- 16 Ağustos 2016
- 1.029
- 2.788
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.861
Ztn zaman geçtiğinde anlarsın cnmYok ya hissetmiyorum valla suan solda farklilik oluyo ama geciyo sonra sagda oluyo simdiye kadar hep sag kasik agiriyodu soldan az oluyodu bu iki gundur solumda farkli bisi oluyo o kadar yani hic bilmiyom nerde
isallahhh canimm allah buyuktur nasip ettirir burdaki tum kizlara hayirlisiylaAminnnnn inşallah canım. Benim idrarım başta çok açıktı ama iki gündür üsüttm idrarım da yanma da var belki ondan olabilir yada bilmiyorum canim. Göğüs ağrısı bende en çok geceleri var uyandıktan sonra ağrısı çok belli oluyor canım. Benim randevum haftaya salı canım kan alma ve ultrason da var sanırım inşallah hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Evet ya cok zorlaniyom varya karnim bile agiriyo tutma ya calisiyom geciyo zaten kusamiyomki bi hareketlilik oluyo ama geciyo Sen ne yaptin takipte misin suan cizgiler koyu oldumuGünaydın canım. bence kusmak için çok zorlama kendini. ne olur ne olmaz. insan kusarken bütün vücudu sarsılıyor sanki. biraz zor olacak ama dikkat etsen iyi olur canım. en riskli dönem şu an
Aminn' isallh canim sana da gunaydinKızlar Günaydın
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
Allah bu cuma hürmetine bize umudumuzu versin
isallah canim sanada gunaydinHayırlı sabahlar. Hayırlı Cumalar kızlar. Rabbim herkese gönlündekinin en hayirlisini versin inşallah
Bildigim kadariyla iliskiden 12 gun gecmesi lazim cikmasi icin bence bi uc gun daha bekle sankihamile arkadaslar erken gebelik testi alsam yapsam cıkarmı adetıme 7 gun var
Evet bakalim canim Sen nasilsin hamilelik nasil' geciyoZtn zaman geçtiğinde anlarsın cnm
gunaydin canim nasilsin bebebis nasilGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Gitti gidiyor yada n11 den laboguik marka alabilirsin hem çok uygun fiyatiİnternetten ovulasyon kiti sipariş edicem hangi marka aliyim
isallahhh canimm allah buyuktur nasip ettirir burdaki tum kizlara hayirlisiyla
Evet ya cok zorlaniyom varya karnim bile agiriyo tutma ya calisiyom geciyo zaten kusamiyomki bi hareketlilik oluyo ama geciyo Sen ne yaptin takipte misin suan cizgiler koyu oldumu
Aminn' isallh canim sana da gunaydin
isallah canim sanada gunaydin
Bildigim kadariyla iliskiden 12 gun gecmesi lazim cikmasi icin bence bi uc gun daha bekle sanki
Evet bakalim canim Sen nasilsin hamilelik nasil' geçiyo iyi geçiyo cnm nsl olsun bildiğin gibi
gunaydin canim nasilsin bebebis nasil
Takipteyim canım şu an. Henüz t çizgisinde bi değişiklik yok. Bugün adetin 10. günü. 2-3 gün sonra başlar herhalde koyulaşmayaEvet ya cok zorlaniyom varya karnim bile agiriyo tutma ya calisiyom geciyo zaten kusamiyomki bi hareketlilik oluyo ama geciyo Sen ne yaptin takipte misin suan cizgiler koyu oldumu
Evet baslar iki uc gune hade hayirlisi olsunn canimTakipteyim canım şu an. Henüz t çizgisinde bi değişiklik yok. Bugün adetin 10. günü. 2-3 gün sonra başlar herhalde koyulaşmaya
Evet benimde bi hareketlilik oluyo kusasim geliyo ama kusamiyom bén Oyle oluyo bakalim gecer isalhhh benimde gecer ogg Sen kurtuldunbesirsu evet kusmak yada mıde bulantısı hıc hos bısey degıl benım de bulantılar aklıma geldıkce bı tuhaf oluyorum ama bu hamılelıgının sağlıklı ılerledıgıne ısaret. senınde benım gıbı cok erken başlamış ama olsun sabret 12. haftada bıtmıstı benım
Valla cnm dünden beri aklımda ya ilk hamileliğimde 7 Aydan sonrA gelmişti sen ne yaptın nasl gidiyo girecekmi sin renkli ultrasonaTekvatan göğsümden sut geliyor demıssın korkma bence cok normal ılk hamılelıgımde de 4 yada 5 aylıkken başlamıştı bazen gelırdı 9 aya kadar.
Bence adet gününden birkaç gün geçsin bekle derimhamile arkadaslar erken gebelik testi alsam yapsam cıkarmı adetıme 7 gun var
Cnm onlar regl dongune gore oluyor benim bildigim en erkek 4gun oncesi var 3gun bide 2gun diye regl araligina gore ustunde de yaziyor zaten ama yumun cat oldugu gun olduysa zaten iliskiden 12gun sonra normal testlede ogrenebilirsinhamile arkadaslar erken gebelik testi alsam yapsam cıkarmı adetıme 7 gun var
Cnm bi git bence baksin duruma gore ne olur olmaz tedbir alir progestron hapi verir gerek gorurse ,kese cevresinde kanama olup olmadigina bakar yani ihmal etme git cnmgunaydın herkese kızlar sabah akıntım acık kahve koyu krem gıbıydı şuanda bişey yok beklesemmı dr arasammı
Bu hafta bulantılarım cok arttı gece gündüz hic gecmeyen azalip cogalan bulantılar agzımın ici zehir gibi gecelri uykudan bulantıyla uyanıyorum ama kusma yok asırı derecede gaz sorunuda var pek iyi gecmiyor yani ama bulantım oldukcada bebisim benimle diye seviniyorum bugun endokrine gittim yine testler istemisti benden ilaca baslatti 2test dahs var onlar gec cıkıcak sonucu simdili durum bu canım sen nasılsın nasıl gidiyor ne zaman ultrasona girebilicenisallahhh canimm allah buyuktur nasip ettirir burdaki tum kizlara hayirlisiyla
Evet ya cok zorlaniyom varya karnim bile agiriyo tutma ya calisiyom geciyo zaten kusamiyomki bi hareketlilik oluyo ama geciyo Sen ne yaptin takipte misin suan cizgiler koyu oldumu
Aminn' isallh canim sana da gunaydin
isallah canim sanada gunaydin
Bildigim kadariyla iliskiden 12 gun gecmesi lazim cikmasi icin bence bi uc gun daha bekle sanki
Evet bakalim canim Sen nasilsin hamilelik nasil' geciyo
gunaydin canim nasilsin bebebis nasil
Canım suan benden baska ovulasonla kıza kalmak icin calısan olmadı ben sadece soda yı kestim esimede icirmedim bikac ay evden eksik olmazdı bizim simdi yine aldık gebelikte cok faydalı cunku bide esim her aksam yogurt yemege baslamisti arada sutte iciyordu ama kiz bebek icin degilde sigara cok iciyor diye yiyordu baskada biseye dikkat etmedik canımKız bebislerine hamile kalmadan önce yiyip ictikleriniz nelerdi? yani kız için niyet eden anneler,ovulosyonla takip edenler biraz bilgi alayim
Kız bebislerine hamile kalmadan önce yiyip ictikleriniz nelerdi? yani kız için niyet eden anneler,ovulosyonla takip edenler biraz bilgi alayim
Canım suan benden baska ovulasonla kıza kalmak icin calısan olmadı ben sadece soda yı kestim esimede icirmedim bikac ay evden eksik olmazdı bizim simdi yine aldık gebelikte cok faydalı cunku bide esim her aksam yogurt yemege baslamisti arada sutte iciyordu ama kiz bebek icin degilde sigara cok iciyor diye yiyordu baskada biseye dikkat etmedik canım
cnm ya inşallah ister sende denemeni yaparsın nasip kısmet canım aslında herşey nasibinde varsa muhakkak olur inşallah nasibinde hayırlı bi paşan vardıriyi ol canimyok malesef edemiyorum,olmuyor.istemiyorum,istemiycemde dedi.ne yapicagimi sasirdim