- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.601
Maşallah paşaya. İnşallah hep böyle gider de sen de kizinla rahat rahat ilgilenirsin. 1. Sınıf biraz ilgi istiyor. Ödevler falan yoğun oluyor. Kızın da ödevleri severse o zaman değmesin kimse senin keyfine.gelmiş geçmiş olsun canım Rabbim birdaha yasatmasin korusun inşallah.
bizde iyiyiz canım uykucu bir bebek geceleride 2defa felan kalkiyor emim uyuyor hemen beni zorlamiyor cok şükür
kızım bu eylülde 1.sinifa basliyacak bebek böyle uysal devam ederse zorlanmiyacagim kizimla ilgilenebilecegim Rabbime şükür olsun
Amin canım aminAminnn canım inşallah Rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasın kimsenin emeğini boşa götürmesin inşallah allah razı olsun canım
aminnnn aminnn isallah duzelir baban kac yaşında ki oyle genc miAminnn canım inşallah. Aynen çok zor gerçekten kendimi onun yerine koyuyorum gerçekten de zor insan kabullenemiyor hele ki o kadar emek verdiysen. Telefonu elime alma fırsatı vermez ki hep yanında çünkü. Aynen canım o duruma kadar gelirse bence de boşanmasın sürüm sürüm sürünsün inşallah düzelir ben öyle ümit ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin anamın da emeğini boşa götürmesin inşallah bu mübarek ayın hürmetine inşallah
Aynen oyle saglikla dogsunlarda isalhh bu zamanlarda gecerEvet canım ya bugün burası da çok sıcak. Valla hamilelik ilerledikçe zor olacak ama napalım artık. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz bi şekilde katlanırız
Evet canim daha 46 yaşında ama baksan 35 falan gösteriyor kimse babam olduğuna bile inanmıyoraminnnn aminnn isallah duzelir baban kac yaşında ki oyle genc mi
Cokta yasli degil gencmis baban vala bende diyecektim o yasta nasil bi heveste diyeEvet canim daha 46 yaşında ama baksan 35 falan gösteriyor kimse babam olduğuna bile inanmıyor
Günaydın canım. Sen nasılsın? Sıcakta hamilelik nasıl gidiyor? Okul da bitti çok şükür. Sen bu sene artık başlamazsın. Zaten epey de büyümüş bebiş maşallahİyi geceler kızlar @meleklerim benim2 cnm rabbim sağlıklı versin de gerisi mühim değil eşine gelince de Allah bh erkekleri ıslah etsin hamile kadına yaşattıklarına bak sorunu bilmiyorum ama sen sabret bacım kazanan sen olursun inşallah @Hayatimsiniz121385 canım annen için de aynı şeyi söylicem sabretsin tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı etrafımda çok gördüm böylelerini geri dönecektir eminim ama annen boşanmasın sakın @bulut29 canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün kuzuyu almışsın kucağına rabbim bizlerede nasip etsin
Sagol canım allah razı olsun inşallah tutar da ameliyata falan gerek kalmadan iyileşir allahin izniyle. Sana da çok geçmiş olsun canim sende inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan
Çok geçmiş olsun canım ya. Ne bitmez hastalikmis. Allah şifa versin tez zamanda inşallah
Valla bende bogaz enfeksyonu gecirdim ama dr a gitmedim bi gece atesim cok cikti oydu simdi iyiyim ama hala bogazim sis gece agoriyor sada gecmis olsin canimhamilelikte oyle gec iglesiyo insan
saglkla al kucagina isalhhh Rabbim herkese nasip etsin saglikli dogumlar
Hepinize çok teşekkğr ederim merakta bıraktım ama bi türlü iyileşemedim, ilaç kullanamayınca hep hastaydım, haalada öksürüğüm devam ediyor, sınavlar hastalık direksiyon dersleri derken evde duramadım hep kayınvalidemdeydim o yüzden giremedim buraya, inşallah hepiniz iyisinizdir, bi bakayım doğum yapan falan varmı :)Günaydın kızlar bende simdi kontrolden geldi hersey yolunda cok sükür 2hafta sonra gel dedi tabi agrim sizim olmazsa bizden haberler böyle siz nasılsınız S sahra_89201 canım insallah biran ònce iyilesirsin
Canım gözün aydın darısı bizlere inşallah, mis kokuyodur şimdi ohkızlar sabah dogumum gerçekleşti epidural sezeryan ile yavruma kavuştum cok şükür ikimizde iyiyiz hepiniz icin dua ettim Rabbim kabul buyurur inşallah hepinize saglikli dogumlar olsun inşallah dünyanın en güzel duygusu anne olmak
Geçmiş olsun canım. Son zamanda çok zorladı bu hastalık seni. İnşallah bir an önce geçer de rahat edersin.Hepinize çok teşekkğr ederim merakta bıraktım ama bi türlü iyileşemedim, ilaç kullanamayınca hep hastaydım, haalada öksürüğüm devam ediyor, sınavlar hastalık direksiyon dersleri derken evde duramadım hep kayınvalidemdeydim o yüzden giremedim buraya, inşallah hepiniz iyisinizdir, bi bakayım doğum yapan falan varmı :)
Şimdiki kadınlar ve kızlar ne yaşlı ne genç dinliyor canım sadece heveslerine paraya ve zevklerine bakıyorlar. Zaman çık kötü gerçekten Rabbim böyle şeylerden böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi inşallah aminnnCokta yasli degil gencmis baban vala bende diyecektim o yasta nasil bi heveste diye
Sagol canım allah razı olsun inşallah Rabbim bu yanlış yollara giren herkesi doğru yola koysun doğru yolu göstersin inşallah. Aynen boşanmasın nereye giderse gitsin hele allah büyüktür canım Rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasın inşallah. Sen nasılsın canım hamileliğin nasıl ilerliyorİyi geceler kızlar @meleklerim benim2 cnm rabbim sağlıklı versin de gerisi mühim değil eşine gelince de Allah bh erkekleri ıslah etsin hamile kadına yaşattıklarına bak sorunu bilmiyorum ama sen sabret bacım kazanan sen olursun inşallah @Hayatimsiniz121385 canım annen için de aynı şeyi söylicem sabretsin tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı etrafımda çok gördüm böylelerini geri dönecektir eminim ama annen boşanmasın sakın @bulut29 canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün kuzuyu almışsın kucağına rabbim bizlerede nasip etsin
İnşallah gecer canım Rabbim kolaylık versin inşallah. Seninde haftan ilerlemiş baya inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHepinize çok teşekkğr ederim merakta bıraktım ama bi türlü iyileşemedim, ilaç kullanamayınca hep hastaydım, haalada öksürüğüm devam ediyor, sınavlar hastalık direksiyon dersleri derken evde duramadım hep kayınvalidemdeydim o yüzden giremedim buraya, inşallah hepiniz iyisinizdir, bi bakayım doğum yapan falan varmı :)
oyle vala simdiki insanlar cok degisik artik rabbim kiseye yasatmasin sizede sabirlar versin islahh hani kisin bizimde basimizdan gecti teyzem bosandi kocasindan onlarda bu tur sorunlardandi simdi ayrilar ama degdimi dersin degmedi tabi keske boyle olmasaydi tabi simdiki cogu erkekde para gordumu ilk larilarini degistiriyolar sanki neyseki amah buyuk.cabim sikmayin caninizi ismah duzelirŞimdiki kadınlar ve kızlar ne yaşlı ne genç dinliyor canım sadece heveslerine paraya ve zevklerine bakıyorlar. Zaman çık kötü gerçekten Rabbim böyle şeylerden böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi inşallah aminnn
oyy islah iglesir prenses biliyoz cok yogun oluyo ilk dogum zamanlari gelen giden den bebekden anca canim sen kendine ve bebegine iyi bak yeterki kilo normal baslarda veriyolar sonra aliyolar tekrar burda hastaneden bebekler kilo verip almayana kadar cikatrmiyoar o yuzden korkma nirmal canimSelam arkadaslar cok yogun günler geciriyorum aklım burda ama gitmeye vakit yok dun taburcu olduk bugun konyrolumuz vardi hafif sarilik olmus kilo kaybi var bebegim bir yandan emziriyorum bir yandan sutumu sagip ta veriyorum bide mama takviyesi verdi bugun gelen giden cok oluyor hic dinlenmeye bile vakit bulamadim yarin yime hastaneye gidicez msj lari okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum
Rabbim kolaylık versin canım iyi olun gerisi önemli değil kendinizi toparlayana kadar biraz zamanınız gider elbet önenli olan sağlığınızın yerinde olması. Rabbim yavrunu sana bagislasin canım cıkmışsınız çok şükür sarılık da geçiyor yeni doğanlar da hemen hemen hep görülüyor sen sıkma kendini çok geçmiş olsun canim inşallah kuzucuk en yakın zamanda kendini toparlar sende rahat edersinSelam arkadaslar cok yogun günler geciriyorum aklım burda ama gitmeye vakit yok dun taburcu olduk bugun konyrolumuz vardi hafif sarilik olmus kilo kaybi var bebegim bir yandan emziriyorum bir yandan sutumu sagip ta veriyorum bide mama takviyesi verdi bugun gelen giden cok oluyor hic dinlenmeye bile vakit bulamadim yarin yime hastaneye gidicez msj lari okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum
Aynen canım zaten ne geliyorsa bu para yüzünden geliyor. Çoğu kişi parayi gördümü kendini kaybediyor Rabbim yuvaları yıkmasin kimsenin emeğini boşa götürmesin inşallahoyle vala simdiki insanlar cok degisik artik rabbim kiseye yasatmasin sizede sabirlar versin islahh hani kisin bizimde basimizdan gecti teyzem bosandi kocasindan onlarda bu tur sorunlardandi simdi ayrilar ama degdimi dersin degmedi tabi keske boyle olmasaydi tabi simdiki cogu erkekde para gordumu ilk larilarini degistiriyolar sanki neyseki amah buyuk.cabim sikmayin caninizi ismah duzelir
oyy islah iglesir prenses biliyoz cok yogun oluyo ilk dogum zamanlari gelen giden den bebekden anca canim sen kendine ve bebegine iyi bak yeterki kilo normal baslarda veriyolar sonra aliyolar tekrar burda hastaneden bebekler kilo verip almayana kadar cikatrmiyoar o yuzden korkma nirmal canim
Maşallah canım. Sarılık geçer. Her Bebekte oluyor. Kilo da alır zamanla. İlk hafta kilo kaybı normal. Özellikle düşük ağırlıklı bebeklerde daha çok görülüyor ama sonradan çok iyi toparlıyor onlar. Allah kolaylik versin. Tadını çıkarın bu güzel günlerinSelam arkadaslar cok yogun günler geciriyorum aklım burda ama gitmeye vakit yok dun taburcu olduk bugun konyrolumuz vardi hafif sarilik olmus kilo kaybi var bebegim bir yandan emziriyorum bir yandan sutumu sagip ta veriyorum bide mama takviyesi verdi bugun gelen giden cok oluyor hic dinlenmeye bile vakit bulamadim yarin yime hastaneye gidicez msj lari okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum