Slm kizlar hazir bebek uyuyo yanimda kimsselerde yokken size deyli anlatayim istiyorum dun sabah eve makina aticaktim egildim makinanim fisini takmak icin birden bisey oldu belime aniden kalkamadim bi agri sucaklik hissettim biraz durdum kalktim gecti eve makin atiyom bi agti karnima giriyo geciyodu umursamadim normaldede hafif sancilar vardi dedim kesin o gene ben hala evi makanaliyom iyice hareket edemez oldum agrilardan nefesim kesiliyirdu her agri oldugunda aglicak gibi oldum hemen kocami aradim gittik dr a acilma olmus dedi ilk sancim biraz kesildi ama tam nts ye bagladiklarinda gene başladı dr dogum bu dedi cok ani oldu dedim yok bazen birden baslaya bilir dedi neyse serum verdiler ilk yarim saat acilma az oldu durdu gene zeseryan olucam galiba dedim suni sanci verdiler rahim 7 cm acildi artik dogum basladi cok cok zordu ilk kez normal yaptin kafasi cikinca agri hissetmedim ama omuz kisminda mahvoldum 5 dikis atildi hemen odama giturduler bebegi getirdiler yanima emzirmek icin cok sukir iyi gecti hersey 52 cm boyu beebegin iyi oda cok sukur ama cok agliyo ya hala soktayin herswy bi anda oldu gitti boyle beklemiyordum ben bugun ayaga kaldirdilar beni normal dogumun avantajlari da cok iyi vala dr pazartesi cikarsin dedi cok cok mutluyum dogumuma daha var diyordum.birden basladi darisi sizlere kizlar islahhh hic belli olmuyo dikat edin birden bire baslayabilir dogum.alah sizede saglikli guzel dogumlar nasip etsin islahhh