" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Amin canım sen ve Hayatimsiniz121385 da sıra rabbim kolay dogumlar nasip etsin saglıkla alın yavrularınızı sabırsızlıkla bekliyorum sizi
isallah canim hayorlisiyla sen tam olarak kac hafta ve gunlukken dogum yaptin 35 arti kacti
Prenseq nasil iyimi oda

Günaydın canım. Doktor yüzde 51 kız dedi. Henüz çok küçük ama mutlaka bir tahmin gerekirse kıza benziyor dedi. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.
daha erken gene isallah erkektur canim rabbim hayilisi neyse onu nasip etsin oncelikle gonlundekinide hayirlara cevirerek nasip etsin sana

Selam kizlsr brnde hamileyim ama yumurtlama falan hesaplayamafim test aldigim ay hamile kaldimi ogrendim nasil oldu anlayamadim ama hamileyim rabbim hayirlisino versin ins 7+1
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben takip yaptım ama doktor yine yüzde 51 kız dedi. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin. Hayırlı evlat olsun. 3 kız anası olucam. Rabbim layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin inşallah

Selam kizlsr brnde hamileyim ama yumurtlama falan hesaplayamafim test aldigim ay hamile kaldimi ogrendim nasil oldu anlayamadim ama hamileyim rabbim hayirlisino versin ins 7+1

Benimde 2 kizim var buda 3. Bakalim rabbim gonlumuzin muradini hayirla saglikla verir inss bi supriz yapar seninkide

Benimde 2 kizim var buda 3. Bakalim rabbim gonlumuzin muradini hayirla saglikla verir inss bi supriz yapar seninkide
İnşallah canım. Ben çok uğraştım tabi ki. Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep hayırlısı nı istedim. Allah ım nasıl uygun gördüyse başımın üstünde yeri var. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah

Bugün gittim canım. İkili test yapıldı.

Eki Görüntüle 2011957

Bu da resmimiz teyzeler. Çok tatliydi. Elleri kolları oynuyordu minnakımın
Her yeri gelişmiş kuzunun maşallah canim rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım. the craysy miz ancak güzel anlar ben nubu fark edemedim burda canım. Herşeyin güzel gitmesine çok sevindim canım inşallah hep böyle devam edersiniz minnakla

Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Doktordan resim alırsan buraya at canım anlayan arkadaşlar vardır yada anlayan sayfalar da var canım nub ve kese yorumları yapanlar var yani hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm

Sağol canım. İnşallah

Saglikla sihatle al kucagina canim rabbim gonlundekini nasip etsin islahh
İnşallah canım. Hayırlısı olsun. Artık yapacak bi şey yok. Rabbim ne nasip ettiyse başımın üstünde yeri var
hayırlısı olsun c1nim sen elinden geleni yaptin gerisi allahin taktiri islah gonlundzkidir canimm

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim bizlere de göstersin o günleri

gozun aydin c1nim amah analai babali buyutsun yavrnu darisi bize islahhh

Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…