" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ayyy evet yaa simdilerde bir birakabilsem super olcak hep aklimda (((((

Ben ilk hamileligimde icmedim ara sira sonra baya bir dogumdan sonra ictim 2.ci de ilk zamanlar biraktim ama simdi icmeden duramiyorum bazen acaba hamileyim mi diyorum yazik diyorum ama elimden birakamiyorum

Kizlar doktora gittim neyse muayne etti önce kalp atışı henüz yok dedi 4gün ònce özelde kalp atısı var dediler dedim yakınlaştırîp bakıcam dedi baktı evet var dedi ekranı bile göstermedi bana cıktî bile vermedi neyse testleri istedi benim doktorun istedigi testleri gıstermek istedim bunlarımı istediniz dedim bakmadı onemli olan benim ne istedigim dedi of sinir etti veni 10 gun sonra sonuclar cıkıcak eksik test varmı bimiyorum 5tüp kan bide idrar verdim su devlet hastanelerini hic sevmiyorum allah düsürmesin eksikliginide göstermesin ya

Hiç sorma canım ya. ben de devlet hastanesi ne gidiyorum genelde ama bazı doktorlar çok gıcık oluyor. Ne var sanki başka doktora da gitmenin ne sakıncası olacak. neyse bebiş iyi olsun da önemli olan o.

Canimm çok sağol amin ins..ayyy en korktugum kadin hastaliklari,geldi beni buldu (( bugunde kasigimda hafif bi agri karnimda şişlik var anlamadimda fitil yapmis olabilir mi

Ayyy evet bende de var işte ilişkiye girip de canim yanacak diye kaciyorum adam bosayacak gecmezse :)))))kadin dogimcuya gitmeden geçse bari ne zor kadin olmak (

Hiç sorma canım ya. ben de devlet hastanesi ne gidiyorum genelde ama bazı doktorlar çok gıcık oluyor. Ne var sanki başka doktora da gitmenin ne sakıncası olacak. neyse bebiş iyi olsun da önemli olan o.
Aynen canım 4kisi kurbanlık koyun gibi dizildik hızlı hızlı hemen yolluyorlar sedyenin ustunde ortu bile yoktu of allah herkesin yardımcısı olsun mecbur kalınca insanlar ne yapsın

İnşallah herşey güzel geçer canım bizi haberdar etmeyi unutma
Canim gittim randevuma bakti bana muane etti dosyami yapti yarin kan vermeye gel dedi ekografiyede daha Var yeniden arayip alamam gerekiyimus
evet ya insan gicik oluyo Oyle umarim bisisi yoktur bebisin allaha emanet bebeklerimiz

İnşallah herşey yolundadır canım bol bol dua edicem sana. rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Anladim Cnm peki sen faydasini gördün mu? Doktor ilişki olmasin dedi ama suresini söylemedi? Gerçi eşim sabah seyahate gitti cumaya kadar yok :)))))
Gördüm cnm tertemiz etti bana fitil kullanımı bitince deneyebilirsin demisti bide bana kasinti icin vermisti mantar icinmis aynı marka.fitil sonrasi gebelik şansı cok yuksek oluyor bende olmamıştı o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…