" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah. O sorun şimdi annem ve babam arasında da çıkmış ben kaç gündür mahvoldum annem zavallım çekti çekti şimdide babam böyle yapıyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah

Hayatimsiniz121385 nerddesin canim islah bi sikinti yoktur
Valla iki gündür fırsat bulamadım bir türlü girmeye canım benim. Biz iyiz çok şükür ama babam ve annemin arası çok kötü. Babam boşanmak istiyor, kaç zamandır aslında internetten çıkmıyor eve hiç gittiği yok bizim dükkan var ya üstünü de kira ile tutmuşuz orda yatıp kalkıyor. Kadına çektirdi çektirdi şimdide karılık yapmadı diyor annemin huyu çok soğuk kanlı olması oda ondan faydalanıyor. Ama internet de telefonda biriyle görüşüyor ben nasıl ortaya çıkaracam hiç bilmiyorum anam oruçlu oruçlu zavallı mahvolmuş Rabbim yuva yıkanların bin türlü belasını versin inşallah diyecek bir lafım yok. Kaç gündür bende mahvoldum elimde değil canım. Babam bize babalık yapmadı tamam adam gece gündüz çalıştı ama hep ailesine anne babasına kardeşlerine yedirdi biz köyde rezil olduk buraya geldik allaha şükür yine kurtulduk. Tam durumumuz iyi oldu derken şimdide bu çıktı bişey anlamadık bende annemle küçüklükten beri çekiyorum ama annem sırf onun yüzünden ailesini bıraktı onu çok sevdi. Kadın resmen robot gibi olmuş onu düşüne düşüne ben boş ver diyorum almanyadasin biz arkandayız çocukların olarak adam sana bir gün göstermedi bundan sonrada etmez diyorum ama kabullenemiyor bütün hayatını ona adamış zoruna gidiyor tabi. Bilmiyorum canim ne yapacağımı bende bilmiyorum

Maşallah size canım okudukça bende duygulandım Rabbim size bağışlasın kuzuyu inşallah kilosu da boyu da iyiymiş allaha şükür. Çok şükür kavuştunuz darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Vala oyle gozukuyo orda dogurucan kiz ayril isten artik nasil çalışkansin oyle ben sicaktan bulanip ev isi bile yapamiyorum o kadar agirlastim
Bende kızım ya aynen GAD2015 arkadaş gibi çalışmıştım 38 inci haftasına kadar çok zor gerçekten ama elden bişey gelmiyor inşallah doğumdan sonra biraz dinlenmeye için zamanı olur oda sanırım sonrası için böyle çalışıyor. Doğumdan sonra izin almak için sanırım demişti. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım

Hayatimsiniz121385 napiyorsun canım nasıl gidiyor kızın kolu nasıl oldu canım
Cok şükür canım ıyiz Hamd olsun. Kızımda daha iyi ellerinden öper canım haftaya salı günü randevusu var röntgen çekecekler eğer tam tutmuş ise alçı sini alırlar belki. Rabbim yavrularımızi korusun inşallah. Sen nasılsın paşanla aranız nasıl uykusu iyimi geceleri emziriyormusun

Bizde o kadar sıcak değil çok şükür ama yinede terliyorum. Bence o ağırlaştık diye oluyor canım ben bir merdiven çıksam nefes alamıyorum resmen. Az kaldı canım inşallah yakında bebeklerimizi allahin izniyle kucaklarımıza aldığımız günleri de görürüz hayırlısıyla Aminn

Allah razı olsun canım senden güzel duaların için rabbım seninde o güzel gönlüne göre versin inşallah. Allaha çürür canım kızım daha iyi ama kolu daha alçı da haftaya yine götürücez resim iyi çıkarsa belki alçı si çıkarsa allahin izniyle. Sen nasılsın prenseslerin nasıl yakında okullar da tatil oluyor zaten. Durumun nasıl canim bebek konusuna karar verdiniz mi yoksa daha varmı

Günaydın canım. Biz iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? Çocuklar nasıl?

sagolun canlar.iyiiz bizde cok sükür.bizim bu sene neredeyse tatil Yok.önümüzdeki ayin sonu kres kapaniyor.sonra 2 haftalik yüzme kursuna gidicek büyük kizim.yüzme kursuda sabah 9 da basliyor.erken kosusturmaca.kurs bitince 3 gün sonrasinda büyük kizcem okula kücükde kindergartene.sende ne var ne Yok canim hazirladinmi herseyi.cocuklar heyecanlidirlarbiz 2020 ye kadar düsünmüyoruz.kader kismet bakalim.

aynen bende dun oyleydim bugun daha iyi serîn biraz evet ya hamilelikdede sicaklar hic cekilmiyor vala alah kolaylik versin

Allah kolaylık versin canım ya. Burası henüz o kadar sıcak değil çok şükür. Senin son aylarda olman da sıkıntı yapıyordur sana. İnşallah hava biraz serinler de rahat edersin
ismah sagol canim ayy sildi ordada hava sicak olucak senin hamileliginde tam sicaklarda alah sanada kolaylik versin islahhh

Cok zor gerçekten alah oyle pis yuva yikan kadinlarin belasini versin erkekleri kandiriyorlar bagliyorlar kendilerine ama babandapas vermeseydi keske ondada suc var varsa internet hesaplari babanin oraya bakabilirsin facebok gibi e posta ne varsa sifresinide bilmek gerek tabi onun disinda takip edebilirsin ama oda zor biiraz isalh alah dogru yolu gostersin gizlice tlfnunu alabilseydin ordan numarasini msjlarini falan bakardin kaninin numarasini alirdin onla konusurdun
Alah anene e sabir versin ne kadar bosver onu siz varsiniz yaninda desekde koca ayri sonucta bizimde kocalarimiz var ayni sey olsa biz de es gecemezdik ama anenin de yapabilecegi bisye yok koca koca olmadiktan sonra size cektirmis halada cektiriyo anen gencse calisip kendi duzenini kursun ama bosanmasin babanda nereye gidiyrsa ne yapiyorsa yapsin bosverin onu sizde bu mubarek gunlerde alahim islahhh oyle pisman olurki baban anenein ayaklarina kapanir alah herkeside yuva yukan kadinlardan korusun hepimizin kocasi var boyee pisss kadinlarla karlislatirmasin islahhh nasil teselli edilir ne soylenir bilmiyorum ama isallah duselir ama sakiknbosanmasin anenn o rahatligi vermesin kocasina amacina ulasamasin disarda ne yapiyorsa yapsin

evzt canim dogumdan sonra izni cok olsun diye calisti zaten. Hela olsun siz e ben cok mayisik biriyim biraksalar ayakta uyurum

Aminn isallh canim béede ondan oluyo az kaldi neyseki bu son haftalarda bi gecseydi kurtulsaydik saglikla isalhh
Hayırlı sabahlar Hanımlar
sanada hayirli gunler canim

gelmiş geçmiş olsun canım Rabbim birdaha yasatmasin korusun inşallah.
bizde iyiyiz canım uykucu bir bebek geceleride 2defa felan kalkiyor emim uyuyor hemen beni zorlamiyor cok şükür
kızım bu eylülde 1.sinifa basliyacak bebek böyle uysal devam ederse zorlanmiyacagim kizimla ilgilenebilecegim Rabbime şükür olsun

Aminnn canım inşallah Rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasın kimsenin emeğini boşa götürmesin inşallah allah razı olsun canım

Evet canim hemen hemen herşey tamam sayılır çok şükür olmayanı da tamamlarız yavaş yavaş yeterki saglikla gelsin bebişler. O zaman a kadar belki daha da hazır hissedersin kendini öyle düşünüyorsanız tabi. Bizde de gelecek ayın sonunda tatil olunuyor şansıma kardeşlerim yanımda olur bari okul tatilken Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım

Aminnn canım inşallah. Aynen çok zor gerçekten kendimi onun yerine koyuyorum gerçekten de zor insan kabullenemiyor hele ki o kadar emek verdiysen. Telefonu elime alma fırsatı vermez ki hep yanında çünkü. Aynen canım o duruma kadar gelirse bence de boşanmasın sürüm sürüm sürünsün inşallah düzelir ben öyle ümit ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin anamın da emeğini boşa götürmesin inşallah bu mübarek ayın hürmetine inşallah

Aminn insallah cok sagol canim benim allah razi olsin Maşallah size canim cok güzel bazı bebekler var geceleri anneye uyku uyutmuyorlar darısı bizim başımıza inşallah bizimde bebelerimiz böyle uslu olurlar. Sende yine iyi bak ne güzel kızın 1 inci sınıfa gidicek evde senle bebiş tek kalacaksınız bence rahat olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…