- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.641
Sanada da günaydın canımGünaydın. Hayırlı haftalar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada da günaydın canımGünaydın. Hayırlı haftalar herkese
Nub yeri yukarı doğru bakıyor sanki canım ben öyle görüyorum yani erkek oluyor yukarda olunca.selam kızlar doktor erkeğe benziyor ama kordon da olabilir dedi. sizce cinsiyet ne yorum yaparsanız cok sevinirim.
Sagol canim insallah. Yalniz ben senin o çizdiğin yeri ayagi sanıyordum nub muymus oNub yeri yukarı doğru bakıyor sanki canım ben öyle görüyorum yani erkek oluyor yukarda olunca.
Eki Görüntüle 2011256
Benim gördüğüm burda ve nub yukarı doğru bakmış canım bende erkek diyorum Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
orası nub canım bana göre tabi daha iyi anlayan arkadaşlar da var ama ben erkeğe benzettim doktor da demiş zaten. Erkek bebişler daha çabuk belli ediyorlar kendiniSagol canim insallah. Yalniz ben senin o çizdiğin yeri ayagi sanıyordum nub muymus o
Tamam canim sağol ilgilendigin icinorası nub canım bana göre tabi daha iyi anlayan arkadaşlar da var ama ben erkeğe benzettim doktor da demiş zaten. Erkek bebişler daha çabuk belli ediyorlar kendini
Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bazı bebişler kendini erken belli eder bazıları da kendini göstermiyor canım. Bu o anki pozisyonu na bağlı. Ama genellikle 15 inci haftadan itibaren cinsiyeti belli ediyo öncesinde yanılma olabiliyor.Kızlaaar bende yeni hamişim haftalar nasıl geçiyor ..? Kaçıncı haftada cinsiyet belli oldu..?
Rica ederim canım ne demekTamam canim sağol ilgilendigin icin
Aminn saolasın canım rabbim yanımızda olsun inşallah sağlıklıca tez zamanda kucağıma alırım bebişimi...İnşallah günler geçerde cinsiyetinide öğrenirizHayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bazı bebişler kendini erken belli eder bazıları da kendini göstermiyor canım. Bu o anki pozisyonu na bağlı. Ama genellikle 15 inci haftadan itibaren cinsiyeti belli ediyo öncesinde yanılma olabiliyor.
banada erkek gibi geliyor canim hayirlisiyla saglkla al kucagina issallahhhselam kızlar doktor erkeğe benziyor ama kordon da olabilir dedi. sizce cinsiyet ne yorum yaparsanız cok sevinirim.
Aminnn inşallah canım inşallahAminn saolasın canım rabbim yanımızda olsun inşallah sağlıklıca tez zamanda kucağıma alırım bebişimi...İnşallah günler geçerde cinsiyetinide öğreniriz
Dualarımız seninle canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım darısı bizlerin vede tüm isteyenlerin başına inşallah aminnnGünaydın herkese son 24 saat kaldi işler kizim derken giremedim heycan tedirginlik hepsi bir arada karışık duygulardayım dualarınızı bekliyorum doğum sdonrasıda yazmaya çalışcam insallah kendinize iyi bakın sağlıkla kucağımiza alalım insallah
Sag ol canim insallah.banada erkek gibi geliyor canim hayirlisiyla saglkla al kucagina issallahhh
Ayyy çok heyecanlı. Allah yardımcın olsun inşallah canım. Sağ salim al bebeğini kucağına. Sen de bize dua et. Rabbim bize de göstersin inşallah bu zamanları.Günaydın herkese son 24 saat kaldi işler kizim derken giremedim heycan tedirginlik hepsi bir arada karışık duygulardayım dualarınızı bekliyorum doğum sdonrasıda yazmaya çalışcam insallah kendinize iyi bakın sağlıkla kucağımiza alalım insallah
Canım gözün aydın doğdu galiba prenses, yorucu günler seni beklet artık, inşallah sıra bizlerdeSelam arkadaslar cok yogun günler geciriyorum aklım burda ama gitmeye vakit yok dun taburcu olduk bugun konyrolumuz vardi hafif sarilik olmus kilo kaybi var bebegim bir yandan emziriyorum bir yandan sutumu sagip ta veriyorum bide mama takviyesi verdi bugun gelen giden cok oluyor hic dinlenmeye bile vakit bulamadim yarin yime hastaneye gidicez msj lari okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum
Canım hayırlısıyla al kucağına inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninleGünaydın herkese son 24 saat kaldi işler kizim derken giremedim heycan tedirginlik hepsi bir arada karışık duygulardayım dualarınızı bekliyorum doğum sdonrasıda yazmaya çalışcam insallah kendinize iyi bakın sağlıkla kucağımiza alalım insallah
Hayirli günler canim nasilsinGünaydın. Hayırlı sabahlar kızlar
ayy hade saglikla al kucagina inşallah rabbim her hamile kadina yasatsin o duyguyu tez ve saglikla kavus yavruna alah yardimcin olsun darisi bize artikkGünaydın herkese son 24 saat kaldi işler kizim derken giremedim heycan tedirginlik hepsi bir arada karışık duygulardayım dualarınızı bekliyorum doğum sdonrasıda yazmaya çalışcam insallah kendinize iyi bakın sağlıkla kucağımiza alalım insallah