- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.601
bu ne acelenasil eminsin kiz oldugunaEvet canım araştırıyorum 1 kızım var 2.de karnımda oda kız heralde 3.ye bakıyorum ara vermeden yaparım diye düşünüyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne acelenasil eminsin kiz oldugunaEvet canım araştırıyorum 1 kızım var 2.de karnımda oda kız heralde 3.ye bakıyorum ara vermeden yaparım diye düşünüyorum :)
Doktor kız dedi çünkü sadece bir doktor dedi o yüzden tam emin olamıyorumbu ne acelenasil eminsin kiz olduguna
himm anladm canim kac haftaliksinDoktor kız dedi çünkü sadece bir doktor dedi o yüzden tam emin olamıyorum
himm anladm canim kac haftaliksin
Maşallah paşaya canım yok daha da değişmez bence 20 inci haftana gelmişsin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin sana inşallah canım benimSağol canım. Bugün gittik doktora. Her şey yolunda çok şükür. 300 gr olmuş. Bu doktor da erkek dedi. Artık değişmez herhalde
Rabbim yardımcımız olsun canım inşallah en yakın zaman da düzelir cankm bazı bebekler de sürüyor malesef inşallah sende daha fazla sürmez allah yardımcın olsun canım inşallahAmin canim bazen bende telefona bakarken uyuyakaliyorum su halimize bak :) benim cadı kızın hala uykusu duzelmedi uykusu acilinca saatlerce uyumuyor
Amim canım insallahRabbim yardımcımız olsun canım inşallah en yakın zaman da düzelir cankm bazı bebekler de sürüyor malesef inşallah sende daha fazla sürmez allah yardımcın olsun canım inşallah
Bir film de mi dizide mi görmüştüm kadın kocasını bırakmıyor doğuma kadar en sonunda adam mecbur iş icabı gidiyor. Sonra kadının sancıları geliyor hayır doğuma gitmem diyor hastahane ye kaldırıyorlar doktora durun doğurmam diyor doktor ıkın diyor hayır diyor kocam gelmeden asla diyor. Doktor bu böyle olmaz deyip telefonu getirin diyor canlı görüntü açıyor öyle doğurtuyor ay direk o geldi aklıma canım. Rabbim inşallah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kazasız belasızAmin canım inşallah, off eşimde şehir dışına çıkmak zorunda bu hafta sonu, paZartesiye kadar doğurmamam lazım(
Öyle yap canım en garantilisi. Aminn cümlemizden inşallahBir iki ay önce yapayım takibi canım sonra degerlendireyim .. Allah razı olsun igilendigin için
Ne demek canım benim elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız elbet rabbimin de takdiri ile inşallah.Anladım canım testlerimi paylaşırım insAllah sizinle .. yardimci olursan o zamanda duacin olurum
İnşallah uslu ve hayırlı bir evlat olur canım sağlıcakla kucağına da alırsın allahin izniyle inşallahAmin canım çok sağol, gündüz pek hareket yok ama akşamları çok fena bakalım doğunca nasıl olacak :)
Amin canım benim inşallahİnşallah uslu ve hayırlı bir evlat olur canım sağlıcakla kucağına da alırsın allahin izniyle inşallah
Aynen canım uykusuz gecelere merhaba dedik hepimiz ama tatlı yorgunluklar bunlar Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah. Maşallah kuzuna Rabbim uzunluğunda sağlıklı ömür versin inşallah aminnnslm hanımlar okullar tatıl çocuklar evde bırde bebek olunca pek gıremıyorum nasılsınız yenı doğum yapanlar ıyısınızdır kuzucuklarınız da ıyıdır ınsallah uykusuz geceler zor degılmı :) bızımde 4. ayımız bıttı sayılır hareketleniyor gıttıkce kuzum dönmeler başladı :) cok sukur hersey yolunda. S sahra_89201 @snfogretmeni gunlerınız az kalmış hayırlısıyla doğurur bebıslerınızı alırsınız ınsallah kucağınıza @Bebegimgelsin maşallah canım sıze rabbım bagıslasın oglusunu
Anladım canım testlerimi paylaşırım insAllah sizinle .. yardimci olursan o zamanda duacin olurum
Hadi hayırlısı canım başlıyormusun bu ay rabbim gönlüne göre verir inşallah[
Canim şimdi düşünmüyorum gebeliği bi kaç test deneyip yumurtlama mi drnniycrm sonra insAllah artık .. Mart nisan ve sonrası nda gebeligi düşünüyorum de vefa ederse
oy yerim ben o minnakı...Biz 20 haftalık olduk bugün teyzeler :))
Evet canım önce deneme yapmak lazım vücudunu tanıman lazım yumurtlamayı tutturmak zor burda kaç kişi yumurta çatladı sanıp ilişki oldu sonra test yaptılar hala koyu bence koyuyu görünce doktora gidip yumurtalara baktırmak lazım kaç ml diye 24ml olması gerekiyor erkek bebek için öyle okumuştum burda rabbim hepimize erkek bebek naaip eylesin hayırlısıyla inşallah
Amin canım inşallah çok sağol, artık bi doğsaydı iyiydi :) sanada kolay gelsin bol çocuklu zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur, rabbim kolaylığını versinslm hanımlar okullar tatıl çocuklar evde bırde bebek olunca pek gıremıyorum nasılsınız yenı doğum yapanlar ıyısınızdır kuzucuklarınız da ıyıdır ınsallah uykusuz geceler zor degılmı :) bızımde 4. ayımız bıttı sayılır hareketleniyor gıttıkce kuzum dönmeler başladı :) cok sukur hersey yolunda. S sahra_89201 @snfogretmeni gunlerınız az kalmış hayırlısıyla doğurur bebıslerınızı alırsınız ınsallah kucağınıza @Bebegimgelsin maşallah canım sıze rabbım bagıslasın oglusunu