" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Onemli olan yas degil bence kendini kac yasinda hisetmen bence bi kardes guzel olur ogluna istiyorsan eger ki islahhh bi kizin olur neden bu kadar ara koydun ki
Bide cok calisanlardansin eger kendini ikinci bi cocuga hazir hissediyorsan tam zmani derim

Aynen canım arada bir artık kendimi zorluyorum yemeğe ama yine de hep yüksek bugün de öyle nasıl olacak bilemiyorum valla. Hastane kayıdı için randevu yaptım olursa eşimle gideriz hem bakmaya hemde kayıt yapmaya valla birde sıcaklar geldi nasıl olacak bilemiyorum ya Rabbim herkesin bizimde yardımcımız olsun inşallah. Normal indirimler bizde hep oluyor canım ama en büyük indirimler yılbaşı döneminde tek oluyor bizde. Sizde yazın da varsa ihtiyacın olan şeyleri alırsın şimdiden ne güzel valla

Ay çok sevindim canım Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin. İnşallah yakında gönlündekini de duyarsın allahin izniyle riskli dönem bitseydi daha da rahat ederdin öyle canım

Canım aramızda hemen hemen 40 yaşında hamile olan arkadaşlarımız da var önemli olan kendini hazır hissetmektir. Çok istiyorsan şansını dene derim sonradan keşke dememek için inşallah Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin sana canım

Kızlar Merhaba! Bı sorum olck crınone jel kullanıyorum hep tortu halınde gerı gelırsı acık yesıl sarımsı renkte. Bugun rengı sıyah olms o seklde tortu olmus bı kısmı. Korktm kanam falan olck dıyr bu seklde yasayan varmı ılk defa oldu korkuyorm yaknmda hastanede yk gtcek

Bizde hem yolbasi zmani hem de 6. Ay sonu geliyo hep bi git derim hastaneye gozuk yuksek olmasi iyi mi degilmi zararlari neler öğrenirsin en azındanicin rahatlar
Aynen canım birde sıcaklar başladı nasıl olacak hiç bilemiyorum valla Rabbim yardımcımız olsun inşallah
ayy sorma kiz bu e sicak vala nefesim kesiliyor cok zor ya noyle rabbim yardim etsin isalhh

Devam ederse zaten mecburi gidicem ama işte çocuklarım olmasa çoktan gider keyiften bile yatardım sözün gelişi ama inan çocuklar olduğu zaman hep sanki seni tutacak bişey var gitmek istemiyor insan orda kalsan fikri akla geliyor annem benden uzakta yine götürebilirim ama yinede içim rahat olmuyor öyle Rabbim bütün annelerin yavrularına bağışlasın inşallah. Çok ama çok zor anne babasız büyüyünler aklıma bazen geliyor Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah

Amin canım sağol, büyüdük bizde, 1300 gr olmuş minnak :) aynen benimde oğlum hasta ve ilacını içmiyor kesinlikle içiremiyoruz ilacı gördüğü an kusmaya başlıyor tiksiniyor ne yapcam bilmiyorm

Nasıl ise yaradı mı:) bende lierac kullanmayı düşünüyorum ama ek olarak da aktardan karışım mı yapsam diyorum.guresci gibi olmak için suruncem hepsini
Canım ben ilk oğlumda aynen güreşçi gibi yağlanırdım ama malesf son hafta 10 gğn deli gibi çatladı karnım inanamadım, şimdi bunda hindistan cevizi yağı kullanıyorum birde aktardan çatlak kremi diye bi krem aldım ama yine pek işe yaramadı sanki benim vücudumdan dolayı sanırım

Aynen oyle bende hep oyuzden bisey oldumu gidemiyorum korkuyorum annemde burda degil kim bakicak perisan oluruz ama doguma annem bayrama yakingeliuo gene allahtan rabbim cocuklari anesiz anneleride cocuklarinsiz birakmasin ama gene git yatirmazlar isalhh
Merhabalar kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Bizde cinsiyetimizi öğrendik Rabbim nasip ederse kızım olacak inşallah Dr umut %90 kız dedi 14 haftalikken. Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah
gozun aydin canim sagliklaal kucagina isalhhh

Amin canım sağol, büyüdük bizde, 1300 gr olmuş minnak :) aynen benimde oğlum hasta ve ilacını içmiyor kesinlikle içiremiyoruz ilacı gördüğü an kusmaya başlıyor tiksiniyor ne yapcam bilmiyorm
masalah bebise cnm saglikla al kucagina isalhhh benimde ilac icmiyo sevmiyor o hasta olunca hepimiz etrafinda pervane oluyoruz ama ne yapalim mecbur iglessinlerde

Yardımcı alınca ne yaptırıyorsunuz peki?bana bi günde yetiştirmesi imkansız geliyo yardımcının
Eğer evin işi çoksa bir gün yetmiyor canım ama bana yetiyor, halı koltuk sildirmiyorum geniel silip süpürüyor cam siliyor balkonları hallediyor balkonlarda camlı, banyo tuvalet duvarlarını siliyor, mutfak dolaplarının sadece dışlarını siliyor

Amin canım hepimiz insaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…