" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Papatyam321 cnm sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik ? cinsiyet belli oldumu?
İyiyim canım çok şükür. Hamilelik iyi gidiyor. Henüz cinsiyeti öğrenemedim. 12. Haftada bi doktor kıza benzetti. Başka da bi şeye benzeten olmadı. Hayırlısı inşallah. Senin bebiş de büyümüş maşallah. En güzel zamanları şimdi. Ablaları alıştı mi? Sana yardımcı oluyorlar mi? Kıskanma durumu olmaz sizde herhalde. Ben de o günleri görsem hayırlısıyla.

Maşallah cnm öncelikle hayirli ve saglıkli olması ama haftan ilerlemiş aslında net konuşur Dr. Şimdi gitsen.. ultrason resmin yokmu nub a bakalım..
Kızlar çok mutlular paylasamiyorlar kucaktan kucağa dolaştırıyorlar oyuncak çıktı onlara:) Korktuğum kadar olmadı gayet yardımcılar ve eminim büyüdükçe daha da yardımları olacak..
Inşallah cnm sende hayırlısı ile kavuş meleğine zamanı geldiğinde.. çok güzel bir duyguymuş uzun bir aradan sonra evde bebek sesi.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.

Hayırlısıyla atlatmıssın canım cok sukur bence dogumun cok cabuk oldu saatlerce sancı cekenler var masallah sen cabuk atlattin yavrun yaninda saglikli cok sukur

ay cnm hayırlı olsun bebegın. rabbım uzuun omur versın anne babasına bagıslasın ensar ımızı cok sevındım

Iyi olmanıza çok sevindim canım allah sana bagislasin bebeğini inşallah sağ salim evinize de dönersiniz allahin izniyle. Normal doğum ne kadar zor olsada sonrası için değiyor canım çok şükür kurtuldun darısı biz hamilelerin başına inşallah

Rabbim bebeğini sana bagislasin canım allahin izniyle inşallah bişey olmaz bebeğin sonuna kadar sana tutunur hayırlısıyla kucağına almak nasip olur canım

Sagol canim karindaki adet sanvilari agrisi cok fena bende belim hala agiriyor karnimda oyle darisi sana islahhh canim tez zamanda kavus yavruna
Aminnn canım inşallah darısı hepimizin başına inşallah bizde teker teker sağlıcakla yavrularımızi kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Evet canım normal doğum dan sonra ana rahmi yine kapanıyor ya o sancılar sonradan da kaç gün sürüyor ama ağrı kesici iste hemsireden anne sütüne zararı olmayan ağrı kesiciler verirler yoksa o sonraki sancılar da çok kötü Rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda iyileşir ayaklanirsin yine canım benim

@berenbetul canım sen napıyorsun yazmıyorsun hic mesajimi begenmissin giriyorsun buraya yazsana canim iyice ıssızlaştı bura ozledik eski sohbetleri
kalp kalbe karsı demek kı cnm yenı gırdım yazıyordum tam. mesajını begendım doğumunda da yazmıştım pek yazmaya fırsatım olmuyor malum 4 çocuk bırde telefondan yazınca kasıyor gıcık oluyorum :) pc den gırınce yazabılıyorum. bızımde 3 ayımız bıttı sayılır gulucuk atıyor kucağa almamız ıcın ne hareketler yapıyor bır bılsenız topıktekı bebeklerın abısı Muhammed ali'm. prenses ne yapıyor ufak dogmustu kılo aldımı bıraz rabbım hepımızın evlatlarını bagıslasın

Bebegin sancısı gelmiyordur canım ya bence gazdır yada acıkınca öyle oluyordur. Sütün tam gelmesi doğumdan 3 gün sonra başlıyor tabi senin sütün ne kadar çok bilemiyorum yetmezse de yanına mama verirsin canım. Öyle olursa geceleri mama sabahları da emzir canım daha iyi öyle

ne güzel cnm rabbım sana bagıslasın yavrularını benım de 3 kız bılıyorsundur benım büyüklerde cok yardımcı bana daha da yardımları olacaktır

Aminnn canım inşallah iyi dileklerin için çok sağol canım benim allah razı olsun senden. Nerede kim varsa rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah. Maşallah kuzuya Prensesi yerime çok çok öp zaten tam sevmelik döneme gelmiş çok tatlı oluyorlar 2 aydan sonra Rabbim size bağışlasın inşallah canım. Allahım isteyen herkese o duyguyu yasatsin inşallah.

aynen benım kıde ılk dogdugu zaman cok ağlıyordu karnı doymaya başladı bıraz rahatladı ama gazlı bır bebktı ılk bır ay ağlıyordu ama su an ıyı zamanla duzelecektır

Kızlar konu dışı olucak belki ama sormadan edemicem artık hemen hemen hiç eğilemiyorum haliyle kıl temizlemekte zorlanıyorum jilet le hiç beceremiyorum artık son bir aydır kıl düşürücü krem kullanıyorum Veet markalı ama oda genital bölge için önerilmiyor zaten her kullanışımda sonradan yanma yapıyor genital bölge icin krem sürdüğüm de geçiyor sonradan. Sizler nasıl yapıyorsunuz veya yapıyordunuz kusura bakmayın bunu sorduğum için ama bende bilemiyorum valla artık nasıl yapacağımı. ANGIE79 @berenbetul the craysy bulut29 ve besirsu canlar sizler nasıl yapıyordunuz biraz ayıp olmazsa tabi kusura da bakmayın lütfen

Son düzenleme:
aynen benım kıde ılk dogdugu zaman cok ağlıyordu karnı doymaya başladı bıraz rahatladı ama gazlı bır bebktı ılk bır ay ağlıyordu ama su an ıyı zamanla duzelecektır
Evet canim bağırsakları çünkü ip gibi çok ince çok hassas oluyorlar ondan Rabbim yavrularınızi size bağışlasın inşallah Muhammed Ali miz de Maşallah büyümüş tam sevmelik döneme gelmiş canım Rabbim size bağışlasın inşallah

Devlet Hastanesi söylemedi canım. Yakında memlekete gidicez. Orada bir doktora giderim artık. Hayırlı sağlıklı olsun da bu saatten sonra farketmez. Bir resmi vardı buraya atmıştım. 12 haftalık ama nub görünmüyor dedi kızlar. 1-2 hafta içinde öğrenirim artık.
Senin kızlar abla oldu artık. Maşallah. Çok iyi sevmeleri yardım etmeleri. Hep böyle olur inşallah. Ben de çok özledim bebek sesini bebek kokusunu. Rabbim nasip etsin sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…