- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.341
İnşallah canım benim sabırsızlıkla bekleniyor beyimizBazı kadınlarda karında da oluyor ama çoğunlukta belden vuruyor sancı. Ama en önemlisi düzenli olması düzenli olduğun da doğum yakın demektir. Rabbim yardımcın olsun canım bir sancı da kurtarsın seni inşallah. Bebeğini de inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bir sorun çıkmaz allahin izniyle inşallah
canim benim amin.cok sagol dualarin icinAllah razi olsun senden canım Rabbim sana da yavrularını bağışlasın allahin izniyle sende inşallah gönlündekine kavuşursun istediğin vakit. Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah aminnn
bende önümüzdeki hafta 27 oluyorumAmin inşallah butun isteyenlerle buyuk kizim 9 olacak eylulde kucuk kizim agustosta 6 ben aralikta 27 olcam
Amin inşallah rabbim hayırlı ömürler yazsin yavrularimiza bence 30 u bekleme daha zor olurbende önümüzdeki hafta 27 oluyorumbenimde 2 kizim var.büyük aralikta 7 olucak.kücükde 4.bende 30 yasimi beklemeyi düsünüyorum.in saAllah nasip olur hepimize.masaAllah senin kizin büyük Rabbim bagislasin yavrularini
Benim kızım 5 yaşında oğlum aralıkta 4 olacak canım Rabbim bağışlarsa. Senin kadar olmasada bende erken anne olanlardanım erken anne olmanın avantajları çok bence canımSenin cocuklarin kac yasinda sen de mi erken anne olanlardansin
Doğru zamanı geldiğinde onlar kendiliğinden oluyor canım ama işte gelde bunu yüreğine anlat ama en çok o son dönem çok zor canım ya 9 ay bekleniyor beklenmesine ama o son günler insanı biraz yoruyor. Ama Allah o gücü de sabrı da kuvveti de veriyor canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnnİnşallah canım benim sabırsızlıkla bekleniyor beyimizsağlıkla inşallah
Canım bence bundan sonra değişmez çünkü bebek tam gelişmiş daha önceki randevularinda belki küçüktü diye yanılma şansı daha yüksek ama bundan sonra yanılma şansı çok az doktor erkek dediyse erkektir canım. İki prensesin yanına bir paşan da geliyor desene canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar doktorum bu defa da erkek gibi dedi. .Bu ana kadar hep kız demisti..fl ultrasonundan bi tahminde bulunabilirmisiniz. .kafam allak bullak oldu Eki Görüntüle 2027033 Eki Görüntüle 2027033
Bilemedim cnm ben o fotoda erkeğe dair bişey göremedim sanki. .kendimi alistirmak ta istemiyorumCanım bence bundan sonra değişmez çünkü bebek tam gelişmiş daha önceki randevularinda belki küçüktü diye yanılma şansı daha yüksek ama bundan sonra yanılma şansı çok az doktor erkek dediyse erkektir canım. İki prensesin yanına bir paşan da geliyor desene canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Sen anlayabildinmi bu fotoda bişey canım yaa. .Bilemedim cnm ben o fotoda erkeğe dair bişey göremedim sanki. .kendimi alistirmak ta istemiyorum
Sen anlayabildinmi o fotodan birşey. .yardım. .
Sen anlayabildinmi o fotodan birşey. .yardım. .
a.s canım bana erkek gb geldi nubu dik Rabbim bağışlasın inşallahSelam kızlar arkadaşım için nub yorumu yapabilirmisiniz zahmet olmazsa 12 haftalık şimdi.ANGIE79 the craysy ve diğer arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2027127
erkek canim inşallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar doktorum bu defa da erkek gibi dedi. .Bu ana kadar hep kız demisti..fl ultrasonundan bi tahminde bulunabilirmisiniz. .kafam allak bullak oldu Eki Görüntüle 2027033 Eki Görüntüle 2027033
Teşekkür ederim canım. .ben baktım göremedim. .kız fikrine alistirdim kendimi sanırim. Hayırlısağlıklı olsun inşaallaherkek canim inşallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ben anlamıyorum resimlerden canım anlayan arkadaşlar var inşallah hayırlısıyla gönlündekidir canımBilemedim cnm ben o fotoda erkeğe dair bişey göremedim sanki. .kendimi alistirmak ta istemiyorum
Allah yardımcın olsun canım bizde de aynı iki saatte bir uyanıyor mahvoluyorum resmen inşallah yakında düzene girer.bizde biraz rahat ederizArkadaşlar nasılsınız biz uykusuz gecelere devam edioruz biraz duzelmis gibi oluyor sonra hop yine aynı