" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hayırlı sabahlar kızlar. çok teşekkür ederim meleklerim benim2 bilmesen de yardımcı olmaya çalışıyorsun canım. Allah razı olsun
cnm kendim belki bi daha test yaparım diye bi kenara yazmıştım işine yaradıysa ne mutlu allah sendende razı olsun cnm

Cnm benim dr. 16. haftadan önce söylemem diyor.. 12. haftadaki ikili taramada pipi varmı diye sordum :) net bir pipi göremedim bekleyelim dedi..
canım son sat tarihini söylermisin senide ekleyelim istersen 1 sayfaya

Kızlar ben hamile kaldığım ay karı-koca organik incir reçeli çok tüketmistik.. yumurtanın gelişmesine etkisi olduğu söyleniyor.. Aklınızda bulunsun
cnm benim yumurtalıklar allaha şükür cok iyi calışıyor sanıyorum adamda sorun var inciride yersem ikiz oluyormuş bide allah korusun ailemde yatkındır ikizlere kendi eşim ikiz hem anne tarafımda var hem eşim tarafında 6 ikizimiz var

Belim hiç agrimadi canım ama ayağım oldum olası hep soğuktur yani hsmilelik den öncede soğuktu...kalp atislarina cesaret edip soramadım
olan olmuş sorsaydın keşke cnm rabbim gönlündekini sağlıkla hayırla kuçağında nasip etsin cnm

Aaa ne guzel bizim tarafa ta pek ikiz yok ...annem ikizleri varmis ama 4 aylikken dusuk olmus. ..kismettt ozman senin ikiz bebislerin olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…