" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149

Bu riskli gibi ama tam tutturmak canim çok iyi açıkladın saol aslında bol yumurta beyazı gibi geldikten 12 saat sonra denemeli mi ya bn 10. Gün denedim bıraktım testisiz 11.cesaret edemedim bakalım artık bu ay ya tutarsa test alicam olmadi

nasil yani tam aciklayabilirmsn canim ucuncuyu dusungum zaman aklimda olsn +12 teorisi nedir
Soyle cnm. Yumurtanin pic ani yani catladigi ani tam tespit ettiginde 12 saat sonra ortam asidikliesiyor. Yani kiz icin uygun zmn oluyor. Bunu olcmenin yoluda var. Akvaryumcularda turnisol kagidi var. O kagidi vajina icinde duvara surterek ortamin asidik mi bazik mi oldugunu anlayabilirsin. Asidikse yuzeysel iliski ile kiz olma sansi yuksek. Tani seninde zevk almaman gerekiyor. Erkek sperm asidik ortami seez cok yasayamazlar. Kiz sperm asidik sever ve uzun omurlu olur. Eger ki erkegin sansi duserse kiz sansi artar. Bu yontemle yumurtlama zamani kizi tutturanda cok var

Denicem canim okucam da saol dua et bana da ya ilk ogluma hamile kalmaya calisirken cinsiyet onmli degildi tabi ovulasyon yrstleri adeti yakin bi dunya gebelik testleri kandan baktirmaya kosmalar cok hirpalamistim kendimi bu defa hirpalamak istemiyom ama elimde degil yapim o yuzden ovulasyon testi bile almk istemiom da dayanamayip alicam sanirim aklima seninle de konustugumuz yumurtlamaya 2 3 gun kala kesmek yattı aalinda arti 12 de mantikli ama riskli gibi bol dua edicem bu ay muhtemelem tutmamistir 10.gun oldu o kadar 11 de yapmadım risk diye bir dahaki ay adetten sonra başlıcam bakalım bol dua edicem ovu test alırsam onada bakarım siz de bana dua edin Rabbim sağlıkla hayirlisiyla bi kız versin inşallah kıyafetlerini gördükçe deliriyorum yoksa

Yaaaa bak bu da mantıklı ama riskli gibimi bilemedim aslında sirke ile vajinal dusda mantıklı ama bi yerde okudum tüm spermler ölürmüş

Isalh canim hayirlisiyla cok sukur senn bebebk de iyi alah tamamina erdirsin islahh
Isalh ev isinizde olur canim rabim nasip etsin isalhh hal olsa iyi olurdu artik ama kısmet olsunda gec olsun alah gonlunuzdekini versin islahhh
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese
Gunaydin canimm nasil gidiyor hamilelik iyimisin
Hayırlı sabahlar kızlar
hayirli sabahlar canimm nasilsin

Maşallah kuzucuğa canım bizimde gecen hafta 1625 gr 41 cm di

Insallah hayırlı saglıklı bir kız evladın olur canım sen elinden geleni yap gerisi rabbimin takdiri

Kahverengi lekelenmem oluyor sürekli canım. Progestan kullanıyorum. Bugün de çok Karnım ve belim ağrıyor. Sürekli yatıyorum. Nasıl geçecek 9 ay bilmem. Biraz yoracak galiba bizi.
Allah yardımcın olsun canım benimde bütün gece karnım bacagım kalcam agrıdı korktum biraz nerdeyse esimi kaldırıcaktım ama sonra gaz agrısıymıs sanırım gaz yapıcak yiyecekler yemistim 6dan sonra uyumusum simdi daha iyiyim

Yumurta catladiktan 12 saat sonrada erkek olma ihtimali yüksek bence çünkü yumurta çatlamış durumda oluyor Y. ler daha hızlı ilerledigi için erkek olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana başka bilgisi olan varsa paylassın bu konuda bende ikilemde kaldım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…