- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.621
Kııız valaa ben doğururum bekleyemem kocamı falan :)) napalım geleceği varsa gelecektir, yarın sabah kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek, gitsede pazar akşamına dönecek zaten, o arada olmaz inşallah :))Bir film de mi dizide mi görmüştüm kadın kocasını bırakmıyor doğuma kadar en sonunda adam mecbur iş icabı gidiyor. Sonra kadının sancıları geliyor hayır doğuma gitmem diyor hastahane ye kaldırıyorlar doktora durun doğurmam diyor doktor ıkın diyor hayır diyor kocam gelmeden asla diyor. Doktor bu böyle olmaz deyip telefonu getirin diyor canlı görüntü açıyor öyle doğurtuyor ay direk o geldi aklıma canım. Rabbim inşallah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kazasız belasız
İnşallah canım. Allah razı olsunMaşallah paşaya canım yok daha da değişmez bence 20 inci haftana gelmişsin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin sana inşallah canım benim
Sağol canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYumurta nin ömrü 24 saat diye bir ya
Çok sağol canım benim rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.bu ay bayrama denk geliyor yumurtlama eylül ayında deniycem ınş. Dün testlerimi aldım bu ay takip amaçlı bakicam doktora da gitmeyi düşünüyorum ki eylül ayı için az çok fikir edinmiş olurum diye düşünuyirum 2 kızım var rabbim bagislasin birde bu yöntemi deniycem rabbim isteyen herkese nasip etsin ınş.
Sağol canım. Amin. İnşallahslm hanımlar okullar tatıl çocuklar evde bırde bebek olunca pek gıremıyorum nasılsınız yenı doğum yapanlar ıyısınızdır kuzucuklarınız da ıyıdır ınsallah uykusuz geceler zor degılmı :) bızımde 4. ayımız bıttı sayılır hareketleniyor gıttıkce kuzum dönmeler başladı :) cok sukur hersey yolunda. S sahra_89201 S snfogretmeni gunlerınız az kalmış hayırlısıyla doğurur bebıslerınızı alırsınız ınsallah kucağınızaPapatyam321 maşallah canım sıze rabbım bagıslasın oglusunu
İnşallah canım. Size de maşallah. 19 haftalık olmuşsunuzoy yerim ben o minnakı...
sağlıkla gelsinler bebişlerimiz..
Kızlar merhaba bugün doktora gittik henüz bir hafeket yok, pazartesi günü gel suni sancı verelim dedi, 39+5 oluyo pazartesi günü, önce eğer cumaya kadar olmazsa cuma sabahı gel suni verelim başlatalım demişti ama eşimde keşke bu pazartesi olsa diye bi cümle kurdu, doktorda olur olur pazartesi sabah gel dedi, zaten oğlumda olmuş 3500 kg cumaya dursa 4 ü bulur, şimdide eşim çok pişman oldu benim yüzümden suni verilecek ya sezeryana dönerse diye çok endişeli, ne yapsak bilemedim ya, cumayımı beklesempazartesi mi gitsem çok kararsız kaldık
İnşallah güzel geçmiştir kontrolün canım ben şimdi girebildim valla fırsat yok valla bacım ne iş anlamadım en çok da çocukların ana okulu tatil diye başımın etini yiyorlar evdeKııız valaa ben doğururum bekleyemem kocamı falan :)) napalım geleceği varsa gelecektir, yarın sabah kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek, gitsede pazar akşamına dönecek zaten, o arada olmaz inşallah :))
Hayırlısıyla doğsun kuzun inşallah canım inşallah hangisi hayırlı ise o olsun canım benim Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah aminnnKızlar merhaba bugün doktora gittik henüz bir hafeket yok, pazartesi günü gel suni sancı verelim dedi, 39+5 oluyo pazartesi günü, önce eğer cumaya kadar olmazsa cuma sabahı gel suni verelim başlatalım demişti ama eşimde keşke bu pazartesi olsa diye bi cümle kurdu, doktorda olur olur pazartesi sabah gel dedi, zaten oğlumda olmuş 3500 kg cumaya dursa 4 ü bulur, şimdide eşim çok pişman oldu benim yüzümden suni verilecek ya sezeryana dönerse diye çok endişeli, ne yapsak bilemedim ya, cumayımı beklesempazartesi mi gitsem çok kararsız kaldık
canım hiç stres yapma nasibinde ne varsa onu görürsün bende ilk doğumda suni sancı bile çekmeden direk sezeryan istedim.Sonra bi baktık kızım nerdeyse 4.500 g doğdu.Doktor çok doğru bir karar vermişiz normal çok çok zor olur acil sezeryana alırdık dedi.Seninde kısmetinde varsa suni sancıyla da olsa gelir bebiş yoksa sezeryan olursa da hiç üzülme.Durabilirim cumaya kadar dersen bekleKızlar merhaba bugün doktora gittik henüz bir hafeket yok, pazartesi günü gel suni sancı verelim dedi, 39+5 oluyo pazartesi günü, önce eğer cumaya kadar olmazsa cuma sabahı gel suni verelim başlatalım demişti ama eşimde keşke bu pazartesi olsa diye bi cümle kurdu, doktorda olur olur pazartesi sabah gel dedi, zaten oğlumda olmuş 3500 kg cumaya dursa 4 ü bulur, şimdide eşim çok pişman oldu benim yüzümden suni verilecek ya sezeryana dönerse diye çok endişeli, ne yapsak bilemedim ya, cumayımı beklesempazartesi mi gitsem çok kararsız kaldık
Canım Allah sana kolaylık versin, kuzuların hep küçük eminim çok zordur ama hayatda onlarla güzel rabbim hep güzel günlerini göstersinİnşallah güzel geçmiştir kontrolün canım ben şimdi girebildim valla fırsat yok valla bacım ne iş anlamadım en çok da çocukların ana okulu tatil diye başımın etini yiyorlar evde
Aminnn canım benim inşallah çok sağol canım allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Sen nasıl oldun sancilarin ne durumdaCanım Allah sana kolaylık versin, kuzuların hep küçük eminim çok zordur ama hayatda onlarla güzel rabbim hep güzel günlerini göstersin
haydi canım bi avazda inşallah kırtulursun.Darısı başıma olur inşallahSağolun kızlar, zaten bende gram stres yok, öylede böylede bi şekilde çıkacak bu çocuk, yeterki ikimizde sağlıklı olalım ama eşim benden önce dokuz doğuruyo çok stresli, dualarınızı eksik etmeyin, sabah 9 da yatışım yapılacak bakalım, inşallah hemencik doğurdum kızlar diye yazarım yarın buraya, rabbim hepimizn yardımcısı olsun
Canım Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla doğur inşallah. Dualarim seninleSağolun kızlar, zaten bende gram stres yok, öylede böylede bi şekilde çıkacak bu çocuk, yeterki ikimizde sağlıklı olalım ama eşim benden önce dokuz doğuruyo çok stresli, dualarınızı eksik etmeyin, sabah 9 da yatışım yapılacak bakalım, inşallah hemencik doğurdum kızlar diye yazarım yarın buraya, rabbim hepimizn yardımcısı olsun
Aminnn canım benim inşallah çok sağol canım allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Sen nasıl oldun sancilarin ne durumda
haydi canım bi avazda inşallah kırtulursun.Darısı başıma olur inşallah
Günaydın kızlar S sahra_89201 canım inşallah bir avazda kurtulursun güzel haberlerini bekliyoruz canım
Sağolun kızlar, ufak ufak sancıyı verdiler bakalım, 4 cm açıklıkda epidural yapacaklar, hepinize dua ediyorumCanım Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla doğur inşallah. Dualarim seninle
Hayırlı doğumlar sahra,sağlıkla inşallah..Sağolun kızlar, ufak ufak sancıyı verdiler bakalım, 4 cm açıklıkda epidural yapacaklar, hepinize dua ediyorum
Sağolun kızlar, ufak ufak sancıyı verdiler bakalım, 4 cm açıklıkda epidural yapacaklar, hepinize dua ediyorum