" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Aynen canım hic kafana takma bi risk olsa muhakkak soylerlerdi

Ayyyy maşallah ne çabuk oldu darısı inşallah başıma canım. Rabbim size bağışlasın inşallah sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallahçok sevindim senin adına kurtuldun çok şükür canım. Dikişlerin falan varmı canim durumun iyi olduğunda bize yazmayı unutma bebisin le hasret giderin bol bol paşayi benim bol bol öp canım allaha emanet olun

Canım ya. Çok duygulandim. Çok şükür Rabbim e. Maşallah kuzum da. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı evlat olsun inşallah

Cok sukur canim gözün aydın hos geldi ensarımız hayırlı evlat olsun insallah

Cok sukur canim gözün aydın hos geldi ensarımız hayırlı evlat olsun insallah

gözün aydın canım Rabbim hayırlı salih evlat eylesin güzel günlere büyütsün inşallah

gözün aydın canım benim Rabbim hayirli evlat etsin sağlıkla büyüsün inşallah ensarimiz darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah

Kızlar 16 haftalık hamileyim ve kızım olacak hayırlısıyla. Doktorum memorialde çok iyi bi hoca. 10 gün önce gittim muayenede bişeyi yol tatile rahat gidebilirsin gelince ayrıntılıya alacam dedi. Ben içim rahat olsun gitmeden önce bir görüneyim diye devlet kadın Doğuma gittim bana rahim kısalığın var ama uçakla seyahat edebilirsin dedi hatta rapor bile yazdı. Dün gece hafif ağrım vardı yine devlet acile gittik kısalık var dediler dedim oda evet düşük tehlikesi var dedi dündendir dünyam yıkılmış durumda aradım kendi doktorum yıllık izinde yarında tatilegitmemiz gerek önceden ayarlandı diye dua edin nolur içim hiç rahat değil bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Slm kizlar hazir bebek uyuyo yanimda kimsselerde yokken size deyli anlatayim istiyorum dun sabah eve makina aticaktim egildim makinanim fisini takmak icin birden bisey oldu belime aniden kalkamadim bi agri sucaklik hissettim biraz durdum kalktim gecti eve makin atiyom bi agti karnima giriyo geciyodu umursamadim normaldede hafif sancilar vardi dedim kesin o gene ben hala evi makanaliyom iyice hareket edemez oldum agrilardan nefesim kesiliyirdu her agri oldugunda aglicak gibi oldum hemen kocami aradim gittik dr a acilma olmus dedi ilk sancim biraz kesildi ama tam nts ye bagladiklarinda gene başladı dr dogum bu dedi cok ani oldu dedim yok bazen birden baslaya bilir dedi neyse serum verdiler ilk yarim saat acilma az oldu durdu gene zeseryan olucam galiba dedim suni sanci verdiler rahim 7 cm acildi artik dogum basladi cok cok zordu ilk kez normal yaptin kafasi cikinca agri hissetmedim ama omuz kisminda mahvoldum 5 dikis atildi hemen odama giturduler bebegi getirdiler yanima emzirmek icin cok sukir iyi gecti hersey 52 cm boyu beebegin iyi oda cok sukur ama cok agliyo ya hala soktayin herswy bi anda oldu gitti boyle beklemiyordum ben bugun ayaga kaldirdilar beni normal dogumun avantajlari da cok iyi vala dr pazartesi cikarsin dedi cok cok mutluyum dogumuma daha var diyordum.birden basladi darisi sizlere kizlar islahhh hic belli olmuyo dikat edin birden bire baslayabilir dogum.alah sizede saglikli guzel dogumlar nasip etsin islahhh

Maşallah canım. Ne güzel normal doğum yaptın. Çok şükür kurtuldun. Şimdi bol bol kokla minigi. Allah ım bize de nasip etsin inşallah o günleri. Biz de sağlıkla alalım kucagimiza. Benim için de kokla kuzunu. Rabbim hayırlı uzun ömür versin küçük kuzuya inşallah

besirsu canım doğum tarihi de çok güzel bir tarif extra dan yapsaydin bile bu kadar olmazdı valla 07.07.2017 Maşallah size canım inşallah tez zamanda toparlanır yuvanıza dönersiniz canım
Sagol canim karindaki adet sanvilari agrisi cok fena bende belim hala agiriyor karnimda oyle darisi sana islahhh canim tez zamanda kavus yavruna

Tek tek alinti yapamıyorum hastaneye tanidiklar gelip gidiyo bebkle ilgilenmekten bos vaktimde toplu yaziyrum hepinozden alah razi olsun kizlar dualeriniz için de rabbim sizi de gonlunuzdekileri size nasip etsin islalh bu arada bebeğim cok agliyo sancılı galiba onu kucagima alinca susuyo ama bu seferde benim sancim basliyo kadinlar bebegin sancisi sana geliyo diyolar ondan diyolar dogrumu sutumde az geliyo arada mam veririyo hemsire

Cokkk sagol canmm seninde islah saglikla grlor yavrun zamaninda isalalh alah razi olsun sizdn iyi dileklerinizden

Kızlar herkese selamlar Nasılsıniz hepiniz iyisinızdır inşallah..
besirsu cnm hadi gözün aydın.. Allah hayırlı evlat eylesin.. Sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah cnm.. darısı diğer hamişlere en baştada Hayatimsiniz121385 a sonrada sırasiyla hepinize inşallah..
Biz neredeyse 2 aylık olduk gülücükler atmaya başladık.. onu her seyrettiğimde iyikide yapmışım diyorum.. Allahım herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…