- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.361
yazık tabiki devlet bütün tahlilleri yapıyor özelde yapılmayanları bile bebişe harca cnm o parayıKızlar devlete randevu aldım doktorun istedigi testleri yaptırmak icin 500 tl tuttu benim hastanede insallah yaparlar yapmazsa yarısını saglık ocagi yapıyor ama asil para tutanları yapmıyor 2bucukta oraya gidicem esime kalsa hic ugrasma ver parayi yaptır diyor yazîk ya 500 tl azmı
ilk zamanlar tek başına cekersin sonra onlarda katılır halayaAminnnn ecmain hepimizn gonlune gore versin Rabbim :) kismettttOlursa kendinimi dusunemiyorum bebislerimle halay cekerim heraldeee
hadi o zaman kazan mübarek olsunnnKiz 1sene mülayimdim zaten neler etti ağzının içine baktim resmen sira bende acimak yok
22 ağustos 2016 cnmcanım son sat tarihini söylermisin senide ekleyelim istersen 1 sayfaya
Oh ohh maşallah :) e ne güzel işte Çifter Çifter fenamıııı:) zevkli şey valla, ne güzel deli evi gibi otur çıldırrr valla :))))) ben az çıldırmadım zamanında şükür büyüdüler.cnm benim yumurtalıklar allaha şükür cok iyi calışıyor sanıyorum adamda sorun varinciride yersem ikiz oluyormuş bide allah korusun ailemde yatkındır ikizlere kendi eşim ikiz hem anne tarafımda var hem eşim tarafında 6 ikizimiz var
Bende içiyorum ya kızımda çok içince midem bulanıyordu ama bunda bulanmıyor çok içiyorum nasıl bırakıcam bilmiyorum biraz azaltsam gene yeter ama olmuyo çok üzülüyorumcok tiryakiysen doktor 3 bilemedin 4 taneye izin veriyor cnm ama tabikide içmesen cok cok iyi olur rabbim tiksindirsin ilk kızımda sigara kullanmıyordum sonradan başladım ve inan sabah kalktığım gibi sigara yemek su hiç bişey sadece sigarayla acıyordum gözümü ikinci kızımdan önce içiyordum kızıma hamile kalınca bırakamam sandım allaha cok şükür rabbimin yardımıyla içmedim kızımı sütten kesinceye kadar he yalan yok hiçmi içmedim desem yalan olur arada kacamak yaptım tabiki
Aşk olsuncnm kendim belki bi daha test yaparım diye bi kenara yazmıştım işine yaradıysa ne mutlu allah sendende razı olsun cnm
Kız hu huuu benide yaz yumurtlama gunuhoş geldin cnm bu başlık güzell
son adet tarıhını yazıp ekıketleyın benı demıstı sen oyle yap ekler senı de.
son adet tarıhını yazıp meleklerımbenım2 yı etıkletle eklesın cnm senıdeKız hu huuu benide yaz yumurtlama gunu
Tamam cnm dışardayım eve gecince ekleyeyim22 ağustos 2016 cnm
İkiz gören ve ceken bilir dimi ama rabbim yardım etsin tüm annelere ve anne adaylarına inşallahOh ohh maşallah :) e ne güzel işte Çifter Çifter fenamıııı:) zevkli şey valla, ne güzel deli evi gibi otur çıldırrr valla :))))) ben az çıldırmadım zamanında şükür büyüdüler.
İnşallah benden önce olacaksın cnm benim deneme olmadığı için senden şuan öndeyimmeleklerim benim2 1. sayfadaki liste çok güzel olmuş. ellerine sağlık ama ben en sonda kalmışım kendimi yukarı aldırtmam lazım
Yaz canım son adet tarihini eklerim neden eklemeyeyim yazdım önceki sayfalara kızlar sat larınızı söyleyin diye
Adeti bekle canım inşallah vardırKızlar dün kan testi yaptirmistim 9. Gün oluo cat dan sonra 0.5 cikmis dr bise yok dedi. 9 günde cikardi dimi? Dr ada gunum gecti demistim tahlil yapmaz die uyuzlarda biraz.
Tmm cnm yazayım tam yumurtlamamı cat anı yani son adet tarihinide yaz cnmKız hu huuu benide yaz yumurtlama gunu