" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Sağol canım. Bugün gittik doktora. Her şey yolunda çok şükür. 300 gr olmuş. Bu doktor da erkek dedi. Artık değişmez herhalde
Maşallah paşaya canım yok daha da değişmez bence 20 inci haftana gelmişsin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin sana inşallah canım benim

Amin canim bazen bende telefona bakarken uyuyakaliyorum su halimize bak :) benim cadı kızın hala uykusu duzelmedi uykusu acilinca saatlerce uyumuyor
Rabbim yardımcımız olsun canım inşallah en yakın zaman da düzelir cankm bazı bebekler de sürüyor malesef inşallah sende daha fazla sürmez allah yardımcın olsun canım inşallah

Amin canım inşallah, off eşimde şehir dışına çıkmak zorunda bu hafta sonu, paZartesiye kadar doğurmamam lazım:KK43:(
Bir film de mi dizide mi görmüştüm kadın kocasını bırakmıyor doğuma kadar en sonunda adam mecbur iş icabı gidiyor. Sonra kadının sancıları geliyor hayır doğuma gitmem diyor hastahane ye kaldırıyorlar doktora durun doğurmam diyor doktor ıkın diyor hayır diyor kocam gelmeden asla diyor. Doktor bu böyle olmaz deyip telefonu getirin diyor canlı görüntü açıyor öyle doğurtuyor ay direk o geldi aklıma canım. Rabbim inşallah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kazasız belasız

slm hanımlar okullar tatıl çocuklar evde bırde bebek olunca pek gıremıyorum nasılsınız yenı doğum yapanlar ıyısınızdır kuzucuklarınız da ıyıdır ınsallah uykusuz geceler zor degılmı :) bızımde 4. ayımız bıttı sayılır hareketleniyor gıttıkce kuzum dönmeler başladı :) cok sukur hersey yolunda. S sahra_89201 @snfogretmeni gunlerınız az kalmış hayırlısıyla doğurur bebıslerınızı alırsınız ınsallah kucağınıza @Bebegimgelsin maşallah canım sıze rabbım bagıslasın oglusunu
Aynen canım uykusuz gecelere merhaba dedik hepimiz ama tatlı yorgunluklar bunlar Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah. Maşallah kuzuna Rabbim uzunluğunda sağlıklı ömür versin inşallah aminnn :KK200:

Son düzenleme:

Evet canım önce deneme yapmak lazım vücudunu tanıman lazım yumurtlamayı tutturmak zor burda kaç kişi yumurta çatladı sanıp ilişki oldu sonra test yaptılar hala koyu bence koyuyu görünce doktora gidip yumurtalara baktırmak lazım kaç ml diye 24ml olması gerekiyor erkek bebek için öyle okumuştum burda rabbim hepimize erkek bebek naaip eylesin hayırlısıyla inşallah

Evet canım önce deneme yapmak lazım vücudunu tanıman lazım yumurtlamayı tutturmak zor burda kaç kişi yumurta çatladı sanıp ilişki oldu sonra test yaptılar hala koyu bence koyuyu görünce doktora gidip yumurtalara baktırmak lazım kaç ml diye 24ml olması gerekiyor erkek bebek için öyle okumuştum burda rabbim hepimize erkek bebek naaip eylesin hayırlısıyla inşallah

Benimde kizimda öyle olmuştu canım catladi sandım ama iki gün sonra catladi amin insAllahu teâlâ

slm hanımlar okullar tatıl çocuklar evde bırde bebek olunca pek gıremıyorum nasılsınız yenı doğum yapanlar ıyısınızdır kuzucuklarınız da ıyıdır ınsallah uykusuz geceler zor degılmı :) bızımde 4. ayımız bıttı sayılır hareketleniyor gıttıkce kuzum dönmeler başladı :) cok sukur hersey yolunda. S sahra_89201 @snfogretmeni gunlerınız az kalmış hayırlısıyla doğurur bebıslerınızı alırsınız ınsallah kucağınıza @Bebegimgelsin maşallah canım sıze rabbım bagıslasın oglusunu
Amin canım inşallah çok sağol, artık bi doğsaydı iyiydi :) sanada kolay gelsin bol çocuklu zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur, rabbim kolaylığını versin

X