- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.701
Canım benim gözün aydın hayırlı evlat olsun insallah saglıkla büyüt yavrunuKizlar iyi geceler 21 haziran 11:50 bebeğime kavuştuk minnacık 2800 doğdu saglikliyiz cok şükür spinal sezeryan oldu emzirme toparlanma fırsat bulamadım rabbim zamanında sağlıkla siz3de nasip etsin ikinci benim ama ayrı bi tay hepsi
Evet canim yumurtlama anında ilişki olursa erkek olma şansı daha yüksek tabi rabbimin de takdiri ile. Ama takibi de testler ile yapabilirsin ancak başka türlüsü tam belli olmuyor mesela bu takvimlerle olsun veya akıntı ile olsun onlar yanıltıyor testler en garantilisi. Yumurtlamadan öncede ilişki olabilir ama korunmalı ilişki olmalı ve yumurtlamadan önce de en az 3 gün cinsel perhiz gerekli spermlerin kalitesi için. Testlerini de adetin biter bitmez her sabah bir tane ikinci idrar ile yapabilirsin. Testler de İki cizgiyi de aynı eşitlikte gördüğün andan itibaren 4 saate bir testlerini tekrarla ve sıvı alımına da çok dikkat etmelisin çünkü sıvı alımı testleri etkiliyor. Sonra test çizgisi kontrol çizgisinden daha da koyulaşma ya başlar o anda testin pik demektir yani yumurtan her an catlayabilir anlamına geliyor. Ondan sonra çizgiler tekrar aynı koyuluga yada test çizgisi çık hafif açılmışsa iliski o anda öneriliyor canımLütfen biri şu yumurtlama takibini net bi şekilde anlatabilir mi öğrenmek istiyorum lütfennnnnn sadece yumurtlama günü mü ilişki olması lazım erkek için
Çok çok çok teşekkür ederim inşallah doğru anlamışımdır o testi hiç yapmadığım için şuan pik ne demek koyulaşma ne demek bi bilgim yok ama yapınca anlarım. Biri diğerinden koyu olduğu zaman bile ilişkiye girmiyorum o koyuluk tekrar eski haline mi dönmesi gerekirEvet canim yumurtlama anında ilişki olursa erkek olma şansı daha yüksek tabi rabbimin de takdiri ile. Ama takibi de testler ile yapabilirsin ancak başka türlüsü tam belli olmuyor mesela bu takvimlerle olsun veya akıntı ile olsun onlar yanıltıyor testler en garantilisi. Yumurtlamadan öncede ilişki olabilir ama korunmalı ilişki olmalı ve yumurtlamadan önce de en az 3 gün cinsel perhiz gerekli spermlerin kalitesi için. Testlerini de adetin biter bitmez her sabah bir tane ikinci idrar ile yapabilirsin. Testler de İki cizgiyi de aynı eşitlikte gördüğün andan itibaren 4 saate bir testlerini tekrarla ve sıvı alımına da çok dikkat etmelisin çünkü sıvı alımı testleri etkiliyor. Sonra test çizgisi kontrol çizgisinden daha da koyulaşma ya başlar o anda testin pik demektir yani yumurtan her an catlayabilir anlamına geliyor. Ondan sonra çizgiler tekrar aynı koyuluga yada test çizgisi çık hafif açılmışsa iliski o anda öneriliyor canım
ayagini kaldırmış bacak kapıyor nubu bende tam goremedim o yuzden canım.Her yeri gelişmiş kuzunun maşallah canim rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım.the craysy miz ancak güzel anlar ben nubu fark edemedim burda canım. Herşeyin güzel gitmesine çok sevindim canım inşallah hep böyle devam edersiniz minnakla
gözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat etsin anali babali büyüsün inşallahKizlar iyi geceler 21 haziran 11:50 bebeğime kavuştuk minnacık 2800 doğdu saglikliyiz cok şükür spinal sezeryan oldu emzirme toparlanma fırsat bulamadım rabbim zamanında sağlıkla siz3de nasip etsin ikinci benim ama ayrı bi tay hepsi
Pik demek test çizgisinin kontrol çizgisinden daha da koyulaşma si canım. Evet o koyuluk eski haline yani çizgiler aynı koyulukta veya test çizgisi az da olsa açılınca ilişki olucakÇok çok çok teşekkür ederim inşallah doğru anlamışımdır o testi hiç yapmadığım için şuan pik ne demek koyulaşma ne demek bi bilgim yok ama yapınca anlarım. Biri diğerinden koyu olduğu zaman bile ilişkiye girmiyorum o koyuluk tekrar eski haline mi dönmesi gerekir
Bende ondan bişey diyemedim canım daha doğrusu fazla da anlamıyorum ama görülmüyor fazla. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahayagini kaldırmış bacak kapıyor nubu bende tam goremedim o yuzden canım.
Papatyam321 Rabbim gönlündekini saglikla nasip etsin inşallah canım maşallah kuzuna
Günaydın canım sanada iyi hafta sonları. Topik baya sessizleşti vallaGun1ydin kizlar iyi haftaa sonlari
İnşallah canım. Allah razı olsunayagini kaldırmış bacak kapıyor nubu bende tam goremedim o yuzden canım.
Papatyam321 Rabbim gönlündekini saglikla nasip etsin inşallah canım maşallah kuzuna
Evet bence yaz oldu diye bole kisin herkes toplanir gene kiz burasi sicak olmaz ama oldudami piseriz suan pisme seyindeyiz 32 33 34 derece sıcak evde dursan olmuyo ciksan olmuyo ne yapacaz boyl yaaa gunde iki kez uc kez dus aliyoz serinlemzk icin boguluyorum resmen kizim sicaktan bulanıyor uyuyamiyoruz ailecek bi gir kac gundir piqiyoz yaaaaGünaydın canım sanada iyi hafta sonları. Topik baya sessizleşti valla
Aynen canım bizde de durumlar farklı değil hele geceleri zar zor uyuyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Az kaldı çok şükür valla bundan sonra da doğsa artık allahin izniyle inşallah bişey olmaz. Bende karnım yırtılıyor ya çok agriyor valla dayanamıyorum karın yırtılmasına artık Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallahEvet bence yaz oldu diye bole kisin herkes toplanir gene kiz burasi sicak olmaz ama oldudami piseriz suan pisme seyindeyiz 32 33 34 derece sıcak evde dursan olmuyo ciksan olmuyo ne yapacaz boyl yaaa gunde iki kez uc kez dus aliyoz serinlemzk icin boguluyorum resmen kizim sicaktan bulanıyor uyuyamiyoruz ailecek bi gir kac gundir piqiyoz yaaaa
Aynen canım bende öyleyim perşembe günü randevumuz vardı alttan kontrol yaptı doktor kafası tam doğum kanalına inmiş dedi. Bende yürüyemiyorum ama bende baskıyı en çok idrar bölgeme yapıyor canım bir yere gitsem en fazla yarım saat dayanırım idrarını tutmaya acayip baskı var çünkü. Aynı penguen olmuşum onlar gibi yürüyorum adetaInanirmisin tlfnumdaki hava sicakligini 35 gosteriyor suan bizde saglikla dogumlarimizi yapsaydik bi alahin izniyle bakalım ikimizin ayni 3 gun var arada sen mi benmi doguracam bilmiyirum ama benim bacak arasi kemikleri acayip agiriyor vajendeki kemikler aciyo arada sanci oluyo ozelikle gece hic rahatim yok uyuyamiyorum bebek hareketleri azaldi aşağıyadoğru cok bi baski var yuruyemiyorum valla sende oylemisin hayatimsinizzzzz
yeni catlaklar mi olusuyor benim henüz yeni bi catlak yok eskileri var sadece aminn canim isallhh vala artik dogsun istiyorum boyle bazen diyorum keske haftaya dogum yapsaydim bu sicaklar cekilmoyo riskli zamanlarida atlattik hayırlısıyla isalah sağlıkla sihatle alalim kucağımıza isallhh basi çabuk geçiyor son zmanlar gecmek bilmiyor valla goz acip kapayana kadar gecer bu haftalarfa isalhhAynen canım bizde de durumlar farklı değil hele geceleri zar zor uyuyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Az kaldı çok şükür valla bundan sonra da doğsa artık allahin izniyle inşallah bişey olmaz. Bende karnım yırtılıyor ya çok agriyor valla dayanamıyorum karın yırtılmasına artık Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah
Al bendende o kadar sanki cok sikisiyorum tuvalete gidince de bisi yok bide kemiklerime kafasi degiyo hissediyorum kizimdada boyleydi dr a dedim kemiklerime bisey degiyo dedi kafasi o sendz boyle hissediyirmusun o taraflarda bisey degdifini kemiklerineAynen canım bende öyleyim perşembe günü randevumuz vardı alttan kontrol yaptı doktor kafası tam doğum kanalına inmiş dedi. Bende yürüyemiyorum ama bende baskıyı en çok idrar bölgeme yapıyor canım bir yere gitsem en fazla yarım saat dayanırım idrarını tutmaya acayip baskı var çünkü. Aynı penguen olmuşum onlar gibi yürüyorum adeta
Aminnn inşallah canım inşallah bende eski çatlaklar da var ama yenileri de oluşuyor çünkü bu kadar ağrıması normal değil zeytinyağı sürdürülmektedir biraz iyi geliyor yoksa ağrısı hiç iyi değil. Dediğin gibi haftaa doğsa lar da artık allahin izniyle bişey olmaz inşallah bende razıyım valla bu yazda hiç çekilmiyoryeni catlaklar mi olusuyor benim henüz yeni bi catlak yok eskileri var sadece aminn canim isallhh vala artik dogsun istiyorum boyle bazen diyorum keske haftaya dogum yapsaydim bu sicaklar cekilmoyo riskli zamanlarida atlattik hayırlısıyla isalah sağlıkla sihatle alalim kucağımıza isallhh basi çabuk geçiyor son zmanlar gecmek bilmiyor valla goz acip kapayana kadar gecer bu haftalarfa isalhh