- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.161
İnşallah fazla olmaz canım az olması normal ama fazlası işte iyi değil Rabbim yardımcın olsun inşallah.Sağol canım insallah sen nasılsın daha iyimisin carpıntım icin gutmistimya ben doktora dun sonucumu gòsterdim evet kalbin cok hızlı atıyor ama gebelikten buyuk ihtimalle zaten sonlara yaklasmîssîn biraz daha idare et dedi bisey vermiycem dedi
Bende carpinti hala var canım ama gidip geliyor hani iş yapınca daha çok oluyor hem de sıcak doktorun da dediği gibi sonlara doğru geldik ya en vitaminleri bebek alıyor haliyle bize bişey kalmıyor. Ben doktoruma geçen sefer söylediğim de normalde kalp kan pompalıyor ama hamilelikte iki insan için pompalıyor gibi oluyor yani daha hızlı çalışması lazım demişti. Ama tabiki fazlası iyi değil ama doktorlar fazla bişey vermiyor mecbur dayanıcaz ne yapalım Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Dün gece saat 12 lere kadar çocuk dolaplarini taktik çok şükür onlar bitti geriye elbiseleri dizmesi kaldı o biraz zor çünkü çocukların eskilerini küçük olanları ayıracam içinden. Biraz zor gözüküyor ama yavaş yavaş yaparım ne yapayım hastahane çantasını da o arada hazırlarım daha hatırlayamadım çünkü. Bizde havalar çok sıcak ben çok terliyorum valla sıcağa hiç dayanamıyorum. İnşallah bu sene sıcaklar fazla olmaz canım. Sen nasıl oldun ağrıların daha varmı