" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ben hamile kaldığım ay karı-koca organik incir reçeli çok tüketmistik.. yumurtanın gelişmesine etkisi olduğu söyleniyor.. Aklınızda bulunsun
Doğrudur canım bende geçen ay sabahları aç karnına aklıma geldikçe 3-4 tane yiyordum gerçekten etkisi olduğunu duydum bende

cnm ben aşermemde zaten normalde iştahlıyımdır hamilelik bahanem olur yani
Kız sen benim içimdekileri mi görüyon nedir bende öyleyim. Canım bişey çeksin almadan yapamıyorum annem hep söyler hamile kalıp aşerirsen işimiz iş diye haha valla bende aç gözlülükten yapıyorum sanırım

Kız işte güzel olur iki tane paşan olsun iki kız iki oğlan süper valla olur hemde

Kizlar benim uzunca bir dönemdir ilişki sirasinda vajinada yanma var di tabi bu yanmanin etkisi ile canim çok aciyordu haliyle tam birleşme olmuyordu.Saglik ocagina gittim iki kez suya konulan tek kullanimlik ilaç içtim ama etki etmedi devam etti.özellikle idrar yaparken değil ilişki sirasinda idi yanmam gecen gün tekrar gittim ZAILAN isminde fitil verdi aksam koydum fitili (adet döneminin geçmesini bekledim) sabah idrarimda beyaz nokta nokta bisiler vardi acaba sokturdugunden mi yoksa ilacmidir o beyazlik.ilk defa fitil kullandim.bu arada benim smear testi de aldirmam lazim ama fobim var o masaya Karsi ((((

Bizde de çok var canım nenemin ikizleri var halamın kızının ikizleri var teyzem üçüne hamile kalmış ama doğumda hepsi ölmüş eski zaman iste bişey yoktu ki

Ayni markayi bende kullanmistim oyle oluyor cnm normal ilactan icerde eriyor kalanlar idralle atiliyor

Canım o ilaçtır bende iki ay çektim insanın af edersin ilişki yapası bile olmuyor öyle çok kuruluk da oluyor haliyle agriyor bende fitil kullandım etrafına da krem sürdüm allaha şükür bende geçti ama o dediğin fitildir içinde eriyor çünkü. İnşallah iyileşirsin cankm geçmiş olsun

Aynen öyle yemek yemeği seviyorum cnm kimileri yaşamak için yemek yer ben yemek yemekten keyif alanlardanımoh sefamız olsunn

Canım yanılmıyorsam mantar acı yapar bende bi ara öyle oluyordu doktorun dediği mantar kist enfeksiyon hepsi var dedi anlayacağın kaşıntı yeşilimsi akıntı ilişkide acı hepsi vardı kullan bakalım fitili inşallah iyi gelir fitil içini temizliyordur allah şifa versin cnm

Canım cat anında ilişkisi olanları yumurtlama zamanına yazdım cnm senin cat anından olmadığı için yakın yazdım ama tabikide yumurlama günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…