" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
cnm ben hala doktor yanılmıştır diyorum cok küçük daha cünkü yanılma payı cok oluyor inşallahta öyledir
canım kalp atışları da 160 170 cıvarı demıs ayrıca ultrason resmıne gore de bana kız gıbı geldı ama ınsallah yanılmışımdır herkesın gönlüne gore versın mevlam bu mübarek gun hurmetıne

Ya bu kalp atışını doktora sorduğunuzda size ters cevap vermiyor demi??ben sormaya çekiniyorum cinsiyeti tahmin edeceğimi bilipte bana yok öle şey saçma falan demesinden çekiniyorum kaç haftalıkken sorunca doğru çıkıyo

allah yardımcınız olsun senin ve bütün hamilelerin cnm rabbim muradını versin inşallah

Takipteyim canım şu an. Henüz t çizgisinde bi değişiklik yok. Bugün adetin 10. günü. 2-3 gün sonra başlar herhalde koyulaşmaya
cnmcım testlerini buraya atma imkanın varsa iyi olur hem yeni gelenlere fikir olur cnm hemde bakarız bende bu ay atıcam test resimlerini fikir olsun diye

Cnm bi git bence baksin duruma gore ne olur olmaz tedbir alir progestron hapi verir gerek gorurse ,kese cevresinde kanama olup olmadigina bakar yani ihmal etme git cnm
çarşamba gıtmıştım hıc sıkıntı yok dedı kanamada yoktu kızımı kaldır ındır yoruldum dun bıraz sabah ondan olabılır beklıyorum tekraralarsa gıdecem kan yada koyukahve değildi yogun krem acık kahve gıbıydı

Kız bebislerine hamile kalmadan önce yiyip ictikleriniz nelerdi? yani kız için niyet eden anneler,ovulosyonla takip edenler biraz bilgi alayim
süt özellikle cnm sade süt içmem ama neskafe yaparım sütle günde 2 bardak ve peynir yumurta tavuk cok tüketirdim aklıma gelenler iki kızım var şuan hamiş değilim ama

protein değil cnm kalsiyum ve magnezyum ağırlık lı

kacıncı haftada baktırmış ama o önemli cnm

yok canım neden demesinki ama haklısın bazen gıcık olanlara insan denk gelebiliyor 6 veya 7 ci haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…