- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.921
Iyim canım çok şükür daha aynı kaç saatte bir sancı oluyor başkada bişey yok doğum yaklaştıkça sancılar da oluyor ondandır bence Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah. Sen nasılsın canım hamileliğin nasıl gidiyor tansiyon un fazla yükselmiyordur inşallah?Nasılsın canım? Sancılar ne durumda?
Evet canim simdi doktordayim hatta nst ye bağlıyım şimdi yaklaşık evdeyken bir saat önce bir sancı vardı tek daha da bişey yok valla. Burdan çıkınca doktor da muayene edicek daha sanırım bu sancilar yalancı doğum sancıları yada rahim ağzı kısalıyor ya ondan da olabilir diye düşünüyorum canımHayatimsiniz randevun bugunmuydu canim senin sancilar varsa cikar bugun nts de hayirlisiyla
Canim pek bilgim yok ama fikir yurutursem rahim kisalmasi iyidegil ama rahim daralmasi iyi bisi gibi geliyo banaKızlar doktor az önce rahim ağzında daralma kısalma var dedi bu kötü bişey mi yaşayan var mı daha önce
oy masalah hade hayırlısı olsun artik al sende yavastan hamile kiyafeti ama cok alma bi iki takim. Tek yeterİyi çok şükür canım. Bi şikayetim yok. Karnım da biraz çıktı. Kıyafetler olmuyor. Hamile kıyafetleri almam lazım.
Canim kafasini olcuyorlar ya o zaman doktor demedimi iyi mi degilmi diyo kilosu iyi doguma kadar 3bucuj olur acilma rahimdekislma varmiydi peki benim altan bakmadilar hoc bak benimki de soyle oldu kafasini olctu buyuk degil dedi kucukndedi normal mi dedim evet normal iyi dedi karin bolgesi kilolu dedi banada biraz iri bi bebek dedi bende korktum ama anormal bisi olsa derdi anormallik var kafalari buyuk olmasi gerekmiyimu ki benilde kafama takıldi simdi isalh saglikla dogarlar yaa sancilar en durumdaydi varmiydi gozukuyormuyduKızlar doktordan yeni ciktim benin doktor tatilde diye doktor arkadaşı baktı. Bu sefer ultrason da yaptılar alttan muayene de normal dedi daha biraz zamanı var dedi. Kilosu da 3100 gram olmuş dedi yanlız kafa uzunluğu 30 cm sadece bana çok az geldi doktor bişey demedi ama bu sefer de kafama takılıyor siz ne diyorsunuz
Yok canım sancılar veya açılma yok dedi ondan biraz daha var doğuma dedi sanırım gününü tamamlar diye düşünüyorum ama tabi belli olmuyor. Küçük veya büyük demedi cm sini söyledi ama haftasına göre çok küçük canım 3 haftada 4 cm olmaz ki tabella ya baktım netten 38 inci haftada 34 cm ile başlıyor çok kafama takılıyor bir dahaki randevum iki hafta sonra tabi buda var canım onlar aşağı yukarı tahmin yürütüyor tam dedikleri çıkmıyor genellikle bakalım artık bu son günler de geçmek bilmiyor canım vallaCanim kafasini olcuyorlar ya o zaman doktor demedimi iyi mi degilmi diyo kilosu iyi doguma kadar 3bucuj olur acilma rahimdekislma varmiydi peki benim altan bakmadilar hoc bak benimki de soyle oldu kafasini olctu buyuk degil dedi kucukndedi normal mi dedim evet normal iyi dedi karin bolgesi kilolu dedi banada biraz iri bi bebek dedi bende korktum ama anormal bisi olsa derdi anormallik var kafalari buyuk olmasi gerekmiyimu ki benilde kafama takıldi simdi isalh saglikla dogarlar yaa sancilar en durumdaydi varmiydi gozukuyormuydu
Evet ya vala geçmek bilmiyor geecektenYok canım sancılar veya açılma yok dedi ondan biraz daha var doğuma dedi sanırım gününü tamamlar diye düşünüyorum ama tabi belli olmuyor. Küçük veya büyük demedi cm sini söyledi ama haftasına göre çok küçük canım 3 haftada 4 cm olmaz ki tabella ya baktım netten 38 inci haftada 34 cm ile başlıyor çok kafama takılıyor bir dahaki randevum iki hafta sonra tabi buda var canım onlar aşağı yukarı tahmin yürütüyor tam dedikleri çıkmıyor genellikle bakalım artık bu son günler de geçmek bilmiyor canım valla
Evet canim cm sini hep sorarım boyunu da sordum hatta ama boyunu ölcmediğini söyledi. Ama bazen yanılma oluyor tabi aşağı yukarı dedikleri tahmin oluyor eksik veya fazla çıkar genelde. Ama demir eksikliğin düşük dedi doğum için hapları düzenli almam lazım kansızlık kötü dedi. Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin canım inşallah. Bir sancı da kurtuluruz allahin izniyleEvet ya vala geçmek bilmiyor geecekten
Sen cm ni biliyom benim dr hic soyleedi bile cm falan bilmiyorum kac ama bence nrmal ya cokda bi fark yok 34 30 icini ferah tut canim isalh saglikla alicaz kucagimiza benimkide tamamlar heralde gununu daha tik yok
Aminnnn canim isallah hayirlisiyla bol yiruyus yapiyorum.sende yap ki normal dogum yapacagimiz icin birden dogsun cok kolay oluyomus oyle dogumEvet canim cm sini hep sorarım boyunu da sordum hatta ama boyunu ölcmediğini söyledi. Ama bazen yanılma oluyor tabi aşağı yukarı dedikleri tahmin oluyor eksik veya fazla çıkar genelde. Ama demir eksikliğin düşük dedi doğum için hapları düzenli almam lazım kansızlık kötü dedi. Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin canım inşallah. Bir sancı da kurtuluruz allahin izniyle
hadi hayırlısıyla al kucağına canım rabbim yardımcın olsun ayy çol duygulandım hepimiz bir bir doğuruyoruz darısı başımızaBismillah kizlar sancilarim.cogaldi drdayim.doguma alicaklar mis hade hayirlisiyla cok korkuyorum da allah yardimcimiz olsun islahh yazarim gene
İyiyim canım çok şükür. Tansiyonum da iyi. Şimdilik yukselmedi. İnşallah hiç yukselmez.Iyim canım çok şükür daha aynı kaç saatte bir sancı oluyor başkada bişey yok doğum yaklaştıkça sancılar da oluyor ondandır bence Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah. Sen nasılsın canım hamileliğin nasıl gidiyor tansiyon un fazla yükselmiyordur inşallah?
Ultrason ölçümleri değişebiliyor canım. Takma kafana. Bi şey yoktur.Kızlar doktordan yeni ciktim benin doktor tatilde diye doktor arkadaşı baktı. Bu sefer ultrason da yaptılar alttan muayene de normal dedi daha biraz zamanı var dedi. Kilosu da 3100 gram olmuş dedi yanlız kafa uzunluğu 30 cm sadece bana çok az geldi doktor bişey demedi ama bu sefer de kafama takılıyor siz ne diyorsunuz
Evet canım almam lazım ama bulamadım bir türlü. Zaten 1-2 tane alsam yetecek. Baktım ama bi türlü beğenmedim. Biraz daha gezmem lazımoy masalah hade hayırlısı olsun artik al sende yavastan hamile kiyafeti ama cok alma bi iki takim. Tek yeter
Aaaa. Hadi bakalım hayırlısı. Rabbim sağlıkla kurtarsin canım. Dualarimiz seninleBismillah kizlar sancilarim.cogaldi drdayim.doguma alicaklar mis hade hayirlisiyla cok korkuyorum da allah yardimcimiz olsun islahh yazarim gene
Aynen canım bugün annemle 2 saat çarşıda gezdik ne kadar yürüyorsam o kadar aşağıya düştüğünü fark ediyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahAminnnn canim isallah hayirlisiyla bol yiruyus yapiyorum.sende yap ki normal dogum yapacagimiz icin birden dogsun cok kolay oluyomus oyle dogum
İnşallah canım bende öyle düşünüp biraz da olsa rahatlamaya çalışıyorum birde o ultrason aletleri aşağı yukarı tahmin ediyor tam onların dediği çıkmıyor böyle düşünerek de az da olsa takmamaya çalışıyorum canımGünaydın canlar hayırlı cumalarHayatimsiniz121385 canım bir anormallik olsa soylerlerdi bence hic uzme kendini
Ayyy canım ya Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sancıların ne zaman ve ne kadar aralıklı başladı canım bizi haberdar etmeyi unutma canım Rabbim bir sancı da kurtarsın inşallah dualarımız seninle canımBismillah kizlar sancilarim.cogaldi drdayim.doguma alicaklar mis hade hayirlisiyla cok korkuyorum da allah yardimcimiz olsun islahh yazarim gene
Amin inşallah canlm inşallah hade bakalım şeytanın kulağı sağır olsun inşallah doğurana kadar rahat bir hamileliğin olur canım benimİyiyim canım çok şükür. Tansiyonum da iyi. Şimdilik yukselmedi. İnşallah hiç yukselmez.