" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
isallahhh canimm allah buyuktur nasip ettirir burdaki tum kizlara hayirlisiyla

Günaydın canım. bence kusmak için çok zorlama kendini. ne olur ne olmaz. insan kusarken bütün vücudu sarsılıyor sanki. biraz zor olacak ama dikkat etsen iyi olur canım. en riskli dönem şu an
Evet ya cok zorlaniyom varya karnim bile agiriyo tutma ya calisiyom geciyo zaten kusamiyomki bi hareketlilik oluyo ama geciyo Sen ne yaptin takipte misin suan cizgiler koyu oldumu
Kızlar Günaydın
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
Allah bu cuma hürmetine bize umudumuzu versin
Aminn' isallh canim sana da gunaydin
Hayırlı sabahlar. Hayırlı Cumalar kızlar. Rabbim herkese gönlündekinin en hayirlisini versin inşallah
isallah canim sanada gunaydin

hamile arkadaslar erken gebelik testi alsam yapsam cıkarmı adetıme 7 gun var
Bildigim kadariyla iliskiden 12 gun gecmesi lazim cikmasi icin bence bi uc gun daha bekle sanki
Ztn zaman geçtiğinde anlarsın cnm
Evet bakalim canim Sen nasilsin hamilelik nasil' geciyo
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
gunaydin canim nasilsin bebebis nasil

Evet ya cok zorlaniyom varya karnim bile agiriyo tutma ya calisiyom geciyo zaten kusamiyomki bi hareketlilik oluyo ama geciyo Sen ne yaptin takipte misin suan cizgiler koyu oldumu
Takipteyim canım şu an. Henüz t çizgisinde bi değişiklik yok. Bugün adetin 10. günü. 2-3 gün sonra başlar herhalde koyulaşmaya

Evet benimde bi hareketlilik oluyo kusasim geliyo ama kusamiyom bén Oyle oluyo bakalim gecer isalhhh benimde gecer ogg Sen kurtuldun

Tekvatan göğsümden sut geliyor demıssın korkma bence cok normal ılk hamılelıgımde de 4 yada 5 aylıkken başlamıştı bazen gelırdı 9 aya kadar.
Valla cnm dünden beri aklımda ya ilk hamileliğimde 7 Aydan sonrA gelmişti sen ne yaptın nasl gidiyo girecekmi sin renkli ultrasona

hamile arkadaslar erken gebelik testi alsam yapsam cıkarmı adetıme 7 gun var
Cnm onlar regl dongune gore oluyor benim bildigim en erkek 4gun oncesi var 3gun bide 2gun diye regl araligina gore ustunde de yaziyor zaten ama yumun cat oldugu gun olduysa zaten iliskiden 12gun sonra normal testlede ogrenebilirsin

gunaydın herkese kızlar sabah akıntım acık kahve koyu krem gıbıydı şuanda bişey yok beklesemmı dr arasammı
Cnm bi git bence baksin duruma gore ne olur olmaz tedbir alir progestron hapi verir gerek gorurse ,kese cevresinde kanama olup olmadigina bakar yani ihmal etme git cnm

Bu hafta bulantılarım cok arttı gece gündüz hic gecmeyen azalip cogalan bulantılar agzımın ici zehir gibi gecelri uykudan bulantıyla uyanıyorum ama kusma yok asırı derecede gaz sorunuda var pek iyi gecmiyor yani ama bulantım oldukcada bebisim benimle diye seviniyorum bugun endokrine gittim yine testler istemisti benden ilaca baslatti 2test dahs var onlar gec cıkıcak sonucu simdili durum bu canım sen nasılsın nasıl gidiyor ne zaman ultrasona girebilicen

Kız bebislerine hamile kalmadan önce yiyip ictikleriniz nelerdi? yani kız için niyet eden anneler,ovulosyonla takip edenler biraz bilgi alayim
Canım suan benden baska ovulasonla kıza kalmak icin calısan olmadı ben sadece soda yı kestim esimede icirmedim bikac ay evden eksik olmazdı bizim simdi yine aldık gebelikte cok faydalı cunku bide esim her aksam yogurt yemege baslamisti arada sutte iciyordu ama kiz bebek icin degilde sigara cok iciyor diye yiyordu baskada biseye dikkat etmedik canım

Kız bebislerine hamile kalmadan önce yiyip ictikleriniz nelerdi? yani kız için niyet eden anneler,ovulosyonla takip edenler biraz bilgi alayim

Sodayi nadir kullanırız.hic almayiz artık.esimde sigara içer ama genelde akşamları koca bir bardak ayranı vardır bazen sürahi ile içer.bende severim.sut ve süt ürünleri,protein ve magnezyum yüklü besinler tüketilmelidir diye duydum.
Sende mi kız istiyordun Cnm.belki biseyi 100 kez soruyorum ama isimlere çok dikkat etmiyorum k bakma..

iyi ol canim yok malesef edemiyorum,olmuyor.istemiyorum,istemiycemde dedi.ne yapicagimi sasirdim
cnm ya inşallah ister sende denemeni yaparsın nasip kısmet canım aslında herşey nasibinde varsa muhakkak olur inşallah nasibinde hayırlı bi paşan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…