" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canim benim iki kizim var denemeleri yapamadim ocakta adetten sonra vede tahmini yumurtlama gunumde iliski olmustu iliskiden 6 saat sonra felaket sancim olmustu o ay hamile kaldim 7 haftalikken kese bostu 8 hafta da kanama basladi 1 hafta surdu doktor anembiryonik gebelik oldugunu soyleyip 8 martta kurtaj oldum esim asiri cocuk istiyodu bi kac aydir yumurtlamayi kaciriyosun diye yapmiyodum haziranda da adet duzensiz oldu ama internetten ovulasyon hesaplama gunune gore 8- 9 temmuzdu mantar oldugu icin ertelemek istedim ama esim dinlemedi tek iliski oldu 9 temmuzda hemen kalkip karbonatli su ile yikadim ama bir gun sonra asiri sancim oldu hamile kaldigimi hissettim vede iki gun once idrar testim pozitifti

Merhaba kızlar. Bebeğim daha üç günlük ve kanında enfeksiyon nedeni ile küveze alındı. Çok üzgünüm hemde çok. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı lütfen cevap verin
Evet canim benim oğlum da da olmuştu yeni doğduğunda hastahanedeyken ateşi çıktı onuda ben fark ettim hemşireler kan aldılar hemen o hastahaneden başka bir hastahane ye naklettiler ikinci günüydü o zaman. Bir hafta küvezde kaldı antibiyotik veriyorlar o enfeksiyonu temizlemesi için tabi bebeğin o ilaca tepki veriyorsa hemen iyileşiyor o antibiyotik e tepki vermiyorsa biraz sürüyor o enfeksiyon için uyan antibiyotiği veya ilacı bulana kadar. Ama doktorlar genellikle biliyor canım korkma allahin izniyle bişey olmaz inşallah allaha emanet meleklerimiz. Ben akşamları sütümü pompalayip sabah gider akşam gelirdim her gittiğimde o takılan serum iğneleri gördükçe için kahroluyordu allaha şükür bir haftada iyileşmişti yavrum inşallah senin yavrun da ilaca tepki verir bir an önce iyileşir evinize dönersiniz canım. Bu arada hayırlı olsun evladını allah sana bagislasin inşallah

Bazı kadınlarda karında da oluyor ama çoğunlukta belden vuruyor sancı. Ama en önemlisi düzenli olması düzenli olduğun da doğum yakın demektir. Rabbim yardımcın olsun canım bir sancı da kurtarsın seni inşallah. Bebeğini de inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bir sorun çıkmaz allahin izniyle inşallah

Günaydın arkadaşlar benimde 3 kızim var şimdide bi oğlum olmasını istiruyiz insAllah. Erkek bebek için bişeyler deneyip olan varmı aranızda sizde yardimci olursan çok sevinirim.
Canım bu topikte ki hamilelerin çoğu erkek bebek için deneme yaptı hemen hemen hepsinde de tuttu. Önemli olan yumurtlama ya cok yakin yada yumurtlama anında ilişkinin gerçekleşmesi. Buda shettles metodu oluyor ve tutma şansı %70-80 herşey allah tan canım
Bunlar vesiledir tedbir kuldan takdir Allah tan. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir sende hayırlısıyla gönlündekine kavuşursun

En son adetin ne zaman oldu ve ilişki aletinin kaçıncı gününe denk gelmiş oluyor peki

Amin cnm benim çok tskler. Peki eşlerini bişey kullandımi diyet yaptinizmi mesela vs vs???

Amin cnm benim çok tskler. Peki eşlerini bişey kullandımi diyet yaptinizmi mesela vs vs???
Sabahları pekmez veya keçi boynuzu pekmezi ve ya özü var ise ondan yesin eşin ama oda spermlerin kalitesi için. Fazla bişey gerek kalmıyor aslında en önemlisi zaten yumurtlama anı veya yumurtlamaya çok yakın ilişki olması diğerleri olsada olmasa da fark etmiyor canım

En son adetin ne zaman oldu ve ilişki aletinin kaçıncı gününe denk gelmiş oluyor peki
24 haziranda basladi 9 temmuzda iliski oldu yani 16.gun hep duzenli oluyodum 28 gunde 1 ramazanin1 gununu adetimin son gunuydu o ay 28 gunde degil 31 gunde adet gordum gec yumurtlama oldu heralde cunku iliskiden 24 saat gecince tuttu

24 haziranda basladi 9 temmuzda iliski oldu yani 16.gun hep duzenli oluyodum 28 gunde 1 ramazanin1 gununu adetimin son gunuydu o ay 28 gunde degil 31 gunde adet gordum gec yumurtlama oldu heralde cunku iliskiden 24 saat gecince tuttu
bu durumda adetin kacinci gunu iliski olmus oldu.orayi cozemedim

Allah gönlüne göre versin canim.kizlarin kac yasinda?sen kac yasindasin?

Keşke testler ile takip etseydin canım daha garantili olurdu inşallah gönlündeki hayırlısıyla sana tutunmuştur. Ama 16 inci gün aslında iyi canim eşinin y spermleri de kuvvetli ise insallaj allahin izniyle birde erkek yavrun olur canım.
Doktora kontrol için gittiğinde ultrason resmi iste arkadaşlar kese için yorum yapsınlar canım

canim benim gözün aydin.cokk mutlu oldum. güle güle büyüt Miran bebegiHep mutlu olun
Allah razi olsun senden canım Rabbim sana da yavrularını bağışlasın allahin izniyle sende inşallah gönlündekine kavuşursun istediğin vakit. Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah aminnn

Test yapamadim esim internetten alis veris yaptirmadi eczanelerde de cok pahali geldi nasip artik ultrasyon fotosuna bakar birlikte yorumlariz insallah Rabbim sağlıklı bi erkek evlat banada nasip eder

Amin inşallah butun isteyenlerle buyuk kizim 9 olacak eylulde kucuk kizim agustosta 6 ben aralikta 27 olcam
Yaşlarımız aynı canil sadece bir ay fark var ben ocakta 27 olucam sen aralıkta maşallah Allah sana bagislasin yavrularını 18 yaşında anne olmuşsun ne güzel canım düşünsene 37 yaşında olduğunda kızın 19 yaşında olucak adeta arkadaş gibi olursunuz abla kardeş gibi görünürsünüz çok güzel bişey gerçekten

Test yapamadim esim internetten alis veris yaptirmadi eczanelerde de cok pahali geldi nasip artik ultrasyon fotosuna bakar birlikte yorumlariz insallah Rabbim sağlıklı bi erkek evlat banada nasip eder
Aminnn canım inşallah ama ben internetden olan testleri daha çok beğeniyorum halbuki. Kısmet canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Allahin izniyle resim aldığında atarsın topige anlayan arkadaşlar var yorum yaparlar canım

Senin cocuklarin kac yasinda sen de mi erken anne olanlardansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…