" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ne güzel canım görmüşsün paşanı, sağlığıda yerindeymiş, tabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Aminnnn isalhhh islahhhh
evet ya sizin bucurler ayni bakalim benimki nasil iyi gecsinde islah masalh
Seninde inşallah hemen hemen öyle olur canım ama erkek çocuklar kızlara göre daha önde oluyor çoğunlukla bakalım seninki nasıl olucak bizde sabırsızca bekliyoruz canım inşallah güzel haberlerle dönersin canım

Öyle canım zor geciyor ayaga kalktıkca bugün cok agrım var yine erkenden dogurucam gibi geliyor artık bu bebek beklemiycek sanki cok moralim bozuluyor
Canım ben doktora o sancıları ve sertleşmeyi söyledim doktor bu haftalardan sonra çok normal dedi ve hatta sertleşme günde 10 kere bile olsa normal dedi sizinkiler orda 3-4 kere demiş benim doktor günde 10 kere olsa bile normal dedi. Belki ikinci üçüncü ya haliyle vücudumuzu daha iyi tanıyor hale geldik her bir kıpırdamada veya ağrıda hemen hissediyoruz ilklerde hiç öyle olmuyor işte inşallah bu günler de hayırlısıyla biter canım

Ay insallah canım ya valla son aylar zehir oldu bana sükür bugün daha iyiyim allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…