- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.881
yumurtlama günü tam yumurtanın catlamasından 4 saat sonra yapılan ilişkiden doktor muayenesinde bebişe kız demiş tabiki daha 12 haftalık bebiş netleşince haber veririm yine kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi içemedim yaevet sogan kuru cok ıyı bende kullandıgım ay hamile kaldım yanı
doktorum 21. haftada gel demıstı artık yollarmı renklıye blmıyorum ne derse onu yapacağım :)Valla cnm dünden beri aklımda ya ilk hamileliğimde 7 Aydan sonrA gelmişti sen ne yaptın nasl gidiyo girecekmi sin renkli ultrasona
ayy cnm biraz dayan tatlım ya 12 ci haftada geciyormuş allah yardımcın olsunBende bole bişiler oluyo karında hıssedıyom sankı rahımde ara ara kasılma soyluyo agrı yok şimdilik göğüs az sızlıyor ve mıdem bulanmaya başlıyo gıbı yanıyo mıdem kusasım gelıyo ama kusmuyom eşki yıyemiyom bu aralar tatlı yıyom ama agrı solda sanırım sol kasıktan ama sağdada oluyodu agrı bılemıyorum şimdi sağ mı sol mu dıye Bıde kocamla opusurken mıdem acayıp oluyo yaaa kusasım gelıyo ama cıkmıyo bı turlu ya Bıde bole kusmaya calişinca acayıp zorlanıyomm ya karnım kasılıyo bı zararı olurmu ama acayıp oluyo yanı cok zorluyom kendımı kusmaya calışınca
ben S snfogretmeni den ümitliyim bu ay inşallah oda katılcak hamişler kervanınamaşallah canim hadi bakalım hayırlı haberini alırız inşallah
aynen bendeben S snfogretmeni den ümitliyim bu ay inşallah oda katılcak hamişler kervanına
cnm gözümüde kapatsam amudada kalksam yok olmuyor ben nane limon bile içemem midem kalkar hemencik yaa cok pis bi midem var yaa adetle birlikte tekrar bi denerim bakayımKız ne olacak iç mecbur gözlerini burnunu kapat iç İnşallah belki iyi gelir
ne yapıyon cnm nasıl gidiyor bebişte iyi inşallahaynen bende
benim küçüğümde yay cnm 22 kasım gayet memnunum huyundan bide fazlamı zekiler neeSagol canım Rabbim yavrularımızi bize bağışlasın inşallah. Oğlum Aralık 14 doğumlu canım desene ikisi yay burcu allah bağışlasın prensesini sana canım
Benim amniyoda sorun çıkmıştı ya o yüzden mutlaka gel dedi bide şimdi onu düşünüyorum inşallah bebeğim iyidirdoktorum 21. haftada gel demıstı artık yollarmı renklıye blmıyorum ne derse onu yapacağım :)
amin canim insaAllah.beklemekten baska carem yok simdilik.cnm ya inşallah ister sende denemeni yaparsın nasip kısmet canım aslında herşey nasibinde varsa muhakkak olur inşallah nasibinde hayırlı bi paşan vardır
Aaa halbuki erkek olma ihtimali yüzde doksanyumurtlama günü tam yumurtanın catlamasından 4 saat sonra yapılan ilişkiden doktor muayenesinde bebişe kız demiş tabiki daha 12 haftalık bebiş netleşince haber veririm yine kızlar
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan cnmAminnnnn inşallah canım. Benim idrarım başta çok açıktı ama iki gündür üsüttm idrarım da yanma da var belki ondan olabilir yada bilmiyorum canim. Göğüs ağrısı bende en çok geceleri var uyandıktan sonra ağrısı çok belli oluyor canım. Benim randevum haftaya salı canım kan alma ve ultrason da var sanırım inşallah hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
ıyıyım canım güzel gıdıyor sızın de haberlerınızı bekliyoruz sabırsızlıkla :)ne yapıyon cnm nasıl gidiyor bebişte iyi inşallah
cnm ben hala doktor yanılmıştır diyorum cok küçük daha cünkü yanılma payı cok oluyor inşallahta öyledirAaa halbuki erkek olma ihtimali yüzde doksan
evet bı baktır ıcın rahat etsınBenim amniyoda sorun çıkmıştı ya o yüzden mutlaka gel dedi bide şimdi onu düşünüyorum inşallah bebeğim iyidir
Kızlar Günaydın
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
Allah bu cuma hürmetine bize umudumuzu versin
Hayırlı sabahlar. Hayırlı Cumalar kızlar. Rabbim herkese gönlündekinin en hayirlisini versin inşallah
hayırlı cumalar kızlarGunaydin hayirli cumalar.Rabbim hakkimizdahayirli olani ggönlümüze versin inş.
İnşallah bu 2 haftayı çok zor geçirdik vallaevet bı baktır ıcın rahat etsın
cnm ben laboquik alıyorum cnm onu alabilirsin genelde bu markarı kullanıyoruzİnternetten ovulasyon kiti sipariş edicem hangi marka aliyim
Renkli ultrasona girme imkanı varsa bence ona girsin bu kişiyi çok merak ettim ilerleyen zamanlarda öğrenirsen bizede yazarmısın canımcnm ben hala doktor yanılmıştır diyorum cok küçük daha cünkü yanılma payı cok oluyor inşallahta öyledir