- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.661
Sagol canım dogdu cok sükür darısı sizlereCanım gözün aydın doğdu galiba prenses, yorucu günler seni beklet artık, inşallah sıra bizlerde
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısıyla al kucagına yavrunu insallahGünaydın herkese son 24 saat kaldi işler kizim derken giremedim heycan tedirginlik hepsi bir arada karışık duygulardayım dualarınızı bekliyorum doğum sdonrasıda yazmaya çalışcam insallah kendinize iyi bakın sağlıkla kucağımiza alalım insallah
Anladım canım guzel birsey alirsin insallahBu markaya bende ilk defa duydum canım zaten havalı tekerler bisiklet tekerleri oluyor ya öyle oluyor patlayınca yaptırmak gerekiyor ki ama kolay kolay patlamaz diye düşünüyorum sert lastikli de kolay kolay onlara bişey olmuyor ben bugün bakmaya gidicem kadın göstersin mağazada bir sürü var ona göre internetin kine karar veririm sipariş verdim daha yakınken değiştirme şansım daha olabilir ondan gidip bakıcam
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsınHayirli günler canim nasilsin
Netten sipariş ettim canım dün gittim baktım kadın tam lastik tavsiye etti havalı lastikler iyi değilmiş dedi. Bende zaten tam lastik sipariş etmiştim 10 gün sonra sipariş gelir inşallah güzel çıkar yoksa geri yollamak zorunda kalicamAnladım canım guzel birsey alirsin insallah
Allah kolaylık versin canım. İnşallah o da geçer zamanla. Benim bugün ikili testim var ama bilmiyorum söyler mi? Söylerse size de haber veririmIyiyim canim ama acayip kemiklerim agiriyo bu vajendeki kemikler o taraf cok agri var onun disinda iyiyiz canim cok sukursende iyisin az kaldi cinskyet icin randevun ne zamanPapatyam321
Ayy hade hayirlisi isallah soyler canim hic olmazsa neye benzedigini bilebilir allah gönlündekini nasip etsin issqllhhhh bekliyoruz guzel haberler sağlıklaAllah kolaylık versin canım. İnşallah o da geçer zamanla. Benim bugün ikili testim var ama bilmiyorum söyler mi? Söylerse size de haber veririm
Aminnn canım seninde kadir gecen mübarek olsun şu güzel günün hürmetine doğumun çok rahat geçer inşallahKadir geceniz mebarek olsun kizlarrrrr rabbim bu guzel günün hurmetine allah dualarımızı kabul etsin hepimiz saglikla alalım kucagimiza
Aminnn inşallah canım seninde mübarek olsun canımKadir geceniz mebarek olsun kizlarrrrr rabbim bu guzel günün hurmetine allah dualarımızı kabul etsin hepimiz saglikla alalım kucagimiza
Insallah güzel cıkar canımNetten sipariş ettim canım dün gittim baktım kadın tam lastik tavsiye etti havalı lastikler iyi değilmiş dedi. Bende zaten tam lastik sipariş etmiştim 10 gün sonra sipariş gelir inşallah güzel çıkar yoksa geri yollamak zorunda kalicam
Amin canım seninde kadir gecen mübarek olsunHayırlı sabahlar Hanımlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim edilen bütün duaları kabul eylesin inşallah aminnn
Amin canım sen veKadir geceniz mebarek olsun kizlarrrrr rabbim bu guzel günün hurmetine allah dualarımızı kabul etsin hepimiz saglikla alalım kucagimiza
Günaydın canım. Doktor yüzde 51 kız dedi. Henüz çok küçük ama mutlaka bir tahmin gerekirse kıza benziyor dedi. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.Ayy hade hayirlisi isallah soyler canim hic olmazsa neye benzedigini bilebilir allah gönlündekini nasip etsin issqllhhhh bekliyoruz guzel haberler sağlıkla
Canım topige baktıgın zaman bu komsunuda yazarmisin merak ettim son durumunu?Kızlar bide benim bi komşum var onada yumurta takibi yaptık erkek bebiş için 14 cü haftada erkek dedi doktor 18 ci haftada kıza benzetti şuan 21 haftalık doktor 18 ci haftada yanılmış olamaz değilmi ben vesile oldum diye kendimide sucluyorum aklında yokken kadının aklına soktum şimdi pişman oldum ama olan oldu kadın bişey demiyor ama içten içe cok üzüldüğünü görüyorum bide öncedende 3 kızı vardı keşke karışmasaymışım
Aminnn canım benim allah razı olsun senden Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bu mübarek ayın hürmetine Rabbim darda olan herkese elini uzatsın AminnAmin canım sen veHayatimsiniz121385 da sıra rabbim kolay dogumlar nasip etsin saglıkla alın yavrularınızı sabırsızlıkla bekliyorum sizi
Ne zaman gittin doktora canım sen resim varsa at buraya arkadaşlarla bakarız hiç haberim yok valla ne zaman gideceğinden?Günaydın canım. Doktor yüzde 51 kız dedi. Henüz çok küçük ama mutlaka bir tahmin gerekirse kıza benziyor dedi. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.