- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.901
Ne güzel anlatmıssın canım cok duygulandım ne günler gecirdik hep birlikteAminn canim isalalh bizdede bu son utrasyondu artik nts bagliyo okadar ama hemen hemen her gelisimimiz ayni bemce seninde o civarlarda kilosu diger cocuklarin kac kilo dogduysa buda asagi yukari oyle olur cunku benim kizim 3 kilo 800 dogdu buda haftaya dogarsa 3kilob500 olucak oteki hafta kilo dogarsa gene 3 kilo 600 ile 700 gibi dogacak doktor öyle dedi bugun bana
Vallahi sağlıkla dogsunlarda baska bisi istemiyorum heyecan var bende bilmiyorum niye acaba bugun dr a gittim artik zaman geldigini hissettim ondan mi bilmiyorum amaa şöyle bi geriye bakinca sanki daha bi hafta once yum testi yapiyorduk konuzuyorduk hamile kaldik cinsiyetleri konustuk dua ettik birbirimize bol bol cinsiyeler ogrenilince artik basladi erken dogumlar olmasin diye ne bilim hazirlik asamalari elbiseler alindi ne guzel yaaaa allha herkese masip etsin bi kac hafta sonra da isalalh alahin iznille bebeklerimizden bahsederiz konusuruz isalh ay ya darisi diger hamis kizlarimiza onlarda saglikla guzel bisekilde bu zamanlara gelsinler isalhh
Bugun 24.gunumuz canımoyy masallah buyudude ilk asinimi oluyo kiz yerim onu kirkiniz cikmadi demi daha bi 10 gun var degilmi
Aynen canım o kokuları hiç bulunmuyor çok seviyorum bebeklerin kokusunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canım hayırlısı bakalım ne zaman gelicek melegin ah o kokulari yokmu zaten hicbiryerde bulunmuycak en guzel koku cok ozliycez ileride bu zamanlarini
demi ya vala hic unutmicam o zamnlariNe güzel anlatmıssın canım cok duygulandım ne günler gecirdik hep birlikte
oy masallah canimBugun 24.gunumuz canım
günaydın canım nasılsın ...Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese
Hayirli sabahlar canimmGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese
Günaydın canım sanada hayırlı sabahlarGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Cinsiyeti öğrenebildin mi? Ben daha öğrenemedim.günaydın canım nasılsın ...
Nasılsın canım? Sancılar ne durumda?Herkese hayırlı sabahlar
Sen napiyorsun kuzum? Sancı falan var mı?Hayirli sabahlar canimm
sağol canım Allah razı olsun senide sağlıkla kavuştursun bebişe.İyice büyüdük geceleri uyutmuyo artık sırtım filan ağrıyo ama şikayet değil çok şükür rabbime kaldıramayacağımız yük vermesinMaşallah canım. Ne kadar büyümüş bebeğin. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
ne güzel canım ya bizde ilki sezeryanya 2. 3. De sezeryan yapıyolar keşke bizdede normal yaptırsalarBenim ilk dogum.sezeeyandi kizim 3kilo 800 dogmustu onceden sanci falan hic yoktu ayni gun tek olsdu sanci belki ilk gebelikti hissetmedim hic bizde ilk gebelikte anneler anlamaz derler ilk gun gunduzden basladi aksami leke gordum hastaneye gittim dogum baslamisti bunda ilk kez boyke onden yalanci sancılar hissediyorum her gebelikte farkli bi tecrube oluyo demekki erkek bebekler gec dogarda diyolar ama bakalim bi ne zaman dogurucazz bizde allahin izniyle saglikla dogursaydik da bebeklerimizden bahsetseydik artik
Ha aklima gelmisken kizim.sezeryan ile oldu bu normal olucakmis doktorum bugun oyke dedi bakalim hayirlisi
Amin canım. Maşallah 30 u gecmişsin. 30 bana kritik eşik gibi geliyor nedense. 30 dan sonra kolay gibi düşünüyorum. Allah kolaylık versin inşallahsağol canım Allah razı olsun senide sağlıkla kavuştursun bebişe.İyice büyüdük geceleri uyutmuyo artık sırtım filan ağrıyo ama şikayet değil çok şükür rabbime kaldıramayacağımız yük vermesin
hayir ya gecen haftada vardi simdi tik yok arada belim agriyo okadar sen masilsin nasil geçiyor hamilelik karnin çıktımı hicSen napiyorsun kuzum? Sancı falan var mı?
evet burda oyle vallane güzel canım ya bizde ilki sezeryanya 2. 3. De sezeryan yapıyolar keşke bizdede normal yaptırsalar
30. Hafta benim icinde donum noktasi gibi ondan sonra rahat oluyo insanAmin canım. Maşallah 30 u gecmişsin. 30 bana kritik eşik gibi geliyor nedense. 30 dan sonra kolay gibi düşünüyorum. Allah kolaylık versin inşallah
İyi çok şükür canım. Bi şikayetim yok. Karnım da biraz çıktı. Kıyafetler olmuyor. Hamile kıyafetleri almam lazım.hayir ya gecen haftada vardi simdi tik yok arada belim agriyo okadar sen masilsin nasil geçiyor hamilelik karnin çıktımı hic