Aminn canim isalalh bizdede bu son utrasyondu artik nts bagliyo okadar ama hemen hemen her gelisimimiz ayni bemce seninde o civarlarda kilosu diger cocuklarin kac kilo dogduysa buda asagi yukari oyle olur cunku benim kizim 3 kilo 800 dogdu buda haftaya dogarsa 3kilob500 olucak oteki hafta kilo dogarsa gene 3 kilo 600 ile 700 gibi dogacak doktor öyle dedi bugun bana
Vallahi sağlıkla dogsunlarda baska bisi istemiyorum heyecan var bende bilmiyorum niye acaba bugun dr a gittim artik zaman geldigini hissettim ondan mi bilmiyorum amaa şöyle bi geriye bakinca sanki daha bi hafta once yum testi yapiyorduk konuzuyorduk hamile kaldik cinsiyetleri konustuk dua ettik birbirimize bol bol cinsiyeler ogrenilince artik basladi erken dogumlar olmasin diye ne bilim hazirlik asamalari elbiseler alindi ne guzel yaaaa allha herkese masip etsin bi kac hafta sonra da isalalh alahin iznille bebeklerimizden bahsederiz konusuruz isalh ay ya darisi diger hamis kizlarimiza onlarda saglikla guzel bisekilde bu zamanlara gelsinler isalhh