" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
ayy cnm biraz dayan tatlım ya 12 ci haftada geciyormuş allah yardımcın olsun

Kız ne olacak iç mecbur gözlerini burnunu kapat iç İnşallah belki iyi gelir
cnm gözümüde kapatsam amudada kalksam yok olmuyor ben nane limon bile içemem midem kalkar hemencik yaa cok pis bi midem var yaa adetle birlikte tekrar bi denerim bakayım

Sagol canım Rabbim yavrularımızi bize bağışlasın inşallah. Oğlum Aralık 14 doğumlu canım desene ikisi yay burcu allah bağışlasın prensesini sana canım
benim küçüğümde yay cnm 22 kasım gayet memnunum huyundan bide fazlamı zekiler nee

cnm ya inşallah ister sende denemeni yaparsın nasip kısmet canım aslında herşey nasibinde varsa muhakkak olur inşallah nasibinde hayırlı bi paşan vardır
amin canim insaAllah.beklemekten baska carem yok simdilik.
herkese günaydin kizlar

yumurtlama günü tam yumurtanın catlamasından 4 saat sonra yapılan ilişkiden doktor muayenesinde bebişe kız demiş tabiki daha 12 haftalık bebiş netleşince haber veririm yine kızlar
Aaa halbuki erkek olma ihtimali yüzde doksan

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan cnm

cnm ben hala doktor yanılmıştır diyorum cok küçük daha cünkü yanılma payı cok oluyor inşallahta öyledir
Renkli ultrasona girme imkanı varsa bence ona girsin bu kişiyi çok merak ettim ilerleyen zamanlarda öğrenirsen bizede yazarmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…