- 16 Ağustos 2016
- 1.029
- 2.788
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.321
Ztn ozmn söylemiyorlar ya banada söylememişlerdiCnm benim dr. 16. haftadan önce söylemem diyor.. 12. haftadaki ikili taramada pipi varmı diye sordum :) net bir pipi göremedim bekleyelim dedi..
Aynen canım inşallah inşallahİnşallah bir dahaki ay sana uğurlu gelir canım allah gönlüne göre versin inşallah
cnm kendim belki bi daha test yaparım diye bi kenara yazmıştım işine yaradıysa ne mutlu allah sendende razı olsun cnmHayırlı sabahlar kızlar. çok teşekkür ederimmeleklerim benim2 bilmesen de yardımcı olmaya çalışıyorsun canım. Allah razı olsun
vallahi uyuyun bakma senBende de tam tersi bunda çok uykuyu seviyorum biraksalarda bol bol uyusam
canım son sat tarihini söylermisin senide ekleyelim istersen 1 sayfayaCnm benim dr. 16. haftadan önce söylemem diyor.. 12. haftadaki ikili taramada pipi varmı diye sordum :) net bir pipi göremedim bekleyelim dedi..
yum günü kocaya küsülürmü ben yumdan önce küserim yum günü barışırım geneldeSağol canım. Demekki yum. Günlerinde kocaya kusmecez
cnm ben aşermemde zaten normalde iştahlıyımdır hamilelik bahanem olur yaniÖyle yaparız ne yapalım canım inşallah sende hamis kaldı beraber aserelim
vallahi bulsunlar artık ya bu kadar nazBencede canım hadi bakalım bebişler bulun annelerinizi huhhuuuu
Günaydınnn cnmGünaydın canımm gözünü kk da açanlar günaydıın
hayırlı haberlerle gel cnm inşallahKızlar günaydın bugun randevum var ama utrasyon. Degıl normal muane kan alıcaklar oyle işte bakalım yeni hamilelık dosyamı yapıcaklar sadece
cnm benim yumurtalıklar allaha şükür cok iyi calışıyor sanıyorum adamda sorun varKızlar ben hamile kaldığım ay karı-koca organik incir reçeli çok tüketmistik.. yumurtanın gelişmesine etkisi olduğu söyleniyor.. Aklınızda bulunsun
olan olmuş sorsaydın keşkeBelim hiç agrimadi canım ama ayağım oldum olası hep soğuktur yani hsmilelik den öncede soğuktu...kalp atislarina cesaret edip soramadım
Aaa ne guzel bizim tarafa ta pek ikiz yok ...annem ikizleri varmis ama 4 aylikken dusuk olmus. ..kismettt ozman senin ikiz bebislerin olabilircnm benim yumurtalıklar allaha şükür cok iyi calışıyor sanıyorum adamda sorun varinciride yersem ikiz oluyormuş bide allah korusun ailemde yatkındır ikizlere kendi eşim ikiz hem anne tarafımda var hem eşim tarafında 6 ikizimiz var
Vee hamile kaldığımızda genelde küsecegizEvet yum öncesi ve yum sonrası küscez