" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
selam kızlar doktor erkeğe benziyor ama kordon da olabilir dedi. sizce cinsiyet ne yorum yaparsanız cok sevinirim.
Nub yeri yukarı doğru bakıyor sanki canım ben öyle görüyorum yani erkek oluyor yukarda olunca.

Benim gördüğüm burda ve nub yukarı doğru bakmış canım bende erkek diyorum Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah

Sagol canim insallah. Yalniz ben senin o çizdiğin yeri ayagi sanıyordum nub muymus o

Kızlaaar bende yeni hamişim haftalar nasıl geçiyor ..? Kaçıncı haftada cinsiyet belli oldu..?
Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bazı bebişler kendini erken belli eder bazıları da kendini göstermiyor canım. Bu o anki pozisyonu na bağlı. Ama genellikle 15 inci haftadan itibaren cinsiyeti belli ediyo öncesinde yanılma olabiliyor.

Aminn saolasın canım rabbim yanımızda olsun inşallah sağlıklıca tez zamanda kucağıma alırım bebişimi...İnşallah günler geçerde cinsiyetinide öğreniriz

Dualarımız seninle canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım darısı bizlerin vede tüm isteyenlerin başına inşallah aminnn

Ayyy çok heyecanlı. Allah yardımcın olsun inşallah canım. Sağ salim al bebeğini kucağına. Sen de bize dua et. Rabbim bize de göstersin inşallah bu zamanları.

Canım gözün aydın doğdu galiba prenses, yorucu günler seni beklet artık, inşallah sıra bizlerde

Canım hayırlısıyla al kucağına inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle

Günaydın. Hayırlı sabahlar kızlar
Hayirli günler canim nasilsin
ayy hade saglikla al kucagina inşallah rabbim her hamile kadina yasatsin o duyguyu tez ve saglikla kavus yavruna alah yardimcin olsun darisi bize artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…