- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.901
Amin canım benim aynen dediğin gibi...inşallah cnm AMİN. duamızı okuduk bilime göre çalışmamızı da yaptık. Rabbim vermezse vardır br bildiği. Rzbbim evlatlarımızı korusun.
İnşallah temiz çıkar canım bekliyoruz haberiniOlabilir canım ya bendede nefes darlıgî ve carpıntı oluyor sonucum cıkmıs carsamab agunu gostericem bakalım ne diycek
Evet canım aynen, hemde sık ilişki olmuştu hergün, benim kocamın y ler kuvvetli galibaoylemi bende tutmadi iste
Ne güzel canım görmüşsün paşanı, sağlığıda yerindeymiş, tabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallahCanım valla bütün gün koştur koştur eşim de evdeydi bir sürü kağıt işi falan şimdi fırsat buldum girmeye. Çok sağol gülüm allah razı olsun çok şükür herşey iyi geçti bizde kalp atışlarını dinledik ultrason ve her zaman ki kontroller yapıldı birde iğne vurdular kan gurubum negatif olduğu için. Gelişimi de iyi çok şükür 3D de baktık yüzü fazla gözükmüyor du az çok zar zor gördük yine de burun ve gözlerini çok şükür resmen gözlerim doldu ya Rabbim isteyen herkese o duyguyu yasatsin inşallah canım benim. Senin için de çok sevindim herşey güzel geçmiş maşallah sizede inşallah haftaya da güzel haberler le dönersin gülüm
En iyisini yaparsın canım testler daha garantiBu riskli gibi ama tam tutturmak canim çok iyi açıkladın saol aslında bol yumurta beyazı gibi geldikten 12 saat sonra denemeli mi ya bn 10. Gün denedim bıraktım testisiz 11.cesaret edemedim bakalım artık bu ay ya tutarsa test alicam olmadi
Sonucu gosteremedim yine doktor yurt dısına cıkmıs haftaya gelicekmis endokrinolojiye muayne oldum tahlil yaptırdîm geldimİnşallah temiz çıkar canım bekliyoruz haberini
Çok şükür canım, kese konumu nasıldı bellimi bişeylerMerhaba arkadaslarbbhgun kesemizi gorduk cok sukur. Haftayada bebegi gorecegiz hsyirlisi ile
Tüh ya haftaya kaldı yani, inşallah bişey çıkmaz canım ya seni çok çok zorlamıuorsa bebek büyüdüğü içindir diye düşünüyorumSonucu gosteremedim yine doktor yurt dısına cıkmıs haftaya gelicekmis endokrinolojiye muayne oldum tahlil yaptırdîm geldim
Gün icinde ara ara oluyor her zaman olmuyor cok sükürTüh ya haftaya kaldı yani, inşallah bişey çıkmaz canım ya seni çok çok zorlamıuorsa bebek büyüdüğü içindir diye düşünüyorum
Aminnn canım inşallah allah razı olsunİnsAllah cnm amin. Rabbim sana da hayorli dogumlar nasip etsin. Saglikla kavus bebegine.
Seninde inşallah hemen hemen öyle olur canım ama erkek çocuklar kızlara göre daha önde oluyor çoğunlukla bakalım seninki nasıl olucak bizde sabırsızca bekliyoruz canım inşallah güzel haberlerle dönersin canımAminnnn isalhhh islahhhh
evet ya sizin bucurler ayni bakalim benimki nasil iyi gecsinde islah masalh
Canım ben doktora o sancıları ve sertleşmeyi söyledim doktor bu haftalardan sonra çok normal dedi ve hatta sertleşme günde 10 kere bile olsa normal dedi sizinkiler orda 3-4 kere demiş benim doktor günde 10 kere olsa bile normal dedi. Belki ikinci üçüncü ya haliyle vücudumuzu daha iyi tanıyor hale geldik her bir kıpırdamada veya ağrıda hemen hissediyoruz ilklerde hiç öyle olmuyor işte inşallah bu günler de hayırlısıyla biter canımÖyle canım zor geciyor ayaga kalktıkca bugün cok agrım var yine erkenden dogurucam gibi geliyor artık bu bebek beklemiycek sanki cok moralim bozuluyor
Canım sende ikisi de normal doğum muyduGörürsün inşallah canim belli olmaz her hamilelik farklı oluyo küçük oğlum da 36 haftada doğdu en azından agbisi gibi erken davranmadı 3600 kg benim bebekler iri oluyo günlerini bekleseler bide sen kendini fazla yorma dikkat et canim
Hayırlı günler canım sana daGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese
Aynen canım aminnn inşallah. Gördük çok şükür rabbim isteyen herkese o duyguyu yasatsin inşallah çok güzel bişey vallaNe güzel canım görmüşsün paşanı, sağlığıda yerindeymiş, tabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Ay insallah canım ya valla son aylar zehir oldu bana sükür bugün daha iyiyim allahtanCanım ben doktora o sancıları ve sertleşmeyi söyledim doktor bu haftalardan sonra çok normal dedi ve hatta sertleşme günde 10 kere bile olsa normal dedi sizinkiler orda 3-4 kere demiş benim doktor günde 10 kere olsa bile normal dedi. Belki ikinci üçüncü ya haliyle vücudumuzu daha iyi tanıyor hale geldik her bir kıpırdamada veya ağrıda hemen hissediyoruz ilklerde hiç öyle olmuyor işte inşallah bu günler de hayırlısıyla biter canım
cok mu oluyo agrin normal bénce buyudukce yukari baski yapiyor haliyle isalh da oyledir kotu dusunmeSonucu gosteremedim yine doktor yurt dısına cıkmıs haftaya gelicekmis endokrinolojiye muayne oldum tahlil yaptırdîm geldim
Evet canim ikiside normal dogumCanım sende ikisi de normal doğum muydu
Karnimin altina kasiklarima agrı giriyor canım arada kasılmalarda oluyorcok mu oluyo agrin normal bénce buyudukce yukari baski yapiyor haliyle isalh da oyledir kotu dusunme