- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.621
aminn isalahhh allah korusun öyle insanlar danAynen canım zaten ne geliyorsa bu para yüzünden geliyor. Çoğu kişi parayi gördümü kendini kaybediyor Rabbim yuvaları yıkmasin kimsenin emeğini boşa götürmesin inşallah
Maşallah. Kilo alır zaten canım. İlk hafta vermeleri çok normal. Bundan sonra daha da çok almaya başlar. Tadını çıkarın bu günlerin. İnşallah bize de nasip olur tatmakSagolun kızlar hergun kontrole gidiyoruz lohusa gibi yatamadım hic sonunda biraz kilo almaya basladi yoksa hastaneye yatiricakti doktor sizler nasılsınız bebek kokusunu cok ozlemisiz rabbim sizlerinkinide gormeyi nasip etsin insallah
isallah amin aminnn canim bizde qaglikla aliriz kucagimiza zaten bebekler b1sta veriyo kilo sonra aliyor tekrar denge oyle canim issallah artik lohusa yatagina girersin zaten disiklerin var cok yorma kendini dikkat et prensesi de op yerimizeSagolun kızlar hergun kontrole gidiyoruz lohusa gibi yatamadım hic sonunda biraz kilo almaya basladi yoksa hastaneye yatiricakti doktor sizler nasılsınız bebek kokusunu cok ozlemisiz rabbim sizlerinkinide gormeyi nasip etsin insallah
Cok şükür canım inşallah dahada iyi olur kuzucuk onlar alıyor canım sen merak etme Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizde ıyiz canım ama benim ki baya aşağıda idrar torbasına çok baskı yapıyor çok zorlanıyorum akış verişe bile gidemiyorum çıkmadan önce tuvalete gittiğim de bile orda yine başlıyor öyle olunca da yürümekte çok zorlanıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canımSagolun kızlar hergun kontrole gidiyoruz lohusa gibi yatamadım hic sonunda biraz kilo almaya basladi yoksa hastaneye yatiricakti doktor sizler nasılsınız bebek kokusunu cok ozlemisiz rabbim sizlerinkinide gormeyi nasip etsin insallah
Hayırlı pazarlar canım. Valla ben bu işleri unutali çok oldu. Ben de merakla bekliyorum arkadaşlar ne cevap verecekHayırlı pazarlar hanımlar
Size bir sorum olacaktı bebek arabaları için tekerlerin hava ile doldurulani mı yoksa tam lastik olanlar mı daha iyi. Ben karar veremedim internet den sipariş ettim ama tam lastikli seçtim ilerde havası eksilir veya patlama olmaması için bilgisi olan varmı. Varsa lütfen paylaşın canlar merak ediyorum önceki arabaları hatırlamıyorum bile zaten ilkini de hediye vermiştim yeni yeni bende iki üç çeşit tekerli arabaların olduğunu öğrendim zaten. Bilgisi olan lütfen paylaşsın canlarım şimdiden teşekkürler
Amin canım insallahMaşallah. Kilo alır zaten canım. İlk hafta vermeleri çok normal. Bundan sonra daha da çok almaya başlar. Tadını çıkarın bu günlerin. İnşallah bize de nasip olur tatmak
Amin canım insallahMaşallah. Kilo alır zaten canım. İlk hafta vermeleri çok normal. Bundan sonra daha da çok almaya başlar. Tadını çıkarın bu günlerin. İnşallah bize de nasip olur tatmak
Insallah canım sen nasılsın agrın varmı yineisallah amin aminnn canim bizde qaglikla aliriz kucagimiza zaten bebekler b1sta veriyo kilo sonra aliyor tekrar denge oyle canim issallah artik lohusa yatagina girersin zaten disiklerin var cok yorma kendini dikkat et prensesi de op yerimize
Son zamanlar canım zor gercekten az kaldı sabredin rabbim sonunu güzel eylesin kavusunca butun cekilen sıkıntılar bir anda unutuluyorCok şükür canım inşallah dahada iyi olur kuzucuk onlar alıyor canım sen merak etme Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizde ıyiz canım ama benim ki baya aşağıda idrar torbasına çok baskı yapıyor çok zorlanıyorum akış verişe bile gidemiyorum çıkmadan önce tuvalete gittiğim de bile orda yine başlıyor öyle olunca da yürümekte çok zorlanıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım
Canîm bizimki tam lastik hangisi iyidir bilemem ama surusu cok rahat su tekerlekleri cok buyuk olanlardan benimki onlarin surusu daha rahat oglumunku kucuktuHayırlı pazarlar hanımlar
Size bir sorum olacaktı bebek arabaları için tekerlerin hava ile doldurulani mı yoksa tam lastik olanlar mı daha iyi. Ben karar veremedim internet den sipariş ettim ama tam lastikli seçtim ilerde havası eksilir veya patlama olmaması için bilgisi olan varmı. Varsa lütfen paylaşın canlar merak ediyorum önceki arabaları hatırlamıyorum bile zaten ilkini de hediye vermiştim yeni yeni bende iki üç çeşit tekerli arabaların olduğunu öğrendim zaten. Bilgisi olan lütfen paylaşsın canlarım şimdiden teşekkürler
Aminnn canlm inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallahSon zamanlar canım zor gercekten az kaldı sabredin rabbim sonunu güzel eylesin kavusunca butun cekilen sıkıntılar bir anda unutuluyor
Tam lastik sanırım sert oluyor ben yarın araba yerine gidip bakicam nasıl oluyor bende bakayım yoksa sipariş ettim gelmeden iptal edip değiştirme şansım var. Geçen hafta eşimle bakmaya gitmiştik hiç aklıma gelmedi ama internet den bakınca iki çeşit var seçmek için orda hiç söylemediler bize. Birde netten herşeyi yanında çantasına kadar daha uyguna ondan netten sipariş edelim dedik inşallah şansımıza iyi çıkar. Ama bu tekerler biraz kafama takıldı. Havalı olunca daha kolay gidiyor sanırım tam lastik sert lastik olunca tahta gibi oluyor sanırım. Bizde büyük tekerlekli istiyoruz birde ön tekerlerin çift değilde onlar da tek olsun istiyoruz hani bazen 4 tekerli bazen de 6 tekerli oluyor ya önde 4 teker oluyor ikişer ikişer yapışık. Biz öyle istemiyoruz tam 4 tekerli ve büyük. Sorunca size de haber ederim. Ama biraz netten baktım da hava lastikleri olunca daha hoş duruyor sürmesi de daha çok kolaymış sert lastikli olunca patlama riski yok ama sürmesi biraz zor sanırım yine de mağaza ya gidip sorucam ben yoksa böyle olmicak canımCanîm bizimki tam lastik hangisi iyidir bilemem ama surusu cok rahat su tekerlekleri cok buyuk olanlardan benimki onlarin surusu daha rahat oglumunku kucuktu
Lastik olayini bende senden duydum csnim belkide yanlis soyluyorum benimkini bizimki 4tekerlekli buyuk tekerlek onlar biraz daha kucuk arkalar dahs buyuk kraft ın fit modeli orda varmi bilmiyorum netten bak istersen benimki nasil tekermis ben anlamiyorumTam lastik sanırım sert oluyor ben yarın araba yerine gidip bakicam nasıl oluyor bende bakayım yoksa sipariş ettim gelmeden iptal edip değiştirme şansım var. Geçen hafta eşimle bakmaya gitmiştik hiç aklıma gelmedi ama internet den bakınca iki çeşit var seçmek için orda hiç söylemediler bize. Birde netten herşeyi yanında çantasına kadar daha uyguna ondan netten sipariş edelim dedik inşallah şansımıza iyi çıkar. Ama bu tekerler biraz kafama takıldı. Havalı olunca daha kolay gidiyor sanırım tam lastik sert lastik olunca tahta gibi oluyor sanırım. Bizde büyük tekerlekli istiyoruz birde ön tekerlerin çift değilde onlar da tek olsun istiyoruz hani bazen 4 tekerli bazen de 6 tekerli oluyor ya önde 4 teker oluyor ikişer ikişer yapışık. Biz öyle istemiyoruz tam 4 tekerli ve büyük. Sorunca size de haber ederim. Ama biraz netten baktım da hava lastikleri olunca daha hoş duruyor sürmesi de daha çok kolaymış sert lastikli olunca patlama riski yok ama sürmesi biraz zor sanırım yine de mağaza ya gidip sorucam ben yoksa böyle olmicak canım
Canim bence tm latikli al hava laqtikli guzel degil ya patlar falan cok kaba duruyor bence en iyisi tam lastik daha sert ve kullanışlı bénce yaniHayırlı pazarlar hanımlar
az var canim ama fazla asagiya bi baski var yuruyemiyom sen tam olarak 35 haftanda dofum yatin degil 35arti 2 falanmiydi tam olarak ne kadardi haftanInsallah canım sen nasılsın agrın varmı yine
Bu markaya bende ilk defa duydum canım zaten havalı tekerler bisiklet tekerleri oluyor ya öyle oluyor patlayınca yaptırmak gerekiyor ki ama kolay kolay patlamaz diye düşünüyorum sert lastikli de kolay kolay onlara bişey olmuyor ben bugün bakmaya gidicem kadın göstersin mağazada bir sürü var ona göre internetin kine karar veririm sipariş verdim daha yakınken değiştirme şansım daha olabilir ondan gidip bakıcamLastik olayini bende senden duydum csnim belkide yanlis soyluyorum benimkini bizimki 4tekerlekli buyuk tekerlek onlar biraz daha kucuk arkalar dahs buyuk kraft ın fit modeli orda varmi bilmiyorum netten bak istersen benimki nasil tekermis ben anlamiyorum
Bende kararsız kaldım havalı tekerli olunca sürmesi daha güzel hemde hoş duruyorlar bence biraz kaba duruyorlar ama oda hoşuma gidiyor bebek arabaların da sert lastikli olunca da bilmiyorum nasıl dururlar bugün gidip bakicam canımCanim bence tm latikli al hava laqtikli guzel degil ya patlar falan cok kaba duruyor bence en iyisi tam lastik daha sert ve kullanışlı bénce yani
az var canim ama fazla asagiya bi baski var yuruyemiyom sen tam olarak 35 haftanda dofum yatin degil 35arti 2 falanmiydi tam olarak ne kadardi haftan