- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.941
Canım ben bir kere pekmezi memlekete gittiğimde öyle olmuştum kaynatıp içmiştim ve acayip bana dokundu o gündür bu gündür kokusuna bile dayanamıyorum biliyorum çok sağlıklı ama aklıma o gün geldikçe yine kötü oluyorum halam bana çok icirmisti. Hep kızıyorum zaten sen böyle yaptın diye hiç bir damla bile ağzıma alsam kusarım dayanamıyorum. Mevlana çayı falan bol bol içiyorum canımaynen bende hastalandım cok kotu oksuruyorum bende sıcak seyler ıcmeye çalışıyorum ayrıca pekmez de boğaza ıyı geliyor onu da ıcıyorum cnm sende oyle yap
Sagol canım birde bende çok ağır oluyor bronşit olduğu için göğüs kısmı bende tamamen kapanıyor inşallah geçer ilaca falan gerek kalmazGecmis olsun canım önlemini almaya calıs cok ilerlemeden
AA benim burcum da yay dır bizde pek taviz olmuyor hele bide güzel bi kızsa yandılarbenim küçüğümde yay cnm 22 kasım gayet memnunum huyundan bide fazlamı zekiler nee
Geçmiş olsun Can'ım benim bebişine dikkat etSagol canım birde bende çok ağır oluyor bronşit olduğu için göğüs kısmı bende tamamen kapanıyor inşallah geçer ilaca falan gerek kalmaz
Insallah canım allah sifa versin hamileyken cok zor oglumda bikac gundur hafif nezle bana geciricek diye korkuyorum öpüyor sarılıyor sürekli insallah gecmezSagol canım birde bende çok ağır oluyor bronşit olduğu için göğüs kısmı bende tamamen kapanıyor inşallah geçer ilaca falan gerek kalmaz
Sagol gülüm ne yapalım kalıyoruz hemen. Sen nasılsın bir dahaki kontrolün ne zamanGeçmiş olsun Can'ım benim bebişine dikkat et
Kiyamam ne yapsin annesi seviyor seni anne gibisi varmı. Bişey olmaz canım ya gripten ve üşümekten tek tehlikeli olan doktorum her zaman söyler öksürük çok kötü der. Bende şuan öksürük fazla yok allaha şükür burnum boğazım kapalı ve ha bire hapsiriyorum. Kuzunada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahInsallah canım allah sifa versin hamileyken cok zor oglumda bikac gundur hafif nezle bana geciricek diye korkuyorum öpüyor sarılıyor sürekli insallah gecmez
Geçmiş olsun cnmKızlar hepinize hayırlı cumalar ben çok fena üşütmüşüm hapşırmaktan mahvoldum
2 haftamız kaldı cnmSagol gülüm ne yapalım kalıyoruz hemen. Sen nasılsın bir dahaki kontrolün ne zaman
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine bende giti gidiyorum kosturmaca yordu beni bunyem düştü hemenaynen bende hastalandım cok kotu oksuruyorum bende sıcak seyler ıcmeye çalışıyorum ayrıca pekmez de boğaza ıyı geliyor onu da ıcıyorum cnm sende oyle yap
TamM hatirladim Cnm.hadi inş kalbine gore olsun.iyi haberini alalimEvet canım kız topiginde yazısıyordukya senle 1oglum var buda kız olsun istiyorum bakalım rabbim neyi nasip etti hayırlısı neyse o olsun
Tamam:)))protein değil cnm kalsiyum ve magnezyum ağırlık lı
Allahım esirgesin evlatlarımızı..anladım Cnm bende severim zaten daha çok ağırlık vereyim simdidensüt özellikle cnm sade süt içmem ama neskafe yaparım sütle günde 2 bardak ve peynir yumurta tavuk cok tüketirdim aklıma gelenler iki kızım var şuan hamiş değilim ama
140 altı oluyormus canımHasta olanlara geçmiş olsun.Allah iyilik versin.ben kalp atimindan cinsiyet tahminini hic duymamaistim.erkek olursa kaç oluyormus
Üç hafta var utrasyona ayın 12 sınde randevu var Can'ım benımde aynen senın gıbı bulantı var ama kusma yok Bıde hep hastayım ya Boğaz doluyo grıp oluyom uşuyom basım agırıyo oyle hep benımde kusasım gelıyo kusamıyomBu hafta bulantılarım cok arttı gece gündüz hic gecmeyen azalip cogalan bulantılar agzımın ici zehir gibi gecelri uykudan bulantıyla uyanıyorum ama kusma yok asırı derecede gaz sorunuda var pek iyi gecmiyor yani ama bulantım oldukcada bebisim benimle diye seviniyorum bugun endokrine gittim yine testler istemisti benden ilaca baslatti 2test dahs var onlar gec cıkıcak sonucu simdili durum bu canım sen nasılsın nasıl gidiyor ne zaman ultrasona girebilicen
Sagol canım allah razı olsun sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bir dahaki randevun ne zamanGeçmiş olsun cnm
Evet zor valla ama mecbur limon sık az iç sonravallahi içemedim ya
Sagol Can'ım benım hep oyle olmuyo arada oluyo yaayy cnm biraz dayan tatlım ya 12 ci haftada geciyormuş allah yardımcın olsun
Ayy gecmiş olsun Can'ım bende hep bogazım agırıyo hapşirıyom arada oksuruyom hamıleyız ya olanda içemiyoz etkı edıyo galıba agırlaştırıyoKızlar hepinize hayırlı cumalar ben çok fena üşütmüşüm hapşırmaktan mahvoldum
Allah yardımcımız olsun insallah kısa zamanda atlatırızÜç hafta var utrasyona ayın 12 sınde randevu var Can'ım benımde aynen senın gıbı bulantı var ama kusma yok Bıde hep hastayım ya Boğaz doluyo grıp oluyom uşuyom basım agırıyo oyle hep benımde kusasım gelıyo kusamıyom
Maşallah canim inşallah herşey istediğin gibi geçer güzel haberler verirsin bizlere2 haftamız kaldı cnm