" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kııız valaa ben doğururum bekleyemem kocamı falan :)) napalım geleceği varsa gelecektir, yarın sabah kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek, gitsede pazar akşamına dönecek zaten, o arada olmaz inşallah :))

Sağol canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sağol canım. Amin. İnşallah

Kızlar merhaba bugün doktora gittik henüz bir hafeket yok, pazartesi günü gel suni sancı verelim dedi, 39+5 oluyo pazartesi günü, önce eğer cumaya kadar olmazsa cuma sabahı gel suni verelim başlatalım demişti ama eşimde keşke bu pazartesi olsa diye bi cümle kurdu, doktorda olur olur pazartesi sabah gel dedi, zaten oğlumda olmuş 3500 kg cumaya dursa 4 ü bulur, şimdide eşim çok pişman oldu benim yüzümden suni verilecek ya sezeryana dönerse diye çok endişeli, ne yapsak bilemedim ya, cumayımı beklesempazartesi mi gitsem çok kararsız kaldık

Canim ben sezeryanliym ama inan sunni sancunin azicigini bile cekmedim hayirlisini iste Rabbim nasip eder insAllah

Kııız valaa ben doğururum bekleyemem kocamı falan :)) napalım geleceği varsa gelecektir, yarın sabah kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek, gitsede pazar akşamına dönecek zaten, o arada olmaz inşallah :))
İnşallah güzel geçmiştir kontrolün canım ben şimdi girebildim valla fırsat yok valla bacım ne iş anlamadım en çok da çocukların ana okulu tatil diye başımın etini yiyorlar evde

Hayırlısıyla doğsun kuzun inşallah canım inşallah hangisi hayırlı ise o olsun canım benim Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah aminnn

canım hiç stres yapma nasibinde ne varsa onu görürsün bende ilk doğumda suni sancı bile çekmeden direk sezeryan istedim.Sonra bi baktık kızım nerdeyse 4.500 g doğdu.Doktor çok doğru bir karar vermişiz normal çok çok zor olur acil sezeryana alırdık dedi.Seninde kısmetinde varsa suni sancıyla da olsa gelir bebiş yoksa sezeryan olursa da hiç üzülme.Durabilirim cumaya kadar dersen bekle

Sağolun kızlar, zaten bende gram stres yok, öylede böylede bi şekilde çıkacak bu çocuk, yeterki ikimizde sağlıklı olalım ama eşim benden önce dokuz doğuruyo çok stresli, dualarınızı eksik etmeyin, sabah 9 da yatışım yapılacak bakalım, inşallah hemencik doğurdum kızlar diye yazarım yarın buraya, rabbim hepimizn yardımcısı olsun

İnşallah güzel geçmiştir kontrolün canım ben şimdi girebildim valla fırsat yok valla bacım ne iş anlamadım en çok da çocukların ana okulu tatil diye başımın etini yiyorlar evde
Canım Allah sana kolaylık versin, kuzuların hep küçük eminim çok zordur ama hayatda onlarla güzel rabbim hep güzel günlerini göstersin

Canım Allah sana kolaylık versin, kuzuların hep küçük eminim çok zordur ama hayatda onlarla güzel rabbim hep güzel günlerini göstersin
Aminnn canım benim inşallah çok sağol canım allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Sen nasıl oldun sancilarin ne durumda

haydi canım bi avazda inşallah kırtulursun.Darısı başıma olur inşallah

Canım Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla doğur inşallah. Dualarim seninle

Aminnn canım benim inşallah çok sağol canım allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Sen nasıl oldun sancilarin ne durumda

haydi canım bi avazda inşallah kırtulursun.Darısı başıma olur inşallah

Günaydın kızlar S sahra_89201 canım inşallah bir avazda kurtulursun güzel haberlerini bekliyoruz canım

Canım Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla doğur inşallah. Dualarim seninle
Sağolun kızlar, ufak ufak sancıyı verdiler bakalım, 4 cm açıklıkda epidural yapacaklar, hepinize dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…