" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Valla bikaç kisi kaldık ya dogum yapanlar zaten vakit bulamıyor 1ay sonra kimse kalmıycak sanırım topikte
Evzt yaa aynen oyle galiba zaman buldukca anca bebeklerden gece uyutmazlar anca o zman heralde oysaki ne guzel aci tatli günlerimiz oldu ya kizdik gulduk agladik vala cok hostu hersey keske herkes gene devam edebilseydi bide yazda geldi kimse firast kalmiyo
Aynen hamişler artınca topik sessiz kaldı.Bende arada girip okuyorum böyle.Bebişler gelince heptwn ıssızlaşacak.Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar
oyle oldu sanada hayirli ramazanlar c1nim

Aynen oyle bende hep oyuzden bisey oldumu gidemiyorum korkuyorum annemde burda degil kim bakicak perisan oluruz ama doguma annem bayrama yakingeliuo gene allahtan rabbim cocuklari anesiz anneleride cocuklarinsiz birakmasin ama gene git yatirmazlar isalhh
gozun aydin canim sagliklaal kucagina isalhhh

masalah bebise cnm saglikla al kucagina isalhhh benimde ilac icmiyo sevmiyor o hasta olunca hepimiz etrafinda pervane oluyoruz ama ne yapalim mecbur iglessinlerde
Aminnn canım inşallah. Annen yanında oldumu daha rahat edersin canım çok sevindim inşallah o günler gelsin hayırlısıyla yavaş yavaş kendimize gelirdik allahin izniyle. Bende bir iyim bir kötü canım olmaz sa hafta içi ev doktoruna giderim ama vitaminsiz kaldığım zaman daha cok öyle oluyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Aminnn canım inşallah. Annen yanında oldumu daha rahat edersin canım çok sevindim inşallah o günler gelsin hayırlısıyla yavaş yavaş kendimize gelirdik allahin izniyle. Bende bir iyim bir kötü canım olmaz sa hafta içi ev doktoruna giderim ama vitaminsiz kaldığım zaman daha cok öyle oluyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Aminn isallah isalhhh canim bu son ayda çabuk gecsin de artik sıcaklar da hic cekilmiyor vala
Evet bi gorun dr canim isalhh gecer

arkadaşlar içinizde yerleşme kanaması yaşayan var mı adetine kaç gün kala oldu kan tahlilini ne zaman yaptırdınız acaba?

Arkadaşlar merhaba bugün ikili test için gittim yaptım sonuçlar 10 güne çıkacak tam 11+1 olduk ultrasonda her şey normaldi ama doktor %60 normal görülür testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah. Cinsiyetle ilgili tahminde bulunmadı fotoğrafı atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına

Eklentiler

• IMG_0504.JPG
    IMG_0504.JPG
    41,2 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı ramazanlar kızlar bende cuma gecesi doğum yaptım çok şükür...Allah isteyen herkese nasip etsin başka topiklerde sonraki yıllarda görüşmek üzere En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:KK54:
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Oğlun oldu değil mi? Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.

Merhaba canım bende kanama yok ama kahverengi su gibi bişey gelmişti bi gün kala bi kaç gün devam etdi İnşAllah sende hamilesindir
birgün bile sürmedi canım adetime 9 gün kala bugün adet olmam lazım ama bir şey gelecek gibi durmuyor bakalım yarın kan vereceğim kısmetse

Hayırlı ramazanlar kızlar bende cuma gecesi doğum yaptım çok şükür...Allah isteyen herkese nasip etsin başka topiklerde sonraki yıllarda görüşmek üzere En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:KK54:
gozun aydin canim allah analı babalı büyütsün isalhhh darisi bize artik isalh

Arkadaşlar merhaba bugün ikili test için gittim yaptım sonuçlar 10 güne çıkacak tam 11+1 olduk ultrasonda her şey normaldi ama doktor %60 normal görülür testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah. Cinsiyetle ilgili tahminde bulunmadı fotoğrafı atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına
amin islahhh bàna erkek gibo geldi ama bilmiyorum pek bi bilgim yok hissimi soyledim saglkla al kucagina isalhhh

bugün adet olmam lazım canım 9 gün önce oldu acaba yerleşme kanaması mı diyorum
olabilir canım ama olmaya bilirde bakalim hayirlisi

gozun aydin canim allah analı babalı büyütsün isalhhh darisi bize artik isalh

amin islahhh bàna erkek gibo geldi ama bilmiyorum pek bi bilgim yok hissimi soyledim saglkla al kucagina isalhhh

olabilir canım ama olmaya bilirde bakalim hayirlisi
evet canım bakalım kanda belli olur artık

X