-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.381
Amin cnm benim insAllahhmİnşaallah Rabbim gönlüne göre versin canım
Cnm devlete gidiyosan 8 haftalik olmasini bekle. Ozele gidiyosan daha erken gozukur 6-7 haftalikken.Adete gore 5. Haftasi ama ben kaldigim gunu bildigim icin 3 hafta oldu
Amin canim insallahCnm devlete gidiyosan 8 haftalik olmasini bekle. Ozele gidiyosan daha erken gozukur 6-7 haftalikken.
Insallah hersey yolunda gider.
Birde gece ılık bir banyo yaptırıp uyutmayı dene istersen. Inşallah bir an önce düzene girer cnmKafa tutmaya basladık canım ama benimii yuz ustu yatmayı hic sevmiyor cıldırıyor kac kere denedim ama uykuya dalinca cevirsem yatar belki bide oyle deneyeyim bizim gunduz uykusunda sorun yok zaten cok fazla uyuyor gece gunduz karisti bizde gecede oyle yatirmaya korkarim zaten
Evet cnm sende haklısın benim sütüm ilk günlerki kadar yoğun değil bazen yetmiyor bile mama takviyesi ile gidiyoruz.Maşallah canim cok güzel siz düzene koymuşsunuz darısı bizim başımıza inşallah ama ben şimdilik öğlen fazla uyusun istemiyorum iki saat dolunca ben uyandırıyorum çünkü sütüm çok fazla mecbur içsin istiyorum biraz daha büyürse belki sütü tam içer öyle göğüslerim ağrımaz yoksa böyle ağeıyorlar daha küçük içemiyor.
Rabbim sabır versin canım bu sıcakta hiç çekilmiyor valla inşallah bir an önce doğar sende kurtulursun yoksa o halde bu sıcakta çok zor Rabbim yardımcın olsun inşallah canımEvet canım valla geçmek bilmiyor galiba günler, bugün randevum vardı daha 2 haftası var diyor doktor, napalım 9 ay bekledik 2 hafta daha bekleriz :)
Rabbim sabır versin canım bu sıcakta hiç çekilmiyor valla inşallah bir an önce doğar sende kurtulursun yoksa o halde bu sıcakta çok zor Rabbim yardımcın olsun inşallah canımEvet canım valla geçmek bilmiyor galiba günler, bugün randevum vardı daha 2 haftası var diyor doktor, napalım 9 ay bekledik 2 hafta daha bekleriz :)
6 inci haftadan itibaren görülüyor canım tabi herkeste aynı mı bilemiyorumKizlar bebeginiz kesede ne zaman goruldu suan sanki yine bos gebelikmis gibi hissetmeye basladim
Aminnn çok sağol canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallahHayatimsiniz121385 canım gozun aydın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım bende de 3 tane oldu sabahları kahvaltıyı hazırlayana kadar saat 12 oluyor Rabbim herkesin bizim de yardımcımız olsun insallah Aminnıkı cocukla zaman okadar hızlı gecıyorkı kzıım kıskanmaya basladı her boslukta zarar vermeye calışıyor yarın 40ımız cıkıyor. ev işi çamaşır bulaşık artık hıc bıtmıyor yoruluyorum uyumuyorum ama rabbım guc verıyor sık gıremıyorum hepımıze rabbım kolaylık versın.
Aynen sıcak birde sütüm kendiliğinden geliyor öyle olunca göğüsler doluyor ağrıyorlar daha küçük iki damla yiyip uyuyor bizimkiEvet cnm sende haklısın benim sütüm ilk günlerki kadar yoğun değil bazen yetmiyor bile mama takviyesi ile gidiyoruz.
Amin. Gülegüle büyut bebegini. Hayırlı evlat olsun insallah. Rabbim bizede kucagimiza almayi nasip etsin ins.Hayırlı sabahlar Hanımlar güzel hafta olması dileğiyle
Onuda deniyoruz canim mesela bu gece sorunsuz uyudu 1gun iyiyse 3gun kotu uykusuBirde gece ılık bir banyo yaptırıp uyutmayı dene istersen. Inşallah bir an önce düzene girer cnm
Amin canım aynı durumdayız buna sükürıkı cocukla zaman okadar hızlı gecıyorkı kzıım kıskanmaya basladı her boslukta zarar vermeye calışıyor yarın 40ımız cıkıyor. ev işi çamaşır bulaşık artık hıc bıtmıyor yoruluyorum uyumuyorum ama rabbım guc verıyor sık gıremıyorum hepımıze rabbım kolaylık versın.
Aminnn canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAmin. Gülegüle büyut bebegini. Hayırlı evlat olsun insallah. Rabbim bizede kucagimiza almayi nasip etsin ins.
Hic bilmiyorum ben canım benim adet agrisi gibi agrim vardi karnima girenSelam kızlar, bişey soracağım size ya benim bu akşam karnımın içi sanki kesiliyo gibi acıyo, belirli aralıklarla bebek bi hareketleniyo o sırada karnımın içi acaip acıyo, aşağı tarafa bi baskı yapıyoki ilk defa böyle bişey yaşıyorum, herhangi bi ağrım sancım yok ama, böyle bişey yaşayan oldumu? O acı gelince resmen nefesim kesiliyor