" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Teşekkür ederim canım. .ben baktım göremedim. .kız fikrine alistirdim kendimi sanırim. Hayırlısağlıklı olsun inşaallah
inşallah cnm.yuvarlak icine aldim testisleri de görünüyor erkek bebeklerin 21.haftaya kadar tetisleri karina yapisik olur pipide kucukse dr da kiz goruntusu verir daha sonra karindan ayrilinca erkek oldugu netlesir Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah

Teşekkür ederim canım. .inşaallah

Arkadaşlar nasılsınız biz uykusuz gecelere devam edioruz biraz duzelmis gibi oluyor sonra hop yine aynı
Allah kolaylik versin canım gece uykularimiz illa bölünüyor bu bucuruklerden 2defa felan kalkiyorum bende neyseki cok zorluk cikarmiyor emip uyuyor ama bölünen uyku beni mafediyor inşallah bugunleride atlatalim bide benim kiz okula basliyacak eylulde Allahim güç versin hepimize inşallah

Arkadaşlar hayırlı akşamlar: Eşim sperm tahlili yspturdi hızlı hareket yüzde kırk sizce iyimi erkek bebiş için anlayan arkadaşlar vardır diye sorayım dedim 3 kizim var nasip olursa 4.yu düşünüyoruz insAllah. Hamiş anneler dua edin bizde oğlumuz olacak yazarız insAllah buraya.

İnşaallah Rabbim gönlüne göre versin canım

Kızlar bulut29 , besirsu , Hayatimsiniz121385 bebişleriniz kafalarını tutmaya başladiktan sonra (bulut29 cnm seninki başlamıştır artık sanırım) yüz üstü yatırıp uyutmayı deneyin. Ama sadece gündüz uykularinda yani gözünüz yinede onda olsun.. sırt üstü yattıklarında genelde elleri kolları uyandırıyor. Ama bu şekilde gayet uzun uyuyorlar. Biz rutine oturttuk gibi, hergün öğlen yıkıyorum sonra losyonla güzel bir masaj bi bakıyorum olduğu yerde uyuya kalmış hemen yüz üstü rahat bir pozisyona alıyorum maşallah kesintisiz 3-4 saat uyuyor..

Kafa tutmaya basladık canım ama benimii yuz ustu yatmayı hic sevmiyor cıldırıyor kac kere denedim ama uykuya dalinca cevirsem yatar belki bide oyle deneyeyim bizim gunduz uykusunda sorun yok zaten cok fazla uyuyor gece gunduz karisti bizde gecede oyle yatirmaya korkarim zaten

Okula kadar duzelirler insallah yoksa bende mahvolucam bide sabah okul ickn kalkmasi var senin yine iyi canım sülret mesela dun aksam gozlerini 11de bir acti 4bucukta uyudu artık ne yapicagimi bilemiyorum muzikler aciyorum biraz duruyor ama uyumuyor surekli mız mız

Evet canım valla geçmek bilmiyor galiba günler, bugün randevum vardı daha 2 haftası var diyor doktor, napalım 9 ay bekledik 2 hafta daha bekleriz :)

Maşallah canim cok güzel siz düzene koymuşsunuz darısı bizim başımıza inşallah ama ben şimdilik öğlen fazla uyusun istemiyorum iki saat dolunca ben uyandırıyorum çünkü sütüm çok fazla mecbur içsin istiyorum biraz daha büyürse belki sütü tam içer öyle göğüslerim ağrımaz yoksa böyle ağeıyorlar daha küçük içemiyor.

ıkı cocukla zaman okadar hızlı gecıyorkı kzıım kıskanmaya basladı her boslukta zarar vermeye calışıyor yarın 40ımız cıkıyor. ev işi çamaşır bulaşık artık hıc bıtmıyor yoruluyorum uyumuyorum ama rabbım guc verıyor sık gıremıyorum hepımıze rabbım kolaylık versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…