- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.841
Gitti gidiyordan aldık cogumuz markası laboquik bizim iliski gün asırı oldu 3kere toplamdaEvet cnm özelden konuştuk belki alırım test bunlarla uğraşma falan dio esim bakalım hangi marka test alım hangi siteden bu ay olmazsa bi dahaki aya adetten sonra başlıcam her gün bakalım her gün spermler kalitesiz dikkat siz de her gün mu yaptiniz
Çok teşekkür ederim ya tamamen Rabbim istemiş aslında bende alayım resmini paylaşırım bu ay geçti artik zaten gelene kadar test bana da dua et lutfennnnGitti gidiyordan aldık cogumuz markası laboquik bizim iliski gün asırı oldu 3kere toplamda
Rabbim insallah sanada ve isteyen herkese gònlündekini nasip etsin ali imran suresi 36.ayetti galiba hep unutuyorum rakamò hamile kaldıktan sonra onu söylemisti arkadaslar cinsiyeti ogrenene kadar hep okumustum kız bebek icin ve iliskilerden sonra ilk yarîm saat ayaklarımı yatagın baslıgına dayayıp bekledim sonrada hep soluma dönüp yattım insallah isine yararÇok teşekkür ederim ya tamamen Rabbim istemiş aslında bende alayım resmini paylaşırım bu ay geçti artik zaten gelene kadar test bana da dua et lutfennnn
hayir ne onceso nede sonrasi tek iliskiÇift çizgiden önce ilişki olmadı mi
nasil yani tam aciklayabilirmsn canim ucuncuyu dusungum zaman aklimda olsn +12 teorisi nedirbence +12 teorisi tutuyor yada ph ınız düşük ortam asidik yada eşiinizin kız zpermleri daha kuvvetli.
oylemi bende tutmadi isteaynap canık bende çift çizgiyi gördüğüm gün hamile kaldım ve oğlum olacak, yani takibini iyi yapman lazım eğer kız istiyorsan yumurtladığın saati belirleyip ona göre ilişkin olması lazım yoksa şansın yine %50 ye düşüyor
aArkadaşlar içinizde erkek bebek için klomen+çatlatma iğnesi kullanan oldu mu?
sanmiyorum canim cinsiyet icin bunu doktorlar yapmaz.ama burdan bi arkadas doktora soylemedrn ultrasonla yumurtlama gununu ogrenmek icin gitmisti diye biliornArkadaşlar içinizde erkek bebek için klomen+çatlatma iğnesi kullanan oldu mu?
Cnm yumurtanın çatladığı ilk 12 saat içinde ilişkiyle hamile kalınırsa erkek bebek olma ihtimali %70. Yumurta çatladıltan 12 saat sonra vajina asidikleşir yani pH'ı düşer bu sebeple y spermleri dayanamayıp ölür ve geriye x şer kalır cinsiyet kız olur. Yabancı formlarda buna 0+12 yani yumurtlamadan 12 saat sonrası deniyor. Be yine yabancı formlardaki kadınlardan kız isteyenler bu yöntemi yaygın olarak kullanıyor. Umarım açıklayabilmişimdirnasil yani tam aciklayabilirmsn canim ucuncuyu dusungum zaman aklimda olsn +12 teorisi nedir
Bana önerdi ama drum yumurtanın kesin çatlama anını yakalamak için. Ama bende hiç akıntı olmadı hayret ettim gerçi yazmıştım kızım rahatsıdı hastanedeydim deneme yapamadım ama dr önerisiydic
a
sanmiyorum canim cinsiyet icin bunu doktorlar yapmaz.ama burdan bi arkadas doktora soylemedrn ultrasonla yumurtlama gununu ogrenmek icin gitmisti diye biliorn
Ama şunu da belirteyim bunu ayarlamak çok çok zor bizim için aylarca takip gerekli öncesinde. Yabancı kadınlar ateş takvimi akıntı kartları vs oluşturup 6 ay kendilerini saat saat takip edip not alıp kesin çatlama saatini bilip ona göre ayarlıyor. Bence kız bebek için en iyi yöntem adet sonrası yumurtlamadan 2 gün öncesine kadar gün aşırı ilişkidirCnm yumurtanın çatladığı ilk 12 saat içinde ilişkiyle hamile kalınırsa erkek bebek olma ihtimali %70. Yumurta çatladıltan 12 saat sonra vajina asidikleşir yani pH'ı düşer bu sebeple y spermleri dayanamayıp ölür ve geriye x şer kalır cinsiyet kız olur. Yabancı formlarda buna 0+12 yani yumurtlamadan 12 saat sonrası deniyor. Be yine yabancı formlardaki kadınlardan kız isteyenler bu yöntemi yaygın olarak kullanıyor. Umarım açıklayabilmişimdir
Erkek bebek için yumurtanın çatladığı ya da çatlayacağı en yakın saatte ilişki olması gerektiği için doktorlar çatlatma iğnesi ile saati ayarlıyorlar . Çatlatma iğnesi olunca genelde 36 saat sonra yumurta çatlıyor deniyor doktorlar diyor tabi bynyHanımlar yazdıklarınızı okudum ama bişey anlamadım daha açıklayıcı yazarmısınız rica etsem. Cinsiyet için nasıl saat hesaplaması yapıyorsunuz yada vurulan çatlatma iğnesi nedir gerçekten işe yarıyormu
Sen erkek bebek mi istiyordun? Benim bildiğim test pik yaptıktan sonraki gün tekrar edilip silikleştiyse ilişki oluyormuş 2011 topiğinde öyle öneriliyordu çünkü çift çizgi çıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor diyorlardıhayir ne onceso nede sonrasi tek iliski
Canım valla bütün gün koştur koştur eşim de evdeydi bir sürü kağıt işi falan şimdi fırsat buldum girmeye. Çok sağol gülüm allah razı olsun çok şükür herşey iyi geçti bizde kalp atışlarını dinledik ultrason ve her zaman ki kontroller yapıldı birde iğne vurdular kan gurubum negatif olduğu için. Gelişimi de iyi çok şükür 3D de baktık yüzü fazla gözükmüyor du az çok zar zor gördük yine de burun ve gözlerini çok şükür resmen gözlerim doldu ya Rabbim isteyen herkese o duyguyu yasatsin inşallah canım benim. Senin için de çok sevindim herşey güzel geçmiş maşallah sizede inşallah haftaya da güzel haberler le dönersin gülümHayatimsiniz randevundan ciktinmi herşey yolunda mi ben yeni ciktim hersey iyi dedi usten utrasyonlada baktilar iyidi ama detayli utrasyon haftaya sali gunu bugun sadece kalp atisina bebege bakti iyiydi coksukur altan kontrol yapmadilar hic sende durumlar nasil iyisin islahh
hic kullanmadim canim pek bi bilgimde yok ama iyi arastir sor biArkadaşlar içinizde erkek bebek için klomen+çatlatma iğnesi kullanan oldu mu?
neden almayalaim canim ne demek kimse burayi tapulamamis sonucta herzaman herekese yer var tabiBeni neden aranıza almadınız ki
Oyy masalahhh ya amah dahada iyi etsin islahh kac kilo bebek sordun muCanım valla bütün gün koştur koştur eşim de evdeydi bir sürü kağıt işi falan şimdi fırsat buldum girmeye. Çok sağol gülüm allah razı olsun çok şükür herşey iyi geçti bizde kalp atışlarını dinledik ultrason ve her zaman ki kontroller yapıldı birde iğne vurdular kan gurubum negatif olduğu için. Gelişimi de iyi çok şükür 3D de baktık yüzü fazla gözükmüyor du az çok zar zor gördük yine de burun ve gözlerini çok şükür resmen gözlerim doldu ya Rabbim isteyen herkese o duyguyu yasatsin inşallah canım benim. Senin için de çok sevindim herşey güzel geçmiş maşallah sizede inşallah haftaya da güzel haberler le dönersin gülüm
wet canim erkek bebek icin cift cizgi ciktigi gun iliski oldu.tek iliskiydi.bir kizim var bi tane daha olacak hayirlisiylaSen erkek bebek mi istiyordun? Benim bildiğim test pik yaptıktan sonraki gün tekrar edilip silikleştiyse ilişki oluyormuş 2011 topiğinde öyle öneriliyordu çünkü çift çizgi çıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor diyorlardı
Sagol canım allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleri görürüz allahin izniyle aminnn. Kilosu 1700 Gramm dedi yaklaşık, 42 cm büyük dedi canım ama makineler aşağı yukarı diyor eksi veya artısı çıkıyor doğduktan sonra hadi bakalım inşallah bir dahakine sıra senin canım inşallah güzelhaberlerle dönersin canım. Dolapları almadık canım eşim hep bekle diyor ev işi için belli olur olmaz alır hemen yaparım diyor çünkü ev işi olmazsa mecbur cikicaz da ozaman gerek kalmaz alıp takmaya. Ama inşallah öyle olmaz canım ya mahvoluruz valla Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah bizim de bu işimiz rast gider aminnn.Oyy masalahhh ya amah dahada iyi etsin islahh kac kilo bebek sordun mu
Sen en azindan yuzunu gordun ben artik saliya kaldi bakalim sorucam herseyi isamhh sagliklada aloriz kucagimiza alah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Dolaplarini aldin mi bitti kaba hazirlik