- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.401
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Memleketteyiz. Burada internet iyi değil. O yüzden fazla yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyseki geçti canım ya, doğum bekliyorumya psikolojik olarakda beni etkiliyor işte her bişeyi fazlaca kafaya takıyorum galiba:)Hic bilmiyorum ben canım benim adet agrisi gibi agrim vardi karnima giren
Oh keyfini çıkar canım bizlerde durumlar aynı :)Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Memleketteyiz. Burada internet iyi değil. O yüzden fazla yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum
Allah kolaylık versin canım. Artık her şey sana doğum gibi gelir. Bir avazda kurtul inşallahNeyseki geçti canım ya, doğum bekliyorumya psikolojik olarakda beni etkiliyor işte her bişeyi fazlaca kafaya takıyorum galiba:)
Aynen canım amin inşallahAllah kolaylık versin canım. Artık her şey sana doğum gibi gelir. Bir avazda kurtul inşallah
Dogrudur canım az kaldı masallah seninde hayırlısıyla al yavrunu kucagina insallah canımNeyseki geçti canım ya, doğum bekliyorumya psikolojik olarakda beni etkiliyor işte her bişeyi fazlaca kafaya takıyorum galiba:)
Iyi tatiller ne guzel canım valla istanbul yanicakmis yine buyuk sıcaklık geliyor yandık ama hamile insana cok daha zor iyi yapmissin keyfini cıkarGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Memleketteyiz. Burada internet iyi değil. O yüzden fazla yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum
Sağol canım. Karadeniz deyim. Buralar serin. Sıcaklar gerçekten çok zor oluyor hamileyken. Senin minik kuş da bi düzene girse de tadını çıkarsanız. İnşallah artık uyku düzeniniz sağlanır. Benimkiler de hep uykusuzdu. Bilirim çok zor. Allah yardım etsinIyi tatiller ne guzel canım valla istanbul yanicakmis yine buyuk sıcaklık geliyor yandık ama hamile insana cok daha zor iyi yapmissin keyfini cıkar
Karadeniz her yeri gezdim ora kaldı cok merak ediyorum cok.guzeldir oralar simdi evet bi düzen oturtsak cok iyi olucakSağol canım. Karadeniz deyim. Buralar serin. Sıcaklar gerçekten çok zor oluyor hamileyken. Senin minik kuş da bi düzene girse de tadını çıkarsanız. İnşallah artık uyku düzeniniz sağlanır. Benimkiler de hep uykusuzdu. Bilirim çok zor. Allah yardım etsin
Merhaba bişey sormak istiyorum planlı gebelik ile erkek çocuğa hamile kaldınız benim iki kızım var ikincide ovulasyon testi kullandım çift çizgiden 12 saat sonra ilişki oldu ve hamile kaldım prensesim e şimdide oğlum olsun istiyorum Allahım nasip ederseAllah razi olsun senden canım Rabbim sana da yavrularını bağışlasın allahin izniyle sende inşallah gönlündekine kavuşursun istediğin vakit. Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah aminnn
Sagol canım allah razı olsun inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Benim bir kızım bir oğlum vardı erkek için deneme yaptım yumurtlama dan önce oldu ama ilişki bizde. Senin kaç çocuğun var canım vede denemelere başlamak istiyormusun
Bol eğlenceler size canimGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Memleketteyiz. Burada internet iyi değil. O yüzden fazla yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum
Allah bağışlasın yavrularını inşallah canım. Çift çizgi de ilişki riskli oluyor canım çünkü bazı kadınlar da yumurta çatlayana kadar bir kaç günü bulurken bazı kadınlar da ise çift çizgiden geri silikleşmesi bir kaç saati buluyor. Onun için çift çizgiden sonra testin pikleşmesi lazım ondan sonraki aşama çizgiler yine aynı koyuluga geldiğinde yada t cizgisi hafif açıldığında ilişki olmalı öyle şansın daha yüksek olur canım allahin da izniyle inşallah. Bundan sonra adetin bittikten sonra her sabah ikinci idrar ile saat 10 dan sonra her gün bir tane test yap. Çift cizgiyi yakaladığın zaman sıvı alımına dikkat et ve 3 saatte bir testini tekrarla tek çizgisi kontrol çizgisinden koyulaşiyor geri aynı koyuluga yada hafif açıldığında ilişki olsun Rabbim inşallah gönlüne göre verir canımMerhaba bişey sormak istiyorum planlı gebelik ile erkek çocuğa hamile kaldınız benim iki kızım var ikincide ovulasyon testi kullandım çift çizgiden 12 saat sonra ilişki oldu ve hamile kaldım prensesim e şimdide oğlum olsun istiyorum Allahım nasip ederse
Sağol canımBol eğlenceler size canim
Allah bağışlasın yavrularını inşallah canım. Çift çizgi de ilişki riskli oluyor canım çünkü bazı kadınlar da yumurta çatlayana kadar bir kaç günü bulurken bazı kadınlar da ise çift çizgiden geri silikleşmesi bir kaç saati buluyor. Onun için çift çizgiden sonra testin pikleşmesi lazım ondan sonraki aşama çizgiler yine aynı koyuluga geldiğinde yada t cizgisi hafif açıldığında ilişki olmalı öyle şansın daha yüksek olur canım allahin da izniyle inşallah. Bundan sonra adetin bittikten sonra her sabah ikinci idrar ile saat 10 dan sonra her gün bir tane test yap. Çift cizgiyi yakaladığın zaman sıvı alımına dikkat et ve 3 saatte bir testini tekrarla tek çizgisi kontrol çizgisinden koyulaşiyor geri aynı koyuluga yada hafif açıldığında ilişki olsun Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım
canim bence doktor takibi yap cunku ovulasyonda anlayamiyorsun.birde senin ucuncu hic riske girme en azindan herseyi yaptim dersin.ben doktora gitmedm die pisman oldm..gitmis olsaydim onemsemezdm.Allah razı olsun canım seninkileri de akıntı da gelmişti amma ertesi gün yaptığında yine çift çizgiyi görmüştüm demek benim yumurtlamam ni kaç gün sürüyor doktora da takip yapmaya çekiniyor um
bazi doktorlar bu duruma acik cekinecek birsey yok.iki kizim var diyorsun oglun olmasini istemen en dogal istek..anladgm kadariyla ikincide planli olmus buna ragmen tutmamis.canim bence doktor takibi yap cunku ovulasyonda anlayamiyorsun.birde senin ucuncu hic riske girme en azindan herseyi yaptim dersin.ben doktora gitmedm die pisman oldm..gitmis olsaydim onemsemezdm.