" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Memleketteyiz. Burada internet iyi değil. O yüzden fazla yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum
Iyi tatiller ne guzel canım valla istanbul yanicakmis yine buyuk sıcaklık geliyor yandık ama hamile insana cok daha zor iyi yapmissin keyfini cıkar

Iyi tatiller ne guzel canım valla istanbul yanicakmis yine buyuk sıcaklık geliyor yandık ama hamile insana cok daha zor iyi yapmissin keyfini cıkar
Sağol canım. Karadeniz deyim. Buralar serin. Sıcaklar gerçekten çok zor oluyor hamileyken. Senin minik kuş da bi düzene girse de tadını çıkarsanız. İnşallah artık uyku düzeniniz sağlanır. Benimkiler de hep uykusuzdu. Bilirim çok zor. Allah yardım etsin

Karadeniz her yeri gezdim ora kaldı cok merak ediyorum cok.guzeldir oralar simdi evet bi düzen oturtsak cok iyi olucak

Merhaba bişey sormak istiyorum planlı gebelik ile erkek çocuğa hamile kaldınız benim iki kızım var ikincide ovulasyon testi kullandım çift çizgiden 12 saat sonra ilişki oldu ve hamile kaldım prensesim e şimdide oğlum olsun istiyorum Allahım nasip ederse

Allah bağışladı bebekletimoxi test mi kullandınız benimde iki kızım 2 ovulasyon testi ile yumurtlama 12 saat sonraki ilişkide oldu prensesim şimdi 3. Istiyorum nasip oğlum olsun istiyorum tecrubelerinizi paylasrmisiniz

Allah bağışlasın yavrularını inşallah canım. Çift çizgi de ilişki riskli oluyor canım çünkü bazı kadınlar da yumurta çatlayana kadar bir kaç günü bulurken bazı kadınlar da ise çift çizgiden geri silikleşmesi bir kaç saati buluyor. Onun için çift çizgiden sonra testin pikleşmesi lazım ondan sonraki aşama çizgiler yine aynı koyuluga geldiğinde yada t cizgisi hafif açıldığında ilişki olmalı öyle şansın daha yüksek olur canım allahin da izniyle inşallah. Bundan sonra adetin bittikten sonra her sabah ikinci idrar ile saat 10 dan sonra her gün bir tane test yap. Çift cizgiyi yakaladığın zaman sıvı alımına dikkat et ve 3 saatte bir testini tekrarla tek çizgisi kontrol çizgisinden koyulaşiyor geri aynı koyuluga yada hafif açıldığında ilişki olsun Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım

Allah razı olsun canım seninkileri de akıntı da gelmişti amma ertesi gün yaptığında yine çift çizgiyi görmüştüm demek benim yumurtlamam ni kaç gün sürüyor doktora da takip yapmaya çekiniyor um

canim bence doktor takibi yap cunku ovulasyonda anlayamiyorsun.birde senin ucuncu hic riske girme en azindan herseyi yaptim dersin.ben doktora gitmedm die pisman oldm..gitmis olsaydim onemsemezdm.

b
canim bence doktor takibi yap cunku ovulasyonda anlayamiyorsun.birde senin ucuncu hic riske girme en azindan herseyi yaptim dersin.ben doktora gitmedm die pisman oldm..gitmis olsaydim onemsemezdm.
bazi doktorlar bu duruma acik cekinecek birsey yok.iki kizim var diyorsun oglun olmasini istemen en dogal istek..anladgm kadariyla ikincide planli olmus buna ragmen tutmamis.

Kızlar bu topiğin sessiz takilcilerindenim 3 prensesim var.sizin yazdiklarinizi okuyunca bir de prensim olur mu acep diyorum coşuyorum 4 icin sonra kendimi frenliyorum hem calisip hem 4 u dusunmek deli cesareti ama iste gonul degisiklik istiyor.2 numarama hamileyken bir ruya gormustum bir dede geldi ruyama hame oldugumu 3 kizim olacagini ve sonra 1/tane oglum olacagini soyledi.o ruyayi gormeseydim belki dusinmezdim ama bir tane daha istyoruz.planlarim seneye olmasindan yana.bakalim artik isin kotu tarafi kizcelerin hicbirisine yumurtlama oncesi mi sonrasi mi hamile kaldigimi hatirlmaiyorum.seneye su yontemi dusuncem bakalim yardim oneri ve desteklerinizi bekloyorum.allah hepimizkn gonlundekini kucagina versin kucagindakileri de hayirli evlat eylesin insallah.opuldunuz allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…