" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kizlar yaa bi el atin su baciniza teldeki takvine gore yumurtlamaya 3 gun var test yapiorum sabahlari ama hep silik cikio bi fark yok yaa gun icindede subiciorum cok die yapmiorum bi akil verin kizlar napim

Karnimin altina kasiklarima agrı giriyor canım arada kasılmalarda oluyor
Normaldir bence korkma bide cok kafani takmamaya calis belki sen taktikca oyle oluyor akisina birak derim cunku gelse ne yaparsan yap gelir gelmese de ne yamarsan yap gelmez o senin elinde degil ki o yuzden takma cok derim sadece agir isler yapma cok yurume dinlen yeter rabbim saglkla zamaninda nasip etsin inşallah hepimize

Kizlar yaa bi el atin su baciniza teldeki takvine gore yumurtlamaya 3 gun var test yapiorum sabahlari ama hep silik cikio bi fark yok yaa gun icindede subiciorum cok die yapmiorum bi akil verin kizlar napim
canim o takvimler genelde duzeni hic bozulmayanlara oluyi ama ben inanmiyorum sen en iyisi normal testlerine gore uygule o daha garanti emin ol belki adetlerin duzenlidir ama bu ay sitresten belki gec yumurtlarsin takvim bunu nerden bilicek ki ben sana derimki normal testlerini yap uygula takvime sadece bak ona gore yapma

Aynen canım ya benim 10 dan bile fazla oluyo kasılmalar, kasılma geldiği zaman oturduğum yerden bile kalkamıyorum ben ama normal diye düşünüyorum

Canım telefondaki programlara hiç güvenme çünkü herzaman aynı gün yumurtlama olmuyo yanılırsın, testleri düzenli yap sıvı alımına dikkat et, malesef bu dönem suyu çok içenlere sıkıntı oluyo ama katlanacağız canım mecbur doğru yumurtlama Zamanını yakalamak için

Amin canım hep evde tek basına insan takıp duruyor iste hafta sonlari annem kardesim gelince kafam dagiliyor

Kızlarrrr ben geldim
Tüm etiketlemeleri okudum öncelikle hepinize ayri ayri çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için..
Allaha şükür melegimi sağlıkla kucağıma aldım yarın 1 haftalık olucaz bile.. kusuruma bakmayın gec haberdar ettim gelen gidenden pek firsatim olmadı.. hepinize dua ettim inşallah hayirlisiyla sizlerde gününüz gelince sağlıkla alin kucaklariniza meleklerinizi.. Hepinizi kocaman öpüyorum

Maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza hayırlı ugurlu olsun güzel prensesin rabbim sizlere bağışlasın dualarınıda allah kabul etsin bizleride unutmadıgîn icin tesekkür ederim çok öpüyorum seni cennet kokulunu bizim icinde kokla allaha emanet olun fırsat buldukça yaz canım

Amin canım hep evde tek basına insan takıp duruyor iste hafta sonlari annem kardesim gelince kafam dagiliyor
Oyle vala insanevde tek kaldikca takiyor iste hade az daha dayan canimm az kaldi
oyyyyy msalahhh masalahhh ne guzel ya rabbim hepimize de nasip etsin inşallah sende prensesini saglikla sihatle buuyut isalh rabbim korusun sizi

Canım maşallah. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah. Bol bol kokla tadını çıkar canım.

Canım takvimler aşağı yukarı hesaplama yapıyor ama gerçekte yumurtlama bazen erken bazen de geç çatlıyor yani takvime göre bakma sen testler doğruyu gösterir sen yapmaya devam et illaki gösterecektir

Aynen canım ya benim 10 dan bile fazla oluyo kasılmalar, kasılma geldiği zaman oturduğum yerden bile kalkamıyorum ben ama normal diye düşünüyorum
Doktorumda öyle demişti canım ama içinin rahat etmediği sorunlar da doktoruna gitmekte her zaman fayda vardır ama kasılma ve hafif sancılar 25 inci haftalardan itibaren normaldir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…