- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.861
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm yumurtanın çatladığı ilk 12 saat içinde ilişkiyle hamile kalınırsa erkek bebek olma ihtimali %70. Yumurta çatladıltan 12 saat sonra vajina asidikleşir yani pH'ı düşer bu sebeple y spermleri dayanamayıp ölür ve geriye x şer kalır cinsiyet kız olur. Yabancı formlarda buna 0+12 yani yumurtlamadan 12 saat sonrası deniyor. Be yine yabancı formlardaki kadınlardan kız isteyenler bu yöntemi yaygın olarak kullanıyor. Umarım açıklayabilmişimdir
Günaydın canimGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese
Soyle cnm. Yumurtanin pic ani yani catladigi ani tam tespit ettiginde 12 saat sonra ortam asidikliesiyor. Yani kiz icin uygun zmn oluyor. Bunu olcmenin yoluda var. Akvaryumcularda turnisol kagidi var. O kagidi vajina icinde duvara surterek ortamin asidik mi bazik mi oldugunu anlayabilirsin. Asidikse yuzeysel iliski ile kiz olma sansi yuksek. Tani seninde zevk almaman gerekiyor. Erkek sperm asidik ortami seez cok yasayamazlar. Kiz sperm asidik sever ve uzun omurlu olur. Eger ki erkegin sansi duserse kiz sansi artar. Bu yontemle yumurtlama zamani kizi tutturanda cok varnasil yani tam aciklayabilirmsn canim ucuncuyu dusungum zaman aklimda olsn +12 teorisi nedir
Hg cnm.klomen ve çatlatma iğnesi kullanan yoktur belki ondan cvp gelmemiştir..kk de arat istersen klomen çatlatma iğnesi kullananlar diyeArkadaşlar içinizde erkek bebek için klomen+çatlatma iğnesi kullanan oldu mu?
Denicem canim okucam da saol dua et bana da ya ilk ogluma hamile kalmaya calisirken cinsiyet onmli degildi tabi ovulasyon yrstleri adeti yakin bi dunya gebelik testleri kandan baktirmaya kosmalar cok hirpalamistim kendimi bu defa hirpalamak istemiyom ama elimde degil yapim o yuzden ovulasyon testi bile almk istemiom da dayanamayip alicam sanirim aklima seninle de konustugumuz yumurtlamaya 2 3 gun kala kesmek yattı aalinda arti 12 de mantikli ama riskli gibi bol dua edicem bu ay muhtemelem tutmamistir 10.gun oldu o kadar 11 de yapmadım risk diye bir dahaki ay adetten sonra başlıcam bakalım bol dua edicem ovu test alırsam onada bakarım siz de bana dua edin Rabbim sağlıkla hayirlisiyla bi kız versin inşallah kıyafetlerini gördükçe deliriyorum yoksaRabbim insallah sanada ve isteyen herkese gònlündekini nasip etsin ali imran suresi 36.ayetti galiba hep unutuyorum rakamò hamile kaldıktan sonra onu söylemisti arkadaslar cinsiyeti ogrenene kadar hep okumustum kız bebek icin ve iliskilerden sonra ilk yarîm saat ayaklarımı yatagın baslıgına dayayıp bekledim sonrada hep soluma dönüp yattım insallah isine yarar
Yaaaa bak bu da mantıklı ama riskli gibimi bilemedim aslında sirke ile vajinal dusda mantıklı ama bi yerde okudum tüm spermler ölürmüşSoyle cnm. Yumurtanin pic ani yani catladigi ani tam tespit ettiginde 12 saat sonra ortam asidikliesiyor. Yani kiz icin uygun zmn oluyor. Bunu olcmenin yoluda var. Akvaryumcularda turnisol kagidi var. O kagidi vajina icinde duvara surterek ortamin asidik mi bazik mi oldugunu anlayabilirsin. Asidikse yuzeysel iliski ile kiz olma sansi yuksek. Tani seninde zevk almaman gerekiyor. Erkek sperm asidik ortami seez cok yasayamazlar. Kiz sperm asidik sever ve uzun omurlu olur. Eger ki erkegin sansi duserse kiz sansi artar. Bu yontemle yumurtlama zamani kizi tutturanda cok var
Isalh canim hayirlisiyla cok sukur senn bebebk de iyi alah tamamina erdirsin islahhSagol canım allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleri görürüz allahin izniyle aminnn. Kilosu 1700 Gramm dedi yaklaşık, 42 cm büyük dedi canım ama makineler aşağı yukarı diyor eksi veya artısı çıkıyor doğduktan sonra hadi bakalım inşallah bir dahakine sıra senin canım inşallah güzelhaberlerle dönersin canım. Dolapları almadık canım eşim hep bekle diyor ev işi için belli olur olmaz alır hemen yaparım diyor çünkü ev işi olmazsa mecbur cikicaz da ozaman gerek kalmaz alıp takmaya. Ama inşallah öyle olmaz canım ya mahvoluruz valla Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah bizim de bu işimiz rast gider aminnn.
Gunaydin canimm nasil gidiyor hamilelik iyimisinGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese
hayirli sabahlar canimm nasilsinHayırlı sabahlar kızlar
Kahverengi lekelenmem oluyor sürekli canım. Progestan kullanıyorum. Bugün de çok Karnım ve belim ağrıyor. Sürekli yatıyorum. Nasıl geçecek 9 ay bilmem. Biraz yoracak galiba bizi.Gunaydin canimm nasil gidiyor hamilelik iyimisin
Maşallah kuzucuğa canım bizimde gecen hafta 1625 gr 41 cm diSagol canım allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleri görürüz allahin izniyle aminnn. Kilosu 1700 Gramm dedi yaklaşık, 42 cm büyük dedi canım ama makineler aşağı yukarı diyor eksi veya artısı çıkıyor doğduktan sonra hadi bakalım inşallah bir dahakine sıra senin canım inşallah güzelhaberlerle dönersin canım. Dolapları almadık canım eşim hep bekle diyor ev işi için belli olur olmaz alır hemen yaparım diyor çünkü ev işi olmazsa mecbur cikicaz da ozaman gerek kalmaz alıp takmaya. Ama inşallah öyle olmaz canım ya mahvoluruz valla Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah bizim de bu işimiz rast gider aminnn.
Insallah hayırlı saglıklı bir kız evladın olur canım sen elinden geleni yap gerisi rabbimin takdiriDenicem canim okucam da saol dua et bana da ya ilk ogluma hamile kalmaya calisirken cinsiyet onmli degildi tabi ovulasyon yrstleri adeti yakin bi dunya gebelik testleri kandan baktirmaya kosmalar cok hirpalamistim kendimi bu defa hirpalamak istemiyom ama elimde degil yapim o yuzden ovulasyon testi bile almk istemiom da dayanamayip alicam sanirim aklima seninle de konustugumuz yumurtlamaya 2 3 gun kala kesmek yattı aalinda arti 12 de mantikli ama riskli gibi bol dua edicem bu ay muhtemelem tutmamistir 10.gun oldu o kadar 11 de yapmadım risk diye bir dahaki ay adetten sonra başlıcam bakalım bol dua edicem ovu test alırsam onada bakarım siz de bana dua edin Rabbim sağlıkla hayirlisiyla bi kız versin inşallah kıyafetlerini gördükçe deliriyorum yoksa
Allah yardımcın olsun canım benimde bütün gece karnım bacagım kalcam agrıdı korktum biraz nerdeyse esimi kaldırıcaktım ama sonra gaz agrısıymıs sanırım gaz yapıcak yiyecekler yemistim 6dan sonra uyumusum simdi daha iyiyimKahverengi lekelenmem oluyor sürekli canım. Progestan kullanıyorum. Bugün de çok Karnım ve belim ağrıyor. Sürekli yatıyorum. Nasıl geçecek 9 ay bilmem. Biraz yoracak galiba bizi.
Hayırlı sabahlar canım nasılsın?Hayırlı sabahlar kızlar
Aynen canım saolasin inşallah bakalım Rabbim nasip ederseInsallah hayırlı saglıklı bir kız evladın olur canım sen elinden geleni yap gerisi rabbimin takdiri
Yumurta catladiktan 12 saat sonrada erkek olma ihtimali yüksek bence çünkü yumurta çatlamış durumda oluyor Y. ler daha hızlı ilerledigi için erkek olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana başka bilgisi olan varsa paylassın bu konuda bende ikilemde kaldım şimdiSoyle cnm. Yumurtanin pic ani yani catladigi ani tam tespit ettiginde 12 saat sonra ortam asidikliesiyor. Yani kiz icin uygun zmn oluyor. Bunu olcmenin yoluda var. Akvaryumcularda turnisol kagidi var. O kagidi vajina icinde duvara surterek ortamin asidik mi bazik mi oldugunu anlayabilirsin. Asidikse yuzeysel iliski ile kiz olma sansi yuksek. Tani seninde zevk almaman gerekiyor. Erkek sperm asidik ortami seez cok yasayamazlar. Kiz sperm asidik sever ve uzun omurlu olur. Eger ki erkegin sansi duserse kiz sansi artar. Bu yontemle yumurtlama zamani kizi tutturanda cok var