" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
yok takıp yapmadım oluruna bıraktım bakalım kısmet artık rabbım hayırlı sağlıklı nasıp etsinde çok kotuyum ıkıgundur yemek yıyemıyorum su içemiyorum boş boş ıstıfra etmekten boğazım kanıyor :KK43::KK43:
Canım herşeyin hayırlısı olsun fazla kafana takma hamileliğin tadını çıkar canım bu günleri her zaman göremeyiz

Kızlar hepinize hayırlı cumalar ben çok fena üşütmüşüm hapşırmaktan mahvoldum :hasta::hasta:
geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun hem hamilesin hem cocuklar yatırmazlarda şimdi seni sıcak şeyler iç cnm bol bol sahlep ve meyve cayı olabilir

yumurtlama günü tam yumurtanın catlamasından 4 saat sonra yapılan ilişkiden doktor muayenesinde bebişe kız demiş tabiki daha 12 haftalık bebiş netleşince haber veririm yine kızlar
Acaba niyeki tmm canim haberini bekleriz arkadaşın mı yoksa tanıdık mı. Belki yumurtlama önce vajen alkolik oluyor ya yum catladıgi zaman biraz zaman sonra vajende asidiklesiyor diye okumuştum belki ondandır canim

ben @snfogretmeni den ümitliyim bu ay inşallah oda katılcak hamişler kervanına:dua::dua::anneadayı::anne::emir_bebek:
Aynen bende cankm çünkü onun da benim gibi çok erken çatlıyor ve zamanlamayı iyi yaptı bence çünkü şahsen yumurtası erken çat olanlar bence tam çat anında yada öncesinden ilişki olursa tutma şansı daha yüksek. Çünkü erken çat olan bence kalitesini de erken yitiriyor diye düşünüyorum

cnm gözümüde kapatsam amudada kalksam yok olmuyor ben nane limon bile içemem midem kalkar hemencik yaa cok pis bi midem var yaa adetle birlikte tekrar bi denerim bakayım:işsiz::işsiz:
Canım içine biraz limon damlat kokusunu alıyor. Yinede bakarsın olmadıysa kendini zorlama canım Rabbim hayırlısıyla görüyor ya inşallah gönlüne göre verir

benim küçüğümde yay cnm 22 kasım gayet memnunum huyundan bide fazlamı zekiler nee :KK70::KK70::KK70:
Maşallah canim Allah bağışlasın ayneeeennn bende çok katılıyorum benim oğlum arabayla bir kere bir yerden geçmiş olalım bir dahakine bilir hiç bir şeyi unutmaz kafası çok iyi çalışır maşallah demekki gerçekten tutuyor bacım yay burcu. Artık dördüncü yü de Mart ayların da denemeleri başlarız ki yine yay burcu olsun :KK76:

Sodayi nadir kullanırız.hic almayiz artık.esimde sigara içer ama genelde akşamları koca bir bardak ayranı vardır bazen sürahi ile içer.bende severim.sut ve süt ürünleri,protein ve magnezyum yüklü besinler tüketilmelidir diye duydum.
Sende mi kız istiyordun Cnm.belki biseyi 100 kez soruyorum ama isimlere çok dikkat etmiyorum k bakma..
Evet canım kız topiginde yazısıyordukya senle 1oglum var buda kız olsun istiyorum bakalım rabbim neyi nasip etti hayırlısı neyse o olsun

canım kalp atışları da 160 170 cıvarı demıs ayrıca ultrason resmıne gore de bana kız gıbı geldı ama ınsallah yanılmışımdır herkesın gönlüne gore versın mevlam bu mübarek gun hurmetıne :dua::dua:
Canım bu kalp atışları doğruluk payı çokmuş acaba yoksa denk mi geliyordur iki çocuğum da da sormadım hiç aklıma bile gelmedi ya

geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun hem hamilesin hem cocuklar yatırmazlarda şimdi seni sıcak şeyler iç cnm bol bol sahlep ve meyve cayı olabilir
Sagol canım benim zaten öyle kızı da bir haftadır okula götürmedim iki gündür allaha şükür kendine gelmiş ikisi de başımın etini yiyorlar. Kız siyah çay varken ben başka hiç bişey icemiyorum hele o bitki çaylarını midem hiç kaldırmıyor valla

Geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. Hamilelikte vücut direnci düşüyor galiba. ilaç da alamazsin. ıhlamur falan iç bari
Sagol canım allah razı olsun zaten halsizim kahvaltıyı sabah zor hazırladım. Zaten fark etmiştim bende üsüttügüm zaman hemen idrarima yansıyor iki üç gündür yanma vardı idrarda bugün tam gösterdi kendini

X