" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İnşallah fazla olmaz canım az olması normal ama fazlası işte iyi değil Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Bende carpinti hala var canım ama gidip geliyor hani iş yapınca daha çok oluyor hem de sıcak doktorun da dediği gibi sonlara doğru geldik ya en vitaminleri bebek alıyor haliyle bize bişey kalmıyor. Ben doktoruma geçen sefer söylediğim de normalde kalp kan pompalıyor ama hamilelikte iki insan için pompalıyor gibi oluyor yani daha hızlı çalışması lazım demişti. Ama tabiki fazlası iyi değil ama doktorlar fazla bişey vermiyor mecbur dayanıcaz ne yapalım Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Dün gece saat 12 lere kadar çocuk dolaplarini taktik çok şükür onlar bitti geriye elbiseleri dizmesi kaldı o biraz zor çünkü çocukların eskilerini küçük olanları ayıracam içinden. Biraz zor gözüküyor ama yavaş yavaş yaparım ne yapayım hastahane çantasını da o arada hazırlarım daha hatırlayamadım çünkü. Bizde havalar çok sıcak ben çok terliyorum valla sıcağa hiç dayanamıyorum. İnşallah bu sene sıcaklar fazla olmaz canım. Sen nasıl oldun ağrıların daha varmı

Aman dikkat et hic acele etme yavas yavas yap bari yada esinle birlikte yapin burda daha cok sıcak yok sevininiyorum havalarin ısınmasînı hic istemiyorum ama 10 gün sonra cok ısınîcakmıs agrılarîm ara ara var buna razıyım yeterki cok olmasın

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun. Nuba göre çıkıntı sanki yukarı gibi erkeğe benzettim ben inşallah hakkındahayırlısı olur canım
Amin canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin nub teorisini hiç bilmiyorum bide ilk hamileliğim fotoğraftan bile bişey anlamıyorum

Kızlar doktor vitade3 diye bir damla verdi günde 9 damla kullanmam gerekiyor d vitamini için ama reçetesinde zorunlu olmadıkça hamileler kullanmamalı yazıyor kullanan var mı

Kızlar bugün koltukta atlarken kızımın kolu kırıldı hiç iyi değilim daha demin hastahaneden geldik. Durduk yere oldu resmen kafayı yicem 
İnşallah iyileşir allahin izniyle canım çok sıkılıyor
Hiç durmuyorlar ki ne desem boş ordan oraya ordan oraya nasıl olacak bilmiyorum

Ooo yapmisin baya canim gerisi yavas yavas hallolur zaten kiz sorma burasida bi sicak ki nefes alamiyorum bile zaten normaldede sicak sevmem iyice fenalasiyorum hep terliyorum sikinti basiyo son bir ay kaldi artik onuda yarilasaydik biterdi hayirlisiyla islah rabbim ogunleri de nasip etsin
Aminnn canım inşallah bu mübarek ayın hürmetine Rabbim darda olanlara hasta olanlara herkesin yardımcısı olsun inşallah aminnn
aminnnnnnn aminnnn islahhh

Ay kiyamam ya ismah cabuk iglesir kirik mi catlakmi var kolunda cok buyuk degilse cabuk gecer islah ama yaramazlık çok yapiyo çocuklar oysaki guzel guzel oynasalar olmaz sanki illa bi cilginlik yapicaklar cocuk iste sıkma canını gecer cabuk iglesin isallah

Hay allah ya çok gecmis olsun canım benim rabbim beterinden korusun insallah cok cabuk iyilesir çocuk iste bizimkide hergun okuldan biyerler şişmiş kanamış geliyor sana bir is daha cıktı simdi

Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda iyileşir. Çocukların kemikleri çabuk kaynıyor. Üstelik alçıya da hemen alışıyorlar. 1-2 gün içinde açısıyla oyunlara devam eder merak etme. Allah kolaylık versin canım

canim allahin izniyle tabi ama bence erkek gibi islahda oyledir rabbim nasip etsin sana isalhhh saglikla al kucagina
İnşallah canım. İçimden hep kız gibi geçiyor. Sağlıklı olsun da. Ben tedbir aldım. Taktir Allah ın. Belirtiler falan da pek öyle erkek belirtisi değil. Hayırlısı olsun inşallah. Nasipte varsa olur yoksa elden bi şey gelmez

gunaydin arkadaslar. dun dr gittik 7+0 bebegim 6+2 cikti geriden geliyor ve dr kalp atisi duyamadi. bir hafta sonra gel duymazsak aliriz dedi cok uzuldum. vajinal usg ile bakti. daha erken drgil mi cok korkuyorum.

gunaydin arkadaslar. dun dr gittik 7+0 bebegim 6+2 cikti geriden geliyor ve dr kalp atisi duyamadi. bir hafta sonra gel duymazsak aliriz dedi cok uzuldum. vajinal usg ile bakti. daha erken drgil mi cok korkuyorum.
Günaydın canım. Üzme kendini. 8. Haftaya kadar kalp atışı duyulabilir. Acele etme. Gerekirse başka bir doktora git. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…