- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.421
Vala iyiyim c1nim pek giremiyorum anem az kaldi gitmesine onu cagiroyor millet misafirlerimiz basladi bebek icin geliyorlar bu arada yavrumda enfeksyon vikti hastaneye yatirildik neyseki cabuk igleqti cabuk ciktik hala uykusuzlukla ugrasiyrum cok zor gece topige bakim diyorum ama bebek uyuyunca ben yorgunluktannbayiliyorul reslen sennnaqlqin ne yamiyoesunbesirsu bacım nerelerdesin ne yapıyorsun nasılsın bebiş nasıl iyimi
canim bence doktor takibi yap cunku ovulasyonda anlayamiyorsun.birde senin ucuncu hic riske girme en azindan herseyi yaptim dersin.ben doktora gitmedm die pisman oldm..gitmis olsaydim onemsemezdm.
.Allah bağışlasın yavrularını inşallah canım. Çift çizgi de ilişki riskli oluyor canım çünkü bazı kadınlar da yumurta çatlayana kadar bir kaç günü bulurken bazı kadınlar da ise çift çizgiden geri silikleşmesi bir kaç saati buluyor. Onun için çift çizgiden sonra testin pikleşmesi lazım ondan sonraki aşama çizgiler yine aynı koyuluga geldiğinde yada t cizgisi hafif açıldığında ilişki olmalı öyle şansın daha yüksek olur canım allahin da izniyle inşallah. Bundan sonra adetin bittikten sonra her sabah ikinci idrar ile saat 10 dan sonra her gün bir tane test yap. Çift cizgiyi yakaladığın zaman sıvı alımına dikkat et ve 3 saatte bir testini tekrarla tek çizgisi kontrol çizgisinden koyulaşiyor geri aynı koyuluga yada hafif açıldığında ilişki olsun Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım
iyice arastr ve iyi doktor bul.riske atilacak bi durum degil cunku.zaten ultrasondan takip yapacak okadar..Ama doktora durumu anlayınca onemsemez diye düşünüyorum bir çok kişiye böyle demişler bakarmi ki gitsem
iyice arastr ve iyi doktor bul.riske atilacak bi durum degil cunku.zaten ultrasondan takip yapacak okadar..
Cok gecmis olsun canım ya bebektemi cikti enfeksiyon iyimi simdiVala iyiyim c1nim pek giremiyorum anem az kaldi gitmesine onu cagiroyor millet misafirlerimiz basladi bebek icin geliyorlar bu arada yavrumda enfeksyon vikti hastaneye yatirildik neyseki cabuk igleqti cabuk ciktik hala uykusuzlukla ugrasiyrum cok zor gece topige bakim diyorum ama bebek uyuyunca ben yorgunluktannbayiliyorul reslen sennnaqlqin ne yamiyoesun
evet canim testle denedim simdi olsa doktora giderdim oyuzden isteyen herkese doktoru oneriyorum.bence ucuncuyu riske atma derim tabi sen bilirsin yinede...nerde yasiyorsunBaşka secenegim yok gibi, test mi denedim sende
Evet canım serin buralar. Valla ben bile sıcaklara dayanamıyorum seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin. Tez zamanda sağlıkla kavuş pasana inşallahİyi gecelrr kızlar @Bebegimgelsin ne güzel serindir oralar İstanbul sıcak ve biz malesef bu sene hiçbi yere kıpırdyamıyoruz artık kasılmlarım başladı gün içinde ara ara kasılıyor haftaya kontrolüm var.Yaz gebeliği zormuş hele son aylarsa benim gibi.Rabbim kolaylık versin nerde varsa
Kızlar bu topiğin sessiz takilcilerindenim 3 prensesim var.sizin yazdiklarinizi okuyunca bir de prensim olur mu acep diyorum coşuyorum 4 icin sonra kendimi frenliyorum hem calisip hem 4 u dusunmek deli cesareti ama iste gonul degisiklik istiyor.2 numarama hamileyken bir ruya gormustum bir dede geldi ruyama hame oldugumu 3 kizim olacagini ve sonra 1/tane oglum olacagini soyledi.o ruyayi gormeseydim belki dusinmezdim ama bir tane daha istyoruz.planlarim seneye olmasindan yana.bakalim artik isin kotu tarafi kizcelerin hicbirisine yumurtlama oncesi mi sonrasi mi hamile kaldigimi hatirlmaiyorum.seneye su yontemi dusuncem bakalim yardim oneri ve desteklerinizi bekloyorum.allah hepimizkn gonlundekini kucagina versin kucagindakileri de hayirli evlat eylesin insallah.opuldunuz allaha emanet olun
Geçmiş olsun canım. İnşallah bi daha olmazVala iyiyim c1nim pek giremiyorum anem az kaldi gitmesine onu cagiroyor millet misafirlerimiz basladi bebek icin geliyorlar bu arada yavrumda enfeksyon vikti hastaneye yatirildik neyseki cabuk igleqti cabuk ciktik hala uykusuzlukla ugrasiyrum cok zor gece topige bakim diyorum ama bebek uyuyunca ben yorgunluktannbayiliyorul reslen sennnaqlqin ne yamiyoesun
Bu yontemle ilgili hicbirsey bilmiyorum canim ovulasyon testi mi alacagim hamile kalma konusunda sıkıntı yasamiyorum belli degil mi zaten 3 tane masallh beni bilgilendirin artik.Canım her şey bizler için birer vesile. Rüyan da senin oğlun için bir vesile olur belki. Eğer seneye düşünüyorsan sana şimdiden testlere başlamanı ve yumurtanın çatlama zamanını tam olarak tespit etmeni öneririm. Çünkü daha önce böyle bir şeyi hiç bilmiyorsan çok zorluk çekersin. Zaten bu yöntemde tek ilişki önerildigi için hamile kalmak da zaman alabiliyor. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah canım
burdaki arkadaslar cift cizgiyi yakaladiktan ertesi gun iliskide bulunmuslar.sonuc erkek....benim cift cizgiyi gordugum gun iliski oldu sonuc kizBu yontemle ilgili hicbirsey bilmiyorum canim ovulasyon testi mi alacagim hamile kalma konusunda sıkıntı yasamiyorum belli degil mi zaten 3 tane masallh beni bilgilendirin artik.
Amin canım inşallahDogrudur canım az kaldı masallah seninde hayırlısıyla al yavrunu kucagina insallah canım
canım dra gidip yumurta takibi diye talepte bulunsan bile riskli erkek bebek icin çünkü drlar tam catladigi ani soylemiyolar 18mm iken bugün yarin çatlar diyolar aşı bile yapilsa 36saat sonra ilişki öneriyorlar ki asidan 43saat sonra catliyor ortalama olarak diyecegim o ki hem drna git hem lh testini yap en saglami bu testin once pik yapacak t çizgisi c cizgisinden daha koyu renge dönecek sonra eşit renge dönecek bu catlamanin olacaginin isareti t cizgisinde c cizgisine göre hafif acilmayi gördüğünde ilişki olsun tek seferlik .iliskiden 1,2saat önce eşine sert kahve icir,iliskiden hemen öncede özel bölgeye soğuk su tutsun eşin. (piki gordunmu 3saate tekrarla testleri su alimi olmasin testen sonra 1bardak sadece)Ama doktora durumu anlayınca onemsemez diye düşünüyorum bir çok kişiye böyle demişler bakarmi ki gitsem
canım dra gidip yumurta takibi diye talepte bulunsan bile riskli erkek bebek icin çünkü drlar tam catladigi ani soylemiyolar 18mm iken bugün yarin çatlar diyolar aşı bile yapilsa 36saat sonra ilişki öneriyorlar ki asidan 43saat sonra catliyor ortalama olarak diyecegim o ki hem drna git hem lh testini yap en saglami bu testin once pik yapacak t çizgisi c cizgisinden daha koyu renge dönecek sonra eşit renge dönecek bu catlamanin olacaginin isareti t cizgisinde c cizgisine göre hafif acilmayi gördüğünde ilişki olsun tek seferlik .iliskiden 1,2saat önce eşine sert kahve icir,iliskiden hemen öncede özel bölgeye soğuk su tutsun eşin. (piki gordunmu 3saate tekrarla testleri su alimi olmasin testen sonra 1bardak sadece)
inan bu lh testini dogru kullanan bütün arkadaslarim ve ben erkek bebek sahibi olduk Rabbimin de takdiri ile cok şükür Rabbim sanada nasip etsin cnm eger test kullanmayı dusunursen buraya resimleri at sana yardimci oluruz inşallah
burdaki arkadaslar cift cizgiyi yakaladiktan ertesi gun iliskide bulunmuslar.sonuc erkek....benim cift cizgiyi gordugum gun iliski oldu sonuc kiz
Ben de hiç bilmiyordum ve ilk 2 ay yanlış yapmışım. Çok şükür ki o zaman tutmadı. Ben de çok kolay hamile kaldığımı zannederdim ama nerdeyse 1 yıl uğraştım. Rabbim ne zaman nasip eder hiç bilinmez. O yüzden bana sorarsan önce ovulasyon testi al ve bir kaç ay vücudunu tanı. Burada biz de yardımcı oluruz. Testlerinin fotosunu çeker atarsın. Doğru zamanı öğrenince istediğin au denersin. İnşallah Rabbim bir erkek evlat nasip etsinBu yontemle ilgili hicbirsey bilmiyorum canim ovulasyon testi mi alacagim hamile kalma konusunda sıkıntı yasamiyorum belli degil mi zaten 3 tane masallh beni bilgilendirin artik.
Yumurtlama her ay değişebiliyor canım. Mesela ilaç kullanımı catlamayı geciktiriyor. Benim ilk zamanlar 2 gün testim pik olurdu. Bi türlü çatlamazdı yumurtam. Ama sonraki zamanlarda 14-15 saatte çatladığı oldu. Hamile kaldığım ay da 13 saatte falan çatladı. Tabi her şey vesile. Rabbim rast getirsin inşallah.Çok tsk ederim yazdığın için içime şu serpti biraz, ikinci prensesimde kullandım testi canım çift çizgiyi gördüm 12 saat sonra ilişki oldu ve tek ilişkiyle hamile kaldım sonuç prensesim oldu .. çok anlamıyorum testlerden anlamam zaten doktora gitmem yardimci olursaniz çok sevinirim gerçekten canım sen aynı zamanda doktor yardımı aldın mı?
Yumurtlama her ay değişebiliyor canım. Mesela ilaç kullanımı catlamayı geciktiriyor. Benim ilk zamanlar 2 gün testim pik olurdu. Bi türlü çatlamazdı yumurtam. Ama sonraki zamanlarda 14-15 saatte çatladığı oldu. Hamile kaldığım ay da 13 saatte falan çatladı. Tabi her şey vesile. Rabbim rast getirsin inşallah.