" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
bulut29 canim nasilsin hersey yolundami iyisin isalhhh
Nasıl oluyum canım bütün gece sabaha kadar uyumadım sancılardan kıvrandım sabah 8de hastaneye gittik nst ye girdim pat diye sancilar kesildi ve hic sancım cıkmadı şaka gibi dokyorumda muayne etti acılman yok sancında cıkmamıs bi idrar tahlili yapalim dedi oda temiz cıktı kültürde 3gun sonra cıkîcak eve git bol bol su ic dedi hic birsey yapmadi eve dondum kafayı yiycem artık simdi sadece arada oluyor onları herzaman cekiyorum zaten alıstım ama butun gece kıvrandım agladım sen nasılsın

Hayırlı ramazanlar kızlar bende cuma gecesi doğum yaptım çok şükür...Allah isteyen herkese nasip etsin başka topiklerde sonraki yıllarda görüşmek üzere
Ay canım cok sevindim hayırlı evlat olsun yavrun sağlıkla büyüsün senin dogum aklımdan cıkmıs tamamiyle darısı @the craysy e

Yemin ederim anlatsam inanmasin ama bénde uyumadim sabaha kadar basemcik enfeksyonu heralde bogazim cok agiriyo atesim cikiyor gece cok cikti atesim midem bulandi gece kusmaktan altima yapicaktim bel agrisindan bas agrisindan uyuyamadim nasil gecicek bilmiyorum hala hastayim cok ter basiyo usuyorum atesim cikiyo ne yapim nasil gecer bu hastalık anlamadim ustune bide kizimda hasta vala perisaniz bizde alah yardimcimiz olsun vala islah iglesirim sende islah isalh gecer bu agrilar haftana az kaldi dayan 34 35 e kadar artik bisi olmaz canim bende dedim bulut girmedi acaba gene sancisimi oldu diye

Aglamamak elde degilki sana aglam diyecem ama bende cok agladim korktum alaha hep dua ettim yavrularımızi koru diye bu zamana kadar geldik islah nasisp eder rabbim bize alah cok buyuk kiz vala her zorlugun ardin bi kolaylik vardir mutlaka bizide gizel gunler bekliyor eminim ben unutucaz islah bu sikintili zmanlari

Allah kolaylık versin canım. Valla son zamanlar daha zor olacak herhalde. Sağlıkla gelsin bebişler de biz bi şekilde katlaniyoruz işte

Geçmiş olsun canım ya. Soğuk bi şeyler mi yiyip ictin. Boğaz enfeksiyonu kötü etkiler. Allah yardimcin olsun

Sanada cok gecmis olsun canım cok kusmak rahimin acılmasını saglıyor aman olmaz bidaha insallah benimde esim cok hasta oldu ustune oglumada gecti onunda burnu akiyor simdi bana gecicek diye odum kopuyor bide hastalikla ugrasmiyalim ya

Allah kolaylık versin canım. Valla son zamanlar daha zor olacak herhalde. Sağlıkla gelsin bebişler de biz bi şekilde katlaniyoruz işte
Öyle canim insallah sonunda saglikla alırız kucagimizada bu gunleri unuturuz herkesin gebeligi farkli hic belli olmaz belki cok rahat gecirirsin besirsu ve ben baya zor gecirdik bu süreci

Insallah canım insallah sonu güzel olsun valla bu kadar agrı sızıya son ana kadar beklerse bizimkiler mucize olucak bana gore allah cok buyuk rabbim hakkimizda en hayirlisini versin

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun. Nuba göre çıkıntı sanki yukarı gibi erkeğe benzettim ben inşallah hakkındahayırlısı olur canım

Geçmiş olsun canım benim inşallah bir daha olmaz allah yardımcın olsun inşallah

Cok geçmiş olsun canim inşallah Rabbim yardımcın olsun bir daha olmaz inşallah yavruna da Rabbim şifa versin kuzuya inşallah yakında oda iyileşir Rabbim hepinizi korusun inşallah

Sanada cok gecmis olsun canım cok kusmak rahimin acılmasını saglıyor aman olmaz bidaha insallah benimde esim cok hasta oldu ustune oglumada gecti onunda burnu akiyor simdi bana gecicek diye odum kopuyor bide hastalikla ugrasmiyalim ya
Isallah gecmez canim dikat et vala bide hastalik cikmasin ustune bugun daha iyi hissediyorum kendimi isalh gecer
Öyle canim insallah sonunda saglikla alırız kucagimizada bu gunleri unuturuz herkesin gebeligi farkli hic belli olmaz belki cok rahat gecirirsin besirsu ve ben baya zor gecirdik bu süreci
oyle oldu ya benimde bu son haftalar hep kotu geciyo senin gib ama isamh bunlar son olur bidaha olmaz canim

Insallah canım insallah sonu güzel olsun valla bu kadar agrı sızıya son ana kadar beklerse bizimkiler mucize olucak bana gore allah cok buyuk rabbim hakkimizda en hayirlisini versin
Aminn isalah canimmm isalhhh rabbim nasip etsin bu mubarek ayîn hatrina islahhh bizi ayakta tutà n dua zaten amaha sukirler olsun ki oda var icimizi rahatlatiyo gecicek bu sikintilar islahhh

Geçmiş olsun canım benim inşallah bir daha olmaz allah yardımcın olsun inşallah
Sağol canım insallah sen nasılsın daha iyimisin carpıntım icin gutmistimya ben doktora dun sonucumu gòsterdim evet kalbin cok hızlı atıyor ama gebelikten buyuk ihtimalle zaten sonlara yaklasmîssîn biraz daha idare et dedi bisey vermiycem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…