" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Bazı kadınlarda karında da oluyor ama çoğunlukta belden vuruyor sancı. Ama en önemlisi düzenli olması düzenli olduğun da doğum yakın demektir. Rabbim yardımcın olsun canım bir sancı da kurtarsın seni inşallah. Bebeğini de inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bir sorun çıkmaz allahin izniyle inşallah
İnşallah canım benim sabırsızlıkla bekleniyor beyimiz :KK200: sağlıkla inşallah

Allah razi olsun senden canım Rabbim sana da yavrularını bağışlasın allahin izniyle sende inşallah gönlündekine kavuşursun istediğin vakit. Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah aminnn
canim benim amin.cok sagol dualarin icin:KK200:
Amin inşallah butun isteyenlerle buyuk kizim 9 olacak eylulde kucuk kizim agustosta 6 ben aralikta 27 olcam
bende önümüzdeki hafta 27 oluyorum:KK45:benimde 2 kizim var.büyük aralikta 7 olucak.kücükde 4.bende 30 yasimi beklemeyi düsünüyorum.in saAllah nasip olur hepimize.masaAllah senin kizin büyük:KK200:Rabbim bagislasin yavrularini

bende önümüzdeki hafta 27 oluyorum:KK45:benimde 2 kizim var.büyük aralikta 7 olucak.kücükde 4.bende 30 yasimi beklemeyi düsünüyorum.in saAllah nasip olur hepimize.masaAllah senin kizin büyük:KK200:Rabbim bagislasin yavrularini
Amin inşallah rabbim hayırlı ömürler yazsin yavrularimiza bence 30 u bekleme daha zor olur

Kızlar doktorum bu defa da erkek gibi dedi. .Bu ana kadar hep kız demisti..fl ultrasonundan bi tahminde bulunabilirmisiniz. .kafam allak bullak oldu 20170728_170841-1-1.jpg
20170728_170841-1-1.jpg

İnşallah canım benim sabırsızlıkla bekleniyor beyimiz :KK200: sağlıkla inşallah
Doğru zamanı geldiğinde onlar kendiliğinden oluyor canım ama işte gelde bunu yüreğine anlat ama en çok o son dönem çok zor canım ya 9 ay bekleniyor beklenmesine ama o son günler insanı biraz yoruyor. Ama Allah o gücü de sabrı da kuvveti de veriyor canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn

Son düzenleme:
Kızlar doktorum bu defa da erkek gibi dedi. .Bu ana kadar hep kız demisti..fl ultrasonundan bi tahminde bulunabilirmisiniz. .kafam allak bullak oldu Eki Görüntüle 2027033 Eki Görüntüle 2027033
Canım bence bundan sonra değişmez çünkü bebek tam gelişmiş daha önceki randevularinda belki küçüktü diye yanılma şansı daha yüksek ama bundan sonra yanılma şansı çok az doktor erkek dediyse erkektir canım. İki prensesin yanına bir paşan da geliyor desene canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Canım bence bundan sonra değişmez çünkü bebek tam gelişmiş daha önceki randevularinda belki küçüktü diye yanılma şansı daha yüksek ama bundan sonra yanılma şansı çok az doktor erkek dediyse erkektir canım. İki prensesin yanına bir paşan da geliyor desene canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Bilemedim cnm ben o fotoda erkeğe dair bişey göremedim sanki. .kendimi alistirmak ta istemiyorum

X