- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.121
Evzt yaa aynen oyle galiba zaman buldukca anca bebeklerden gece uyutmazlar anca o zman heralde oysaki ne guzel aci tatli günlerimiz oldu ya kizdik gulduk agladik vala cok hostu hersey keske herkes gene devam edebilseydi bide yazda geldi kimse firast kalmiyoValla bikaç kisi kaldık ya dogum yapanlar zaten vakit bulamıyor 1ay sonra kimse kalmıycak sanırım topikte
oyle oldu sanada hayirli ramazanlar c1nimAynen hamişler artınca topik sessiz kaldı.Bende arada girip okuyorum böyle.Bebişler gelince heptwn ıssızlaşacak.Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar
Hayırlı ramazanlar canımHayırlı ramazanlar
Aminnn canım inşallah. Annen yanında oldumu daha rahat edersin canım çok sevindim inşallah o günler gelsin hayırlısıyla yavaş yavaş kendimize gelirdik allahin izniyle. Bende bir iyim bir kötü canım olmaz sa hafta içi ev doktoruna giderim ama vitaminsiz kaldığım zaman daha cok öyle oluyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallahAynen oyle bende hep oyuzden bisey oldumu gidemiyorum korkuyorum annemde burda degil kim bakicak perisan oluruz ama doguma annem bayrama yakingeliuo gene allahtan rabbim cocuklari anesiz anneleride cocuklarinsiz birakmasin ama gene git yatirmazlar isalhh
gozun aydin canim sagliklaal kucagina isalhhh
masalah bebise cnm saglikla al kucagina isalhhh benimde ilac icmiyo sevmiyor o hasta olunca hepimiz etrafinda pervane oluyoruz ama ne yapalim mecbur iglessinlerde
Amin canım benim çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşaAllah :)Canim kızını sağlıkla kucağına al,kendim kadar sevindim inan,darısı bana ve isteyen herkese olsun
Aminn isallah isalhhh canim bu son ayda çabuk gecsin de artik sıcaklar da hic cekilmiyor valaAminnn canım inşallah. Annen yanında oldumu daha rahat edersin canım çok sevindim inşallah o günler gelsin hayırlısıyla yavaş yavaş kendimize gelirdik allahin izniyle. Bende bir iyim bir kötü canım olmaz sa hafta içi ev doktoruna giderim ama vitaminsiz kaldığım zaman daha cok öyle oluyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Merhaba canım bende kanama yok ama kahverengi su gibi bişey gelmişti bi gün kala bi kaç gün devam etdi İnşAllah sende hamilesindirarkadaşlar içinizde yerleşme kanaması yaşayan var mı adetine kaç gün kala oldu kan tahlilini ne zaman yaptırdınız acaba?
Benim iki kizimda da oldu ama benim eşi önde oluyor dedi dr lar progestan icmesin hemen kesilmiştiarkadaşlar içinizde yerleşme kanaması yaşayan var mı adetine kaç gün kala oldu kan tahlilini ne zaman yaptırdınız acaba?
benimde 8 9 haftalarda lekerim cok olmustu hatta bi kac kez acile gitmistim rengi cok kirmizi olmadikca korkmaarkadaşlar içinizde yerleşme kanaması yaşayan var mı adetine kaç gün kala oldu kan tahlilini ne zaman yaptırdınız acaba?
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Oğlun oldu değil mi? Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.Hayırlı ramazanlar kızlar bende cuma gecesi doğum yaptım çok şükür...Allah isteyen herkese nasip etsin başka topiklerde sonraki yıllarda görüşmek üzere
bugün adet olmam lazım canım 9 gün önce oldu acaba yerleşme kanaması mı diyorumbenimde 8 9 haftalarda lekerim cok olmustu hatta bi kac kez acile gitmistim rengi cok kirmizi olmadikca korkma
birgün bile sürmedi canım adetime 9 gün kala bugün adet olmam lazım ama bir şey gelecek gibi durmuyor bakalım yarın kan vereceğim kısmetseMerhaba canım bende kanama yok ama kahverengi su gibi bişey gelmişti bi gün kala bi kaç gün devam etdi İnşAllah sende hamilesindir
gozun aydin canim allah analı babalı büyütsün isalhhh darisi bize artik isalhHayırlı ramazanlar kızlar bende cuma gecesi doğum yaptım çok şükür...Allah isteyen herkese nasip etsin başka topiklerde sonraki yıllarda görüşmek üzere
amin islahhh bàna erkek gibo geldi ama bilmiyorum pek bi bilgim yok hissimi soyledim saglkla al kucagina isalhhhArkadaşlar merhaba bugün ikili test için gittim yaptım sonuçlar 10 güne çıkacak tam 11+1 olduk ultrasonda her şey normaldi ama doktor %60 normal görülür testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah. Cinsiyetle ilgili tahminde bulunmadı fotoğrafı atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına
olabilir canım ama olmaya bilirde bakalim hayirlisibugün adet olmam lazım canım 9 gün önce oldu acaba yerleşme kanaması mı diyorum
evet canım bakalım kanda belli olur artıkgozun aydin canim allah analı babalı büyütsün isalhhh darisi bize artik isalh
amin islahhh bàna erkek gibo geldi ama bilmiyorum pek bi bilgim yok hissimi soyledim saglkla al kucagina isalhhh
olabilir canım ama olmaya bilirde bakalim hayirlisi