- 18 Temmuz 2013
- 620
- 784
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.881
Masallah ne guzelllMerhaba arkadaslarbbhgun kesemizi gorduk cok sukur. Haftayada bebegi gorecegiz hsyirlisi ile
canim Rabbim inşallah hayirli bir kiz nasip eder .lh testiyle takip edersen daha saglikli bir tedbir almış olursun t ve c cizgisi koyulasiyor sonra t cizgisi cden dahada koyu renge dönüyor bu testin pik yaptigi anlamina geliyor yani heran catlama olabilir demek tcizgisindeki reng c ile ayni renge donunce catlama başlamış demektir sonrasinda hafifce acilma basliyor tcizgisinde git gide siliniyor kiz bebek icin pik olnadan onceki eşit koyuluga kadar sık ilişki olmali eşit koyulugu gordunmu artik iliski birakilmali cunku pik oldugu an hemen catlama olabilir kiminde pik sonrasi catlama 1,2gun surebiliyor bende sabahi pikti aksami catladi mesela riske girmemek icin pik olmadan iliski birakilmali kiz bebek icin, Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallahO testlerde kırmızı çizgi belirtikten 24 saat sonra mi yumurtlama oluyo mantığı ne
Aminnn canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Allah razı olsun canım benimIsalh canim hayirlisiyla cok sukur senn bebebk de iyi alah tamamina erdirsin islahh
Isalh ev isinizde olur canim rabim nasip etsin isalhh hal olsa iyi olurdu artik ama kısmet olsunda gec olsun alah gonlunuzdekini versin islahhh
Gunaydin canimm nasil gidiyor hamilelik iyimisin
hayirli sabahlar canimm nasilsin
Sagol canım Maşallah sizede hemen hemen aynı oluyor inşallah sağlıcakla sonlara kadsr gelmek nasip olsun bizlere aminnnMaşallah kuzucuğa canım bizimde gecen hafta 1625 gr 41 cm di
Maşallah canim rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahMerhaba arkadaslarbbhgun kesemizi gorduk cok sukur. Haftayada bebegi gorecegiz hsyirlisi ile
İnsAllah cnm amin. Rabbim sana da hayorli dogumlar nasip etsin. Saglikla kavus bebegine.Maşallah canim rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
Amin canımSagol canım Maşallah sizede hemen hemen aynı oluyor inşallah sağlıcakla sonlara kadsr gelmek nasip olsun bizlere aminnn
Senin de çok zor geçiyor canım. Yapacak bi şey yok. Sabredicez. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAllah yardımcın olsun canım benimde bütün gece karnım bacagım kalcam agrıdı korktum biraz nerdeyse esimi kaldırıcaktım ama sonra gaz agrısıymıs sanırım gaz yapıcak yiyecekler yemistim 6dan sonra uyumusum simdi daha iyiyim
Hic korkma benilde olmuştu o lekeler dinlen surekli rengi kirmizi olmayana kadar sikinti yok valla ceken bilir derler ya oyle iste 9 ay bitene kadar cesit cesit sikintilar çıkıyor baslar da leke agri sonlarda sanvci gibi agrilar ne bilim say say bitmiyo rabim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri nasio etsin isalhhhKahverengi lekelenmem oluyor sürekli canım. Progestan kullanıyorum. Bugün de çok Karnım ve belim ağrıyor. Sürekli yatıyorum. Nasıl geçecek 9 ay bilmem. Biraz yoracak galiba bizi.
Oyy masalh kiz siz biliyorsunuz ne guzel bende sabirsizlaniyorum sali gününu iple cekiyorum bakalim bizimki nasil sağlıklı sihatle gelsinlerdeMaşallah kuzucuğa canım bizimde gecen hafta 1625 gr 41 cm di
Aminnnn isalhhh islahhhhAminnn canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Allah razı olsun canım benim
evet ya sizin bucurler ayni bakalim benimki nasil iyi gecsinde islah masalhSagol canım Maşallah sizede hemen hemen aynı oluyor inşallah sağlıcakla sonlara kadsr gelmek nasip olsun bizlere aminnn
Öyle canım zor geciyor ayaga kalktıkca bugün cok agrım var yine erkenden dogurucam gibi geliyor artık bu bebek beklemiycek sanki cok moralim bozuluyorSenin de çok zor geçiyor canım. Yapacak bi şey yok. Sabredicez. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Az kaldı canım 1hafta daha dayan bak ne kadar büyümüs olucak kuzucuk şasırıcaksınHic korkma benilde olmuştu o lekeler dinlen surekli rengi kirmizi olmayana kadar sikinti yok valla ceken bilir derler ya oyle iste 9 ay bitene kadar cesit cesit sikintilar çıkıyor baslar da leke agri sonlarda sanvci gibi agrilar ne bilim say say bitmiyo rabim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri nasio etsin isalhhh
Oyy masalh kiz siz biliyorsunuz ne guzel bende sabirsizlaniyorum sali gününu iple cekiyorum bakalim bizimki nasil sağlıklı sihatle gelsinlerde
Aminnnn isalhhh islahhhh
evet ya sizin bucurler ayni bakalim benimki nasil iyi gecsinde islah masalh
Korkma biz onun gelmesine izin vermicez goruceksin gecicek bunlar o zman da hade niye dogmuyo artik diyecez alahin izniyle islah zamanind asaglikla al kucaginaÖyle canım zor geciyor ayaga kalktıkca bugün cok agrım var yine erkenden dogurucam gibi geliyor artık bu bebek beklemiycek sanki cok moralim bozuluyor
ayy hade bakalım isalh saglikli olsunda islah gorucez bakalimAz kaldı canım 1hafta daha dayan bak ne kadar büyümüs olucak kuzucuk şasırıcaksın
Canım korkma benim oğlan 32"haftada doğdu 2700kg di cok ta saglikliydi benim hiç ağrım yoktu bi anda kanamam oldu sonra suyum geldi durduramadilarr inşallah zamanında doğar ama artık dogsada sıkıntı olmaz canimÖyle canım zor geciyor ayaga kalktıkca bugün cok agrım var yine erkenden dogurucam gibi geliyor artık bu bebek beklemiycek sanki cok moralim bozuluyor
İnşallah canım. Daha çok başında böyle olunca insan nasıl geçecek bu zaman diye düşünüyor ama Rabbim kolaylığını versin inşallahHic korkma benilde olmuştu o lekeler dinlen surekli rengi kirmizi olmayana kadar sikinti yok valla ceken bilir derler ya oyle iste 9 ay bitene kadar cesit cesit sikintilar çıkıyor baslar da leke agri sonlarda sanvci gibi agrilar ne bilim say say bitmiyo rabim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri nasio etsin isalhhh
Öyle düşünme canım. Moral çok önemli. Sen erken doğumu aklına bile getirme. Zamanında gelsin inşallahÖyle canım zor geciyor ayaga kalktıkca bugün cok agrım var yine erkenden dogurucam gibi geliyor artık bu bebek beklemiycek sanki cok moralim bozuluyor
amin isallah canim valahi sikintisiz saglikla dogsunlarda ne yapalim cekicez artikİnşallah canım. Daha çok başında böyle olunca insan nasıl geçecek bu zaman diye düşünüyor ama Rabbim kolaylığını versin inşallah
Moralimi yüksek tutmaya calısıyorum ama agrılar böyle fazlalasınca moral falan kalmıyor cok bunaldımÖyle düşünme canım. Moral çok önemli. Sen erken doğumu aklına bile getirme. Zamanında gelsin inşallah
Masallah canım kilosu cok iyiymis benim oglumda 35.haftada dogdu 2600 gr en azindan 36 37 yi görebilsem diye bekliyorum ama ne bileyimCanım korkma benim oğlan 32"haftada doğdu 2700kg di cok ta saglikliydi benim hiç ağrım yoktu bi anda kanamam oldu sonra suyum geldi durduramadilarr inşallah zamanında doğar ama artık dogsada sıkıntı olmaz canim
Görürsün inşallah canim belli olmaz her hamilelik farklı oluyo küçük oğlum da 36 haftada doğdu en azından agbisi gibi erken davranmadı 3600 kg benim bebekler iri oluyo günlerini bekleseler bide sen kendini fazla yorma dikkat et canimMasallah canım kilosu cok iyiymis benim oglumda 35.haftada dogdu 2600 gr en azindan 36 37 yi görebilsem diye bekliyorum ama ne bileyim