arasını falan gösterdi. Yüzde 99 erkek dedi. Yüzde yüz doğunca olur dedi.Değişmez artık annesi.Bana da etrafımda bazı hazımsız tipler yok 8 aya kadar kız dediler sonra erkek çıktı bilmem ne neler dediler hep içimde bi kuşku kaldı geçen kontrolde direk sormuştum dr a sonradan değişir mi bazıları değişiyomuş diye dr 100 de 100 dedi Allahın izniyle.İnsanın içine kurt düşürüyolar.Hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza canım
Canım ben eşimi işten çağırmıştım. Bence riske atma. Madem son şansın gereken her şeyi yap.
Amin canim bazen bende telefona bakarken uyuyakaliyorum su halimize bak :) benim cadı kızın hala uykusu duzelmedi uykusu acilinca saatlerce uyumuyorIyiz allaha şükür canım çok sağol. Ayneen bana da öyle geliyor ama misafir bende olmadığı için daha çok yorgunluk basıyor telefonu elime alamıyorum hele kaç gündür ev internetini de yaptık diye maşallah çocuklarım telefonu elime zor veriyorlar oyun oynuyorlar. Bende akşam işi bitirip tam biraz elime aldığım da telefon elimden düşmüş uyuya kalmışım her uyandığım da telefonum yerde oluyor. Rabbim bize kolaylık güç sabır versin inşallah canım aminnn. Sen nasılsın prensesin uykusu biraz olsun düzene girmedimi
1 saat geç değil canım. Ama akşamı beklersen geç olabiliröyle yapayım bende ama 1 saati bulur canim sıkıntı olmaz dimi ? Senin ne kadar süre geçmisti eve gelmesi felan .. çizgiler aynı koyuluga dönünce çağırsam eşimi daha garanti olmaz mı kafam çok karışık
Bi de bu kadar stres yapma. Benim hamile kaldığım ay dışında hep ya geceye ya da haftasonuna denk geldi. Rabbim rast getirsin inşallahöyle yapayım bende ama 1 saati bulur canim sıkıntı olmaz dimi ? Senin ne kadar süre geçmisti eve gelmesi felan .. çizgiler aynı koyuluga dönünce çağırsam eşimi daha garanti olmaz mı kafam çok karışık
amin hepimizin inşallah. Allah razı olsun cnmAmin canım Allahü teâlâ razı olsun amelinden cemalinden
Bi de bu kadar stres yapma. Benim hamile kaldığım ay dışında hep ya geceye ya da haftasonuna denk geldi. Rabbim rast getirsin inşallah
Evetcanım ya nasıl sıkıntılı bi geceydi anlatamam çok kötüydüm ama sabaha geçmişti, bu gecede öyle ama dünki kadr kötü değilim çok şükür, sanrım doğuma kadar bu böyle gidecekBebekler genelde son zamanlarda daha cok hareketli oluyor canim ne yaptin
Amin canım inşallah, off eşimde şehir dışına çıkmak zorunda bu hafta sonu, paZartesiye kadar doğurmamam lazım(canım senin günün yaklaştı bence çok duramaz 39.hftadasın.Sağlıkla gelsin inşllah bebişin canm
Değişebiliyor canım, benim normalde çok erken çatlamıyordu ancak hamile kaldığım ay neredeyse 5-6 saatte çatladı o yüZden dikkat etmek gerekiyor, ağrı kesici bile alsan çatlama zamanını değiştiriyorTamam canım Allah razı olsun .. son bişey merak ediyorum bir kadının yumurta çatlama süresi her ay aynı mı ? Mesela benim kizimda test kullandığım da iki günde anca catlamisti bu durumda hep mi öyle iki güne anca mi catliycak arada değişir mi? ..ben yine takip etmek adına iki ay önce baslicam test kullanmaya
Değişebiliyor canım, benim normalde çok erken çatlamıyordu ancak hamile kaldığım ay neredeyse 5-6 saatte çatladı o yüZden dikkat etmek gerekiyor, ağrı kesici bile alsan çatlama zamanını değiştiriyor
Normalde yumurta catladiktan yani rahme atıldıktan sonra 24 saat canlı kalma süresi var canım ama bazen 12 saat sonra da canlılığını yitirebiliyor kadından kadına farklı. Ama şöyle dersek en az 12 saat en fazla 24 saat süren vardır hafif açılmasını gördüğün an daArkadaşlar hayırlı geceler herkese araştırma içindeyim ve kafama takılan bişey var, tecrübe ve bilgi sahiplerinden öneri bekliyorum lütfen son şansım Rabbim de ol derse bunu vesile olmasını diliyorum .. erkek bebek için test silikleşmeye başladıktan sonra en az kaç saat içinde ilişki olmalı? Diyelim ki gündüz silikleşti ve eşim evde değil aksami değerlendirmeliyiz? Kız çocuk için risk taşır mi degerlendirirsek ? siz nasıl yaptınız herkesin ki gece silikleşmiş olamaz lütfen paylaşın aradtirmami tamamlayayim bende
Hayır canım hep aynı olmuyor stres aldığında ilaç içtiğinde illaki etkisi oluyor ya erken ya geç catlayabiliyor ama ortalama hemen hemen aynı oluyor eğer takip edersen bende mesela çok erken çatlıyor ama diyelim ki stres yaptım veya ilaç aldım o zaman belki etkisi olur ama o kadar da fazla olmaz. Sen sen ol önceden takibini güzelce yap sonradan da güzelce takip edip iliskinizi değerlendirinTamam canım Allah razı olsun .. son bişey merak ediyorum bir kadının yumurta çatlama süresi her ay aynı mı ? Mesela benim kizimda test kullandığım da iki günde anca catlamisti bu durumda hep mi öyle iki güne anca mi catliycak arada değişir mi? ..ben yine takip etmek adına iki ay önce baslicam test kullanmaya
Hayır canım hep aynı olmuyor stres aldığında ilaç içtiğinde illaki etkisi oluyor ya erken ya geç catlayabiliyor ama ortalama hemen hemen aynı oluyor eğer takip edersen bende mesela çok erken çatlıyor ama diyelim ki stres yaptım veya ilaç aldım o zaman belki etkisi olur ama o kadar da fazla olmaz. Sen sen ol önceden takibini güzelce yap sonradan da güzelce takip edip iliskinizi değerlendirin